Şimdi Ara

Hamachi : Generals CC Zero Hour (1.04) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
1
Favori
83.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çalıştırdıktan sonra bi imleç göreceksin.o imleci mouse ile yıkmak istediğin yerlere götürüp hareket ettireceksin.
  • imleç derken mavi bir işaret çıkıyordu onu mu kastettin! ama onu nasıl seçeceğim veya istediğim yere nasıl götüreceğim?!! Mouse' ile nasıl seçiliyor lki bu imleç
  • evet o.sen mause imleciyle yıkamak istediğin yere tıklayacaksın o lazer de o yöne doğru hareket edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 28 Şubat 2006; 12:09:23 >
  • Saolasın X crazy, sayende Particle Uplink Cannon'u artık adam gibi kullanabiliyorum. Fena da bi silah değilmiş hani
  •  Hamachi : Generals CC Zero Hour (1.04)

BENDE BÖLE BİR HATA VERİYOR NE YAPMAM LAZIM. crack i indireyim dedim ama link silinmiş. yardım edermisiniz lütfennn
  • sanırım önceden yüklemişşin bi sorun olduğunu sanmıyorum
  • ama yeni haritalar ve birimler yok. internetten oynayayım diyorum. 10mb. lık bi dosya yüklüyor. onu kurmaya kalkıyor gen aynı hatayı veriyor...
  • arkadaslar severlara giriyoruz ya kimse online diil.ya da dolu nasıl yapacaz bu işi.
    neresidir en cok online olunan yer ?????????
  • ya arkadaşlar ben anca cözdüm olayıda, biri oyunu kurdu bende o oyuna girmek için basıyorum "your serial already in use" diyor. acaba crackleri yaparkenmi bi hata yaptım. bi yardımcı olabilecek biri varmı?
  • arkadaşlar şu online işinde connectin time out diyor nasıl yapcaz bu işi?
  • simdi oyunu yukluyorum uzun zaman olmustu strateji oynamayalı netten
  • iyide hepsinde 16 kişilik limit dolu diyor
  • arkadaşlar öldünüzmü...
    ben generalse geri dönmek istedim ama kimseyi bulamıom nerlerdesiniz yav

soullitude@hotmail.com msn den ulaşın oynayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulitude -- 20 Haziran 2006; 13:54:54 >
  • buraya bakabilirsin..
    http://forum.donanimhaber.com/m_7394788/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: soulitude

arkadaşlar öldünüzmü...

• quote:

Orjinalden alıntı: soulitude

arkadaşlar öldünüzmü...

Selam arkadaşlar

eğer zero hour oynamak istiyorsanız aşağıdaki serverlere takılın derim...

username: Zero Hour Turk 2 username: Zero Hour Turtek username:CNCgeneralsTUR8
    password: zh password: zh password:zh

Username:Zero Hour Europe 8 Username: Zero Hour Turk 3 username : Zero Hour Play 2
    password: zh password: zh password: zh

gelin görüşelim...

• HATA MESAJI : "Cd Key İn Use "
    Bu arada zero hour oynarken karşılıklı karşınıza " Cd Key in Use" diye bir hata mesajı çıkarsa arkadaşlar cd keyleriniz çakışıyor demektir ve oyunu oynayamayacağınız anlamına gelir. Peki bu durumda ne yapılacak?
    Hemen anlatayım:

sorunu regedit'ten -->> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Command and Conquer Generals Zero Hour\ergc anahtarına girerek ordaki şifreyi yensiyle deiştirmesi gerekiyo
    Bukadar basit...ee biz nerden bulacaaz bu cd keyleri diye sorarsanız ... Valla nette aramanıuzı tavsiye ederim tonla var orası size kalmış
  • Arkadaşlar bir konuda var ki bahsetmeden geçemiycem... Zero Hour oyunun bir modifiye(mod) edilmiş bir oyunu var adı " Zero Hour Reborn ,The last Stand ver.5.01" belki bilen arkadaşlar vardır. Bu mod bence zero hour için yapılmış en iyi mod olarak görüyorum. Oyunda sanırım 18 yakın yeni generaller var ve hepside bir birinden farklı özelliklere ve ordulara sahip. durum bööle olunca oyun inanılmaz keyifli olmuş.Bu oyunun modunu indirmrk isteyen arkadaşlarwww.filefront.com adresinden temin edebilir. oyunu kurarken mutlaka patch 1.04 yüklü olması gerekiyor. oyunun uninstall kısmıda olduğu için kaldırma ve silmede herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Bilgilerinize sunulur.

• quote:

Orjinalden alıntı: maltintash

Arkadaşlar bir konuda var ki bahsetmeden geçemiycem... Zero Hour oyunun bir modifiye(mod) edilmiş bir oyunu var adı " Zero Hour Reborn ,The last Stand ver.5.01" belki bilen arkadaşlar vardır. Bu mod bence zero hour için yapılmış en iyi mod olarak görüyorum. Oyunda sanırım 18 yakın yeni generaller var ve hepside bir birinden farklı özelliklere ve ordulara sahip. durum bööle olunca oyun inanılmaz keyifli olmuş.Bu oyunun modunu indirmrk isteyen arkadaşlarwww.filefront.com adresinden temin edebilir. oyunu kurarken mutlaka patch 1.04 yüklü olması gerekiyor. oyunun uninstall kısmıda olduğu için kaldırma ve silmede herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Bilgilerinize sunulur.

Reborn RuleZ .... indirmek isteyenler için linkimiz -->http://files.filefront.com/zh+reborn+v50+the+last+stand/;3677002;;/fileinfo.html Onun için hamachi'de server açıyorum... oynamak isteyenleri beklerim... Kolay gelsin görüşürüz...
    Server Adı : ZH-Reborn
    Şifre : 1234

• BEYLER BENİM OYUNDA BİR SORUN WAR ben internette hamachi ile oyuna bağlanıyorum.oyun başlıyor 1-2 dk geçmeden yıkılıyorum kendiliğinden.durup dururken
  • gerekli patchlerin eksiktir... özellikle zero hour u kurduktan snra 1.04 patchini kur...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.