Şimdi Ara

Hama, iOS cihazlar ile kablosuz veri aktarımı sağlayan yeni ürününü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Birçok farklı teknolojik ürün ile uzun yıllardır piyasada yer alan firmalardan Hama, iOS cihazlar ile kablosuz veri aktarımı sağlayan yeni ürününü duyurdu.

Hama'nın geliştirdiği ve "Wi-Fi Data Reader for Apple Devices" ismine verdiği cihaz, ethernet kablosu üzerinde aldığı interneti kablosuz olarak iOS cihazlar ile bağlantı kurmak için kullanabiliyor. Üzerinde yer alan SD, SDHC ve SDXD hafıza kartı okuyucusu ve USB yuvası ile bağlanan hafıza ürünlerinin içerisinde yer alan verilerin, kablosuz olarak iOS cihazlara aktarılmasına ya da anlık olarak oynatılmasına izin veren cihaz, bu işlemler için Wi-Fi Reader App isimli özel bir uygulamaya ihtiyaç duyuyor.

Beş farklı cihaza aynı anda bağlantı sağlayabilen Hama Wi-Fi Data Reader for Apple Devices, resmi olmasa da 70 ile 100 euro arasında bir fiyat etiketi ile satılması bekleniyor. Ayrıca sistemin işleyişi hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Güzel bir ürüne benziyor...
  • şu tablete dahili kart okuyucuyu güvenlik için koymadıklarını düşünüyorum ama isteseler rahatlıkla koyabilirler.Şöyle taklalar atmadan millet data aktarır.
    Gelecekte sd kartlar bugünkü boyutlarında kablosuz data aktarabilecekler ama o zamana kadar bizi yoracak apple.

• quote:

Orijinalden alıntı: teramit

şu tablete dahili kart okuyucuyu güvenlik için koymadıklarını düşünüyorum ama isteseler rahatlıkla koyabilirler.Şöyle taklalar atmadan millet data aktarır.
    Gelecekte sd kartlar bugünkü boyutlarında kablosuz data aktarabilecekler ama o zamana kadar bizi yoracak apple.

Hafıza kartı olan her cihaz elbet bir zaman sonra kasar. Ve doğru,üvenlik için koymuyorlar, bence iyi de ediyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS bi güncelleme yapar. Cihazı çöpe atarsın. Çok mantıklı gelmedi...
  • çokta gerekli bir ürün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.