Şimdi Ara

hamachi generals zero hour 1.04 ve taze hamachi networkleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
27.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar.bi çk kere anlatılmış olmasına rağmek forumun karışıklığında zor bulunuyor olmasındandır ki halen bi çk kişinin msn den yardım istediğini görüyorum.abi patch i nerden bulacağız abi network u nereye eklioz abi cinsinden.

bende bi kere daha adam akıllı yazma gereği duyuyorum...

evt arkadaşlar.ELECTRONIC ARTS elini her işe atıyor ne yapıyorsa da ii yapıyor biliyorsunuz.sevgili BFME oyunumuz çıkmadan önce bence görülmüş en güzel strategy oyunu da GENERALS zero hour dur...ve tabiiki hamachiden geniş bir kitleyle oynanıyor bu oyun.öncelikle hepimiz hamachiyi nasıl kullanacaımız biliorz ama henüz yeni katılanlar vede google dan sadece generals başlığı için gelenler içinde kapsamlı olarak anlatacağım..;)

öncelikle baştan sööliim takıldıınız yerde online yardım almak içim msn im soullitude@hotmail.com. ekleyin işte.tabi lütfen iyi niyetime iyi niyetle karşılık verin güveniyorum size:)lakin bi laf vardır baktın dibe gidiyorsun devam et:)msn im 350 kişiyi buldu bunlardan 250 si forumlardan yardım almak için ekledi.25 kadarı arkadaşlarından almışlar hatun sanıp yazmaya kalktılar.30 uyla felan can ciğer olduk yania rtık ben kendimi online destek hattı oalrak tanıtiim yani.ama mutluyum ben bööle elimden gelen yardımı yapıorm:)

(crack yapmayın)
    evt arkadaşlar.tabiikide öncelikle generals imizi sonrada generals zero hour umuzu kuruyoruz:)2 şer cd den 4 cd .evt kurduktan sonra kesinlikle crack yamıyoruz çünkü daha 1.04 pach imizi kuracağız...

evt 1.04 patchimizi kurduktan sonra artık 1.04 patchimize ait ilacı(crack)i yapabiliriz.(gerçi image dosyaları da var ama artık bütün internet alemi crackli versiyonla oynadıı için kasmaya gerek yok:)

şimdi 1.04 lediğimiz ve cracklediimiz oyunumuz bir kenarda dursun sıra gelelim Hamachimizi ayarlamaya:)hamachi adlı programcığımız(mucizevi alet)net cafeleredki gibi network bağlantısını internet üzerinden kurabilmemizi sağlayan efsane bir programcıktır.internet cafede multiplayer oynamayanımız yoktur ve bunu yapmış olan her kez yarım akıllı dahi olsa bu programı kullanabilr:)çk basittir kullanımı...

1.04 patchhttp://rapidshare.de/files/23935356/Generals_Zero_Hour-1.04-english.rar.html (şifre tabiiki:www.bfmefans.com)

1.04 crackhttp://rapidshare.de/files/23937355/C_C_Generals_Zero_Hour_v1.04-Eng_NoCD.rar.html (şifre tabiikide:www.bfmefans.com)

öncelikle kuruyoruz:)tabiikide yani!!:P tabii daha önce indirmemiz de lazım
    www.hamachi.cc sitesinden kolayca bulablrsiniz.download bölümünde.ayrıca biraz dikkatli incelerseniz sayfayı tükçesinin olduunu da göreceksiniz:)ama eğer beta sürümü indirirseniz türkçe desteği yok:)ama betası da çk güzel.çk fazla ingilizce isteyen bi program değil yani çat pat ingilizceniz varsa betayı indirn güzel extra özelikleri var:)

sonra programın sizi yönlendirdiği gibi nickimizi felan oluşturup ip mizi alıyoruz.ve oyun oynayacaımız networklere bağlanıyoruz...ben size generals ile ilgili networkler vereceğim.networklere bağlanın.hamachi açıkken oyuna girin.lan lobby de hamachide online olup oyunda olanları göreceksiniz.dilediinizle konuşup oynayın.istediinizle hamachiden de msj laıp anlaşarak da oyuna gireblrsizi.bu kadar basit.
    son oalrak oyunun options kısmında online ve lan ip de eğer hamachideki ip niz yamıyorsa deiştirin.üstüne tıklayın ve hamachininki zaten orada kayıtlı olur.5 ile başlayanı seçin.genelde zaten otomatik alıyor ama işte söylemeden geçmiim:)

networkler:
    Международные сети
    [Сеть] : [Пароль]
    hamachi.cz_C&C-G-ZH : hamachicz
    Zero Hour CCs psw- zh
    HG - Zero Hour Password: hamachi-games
    C&C:Generals Zero Hour : zh
    game-arena : gamearena
    Zero Hour Germany 2 : zh
    Zero Hour Hispania 2 : zh
    Zero Hour MaNiAx[X] : zh
    Zero Hour Europe 8 : zh
    Zero Hour Turkey 4 : zh
    CNCgeneralsTUR8 : zh
    Zero Hour Spider : zh
    Zero Hour Play 2 : zh
    Zero Hour Asia 2 : zh
    ZERO HOUR ALL : ZH
    genzerohour : zh
    zerohora4 : zh
    KabinZ : zh

Compilation of networks to play as much in suramerica as in uses and Europe.
    Servants of our community:
    CNCgeneralsARG ---------- Administrator: sir_josephs
    bocajuniors ---------------- Administrator: CORONEL74
    ZERO-HOUR ---------------Administrator: Sir_JoSePhS
    genzerohour1 ------------- Administrator: CORONEL74
    ZHTL Public 1 -------------Administardor: Kadmio
    ZHTL Public 2 ------------ Administardor: Kadmio
    EA-generals -----------------Administrator: Leader
    Password of the server is: zh

These are the networks that there are with people of Peru, Venezuela, Bolivia, Colombia,

Brazil and Argentinean. Each acpeta network 16 players that is to say, 2 4 games of versus 4.

Network name:
    CNCgeneralsARG password: zh
    bocajuniors password: zh
    genzerohour1 password: zh
    genzerohour2 password: zh
    genzerohour3 password: zh

Global servants:
    Zero Hour Argentina ------ Administrator: Miltrom
    Zero Hour Argentina 2
    Zero Hour Argentina 4
    Zero Hour Brazil
    Zero Hour Europe ------- Administrator: Estel
    Zero Hour Europe 2 ----- Administrator: Estel
    Zero Hour Spain --------- Administrator: Estel
    Zero Hour Spain
    Zero Hour Arab
    Zero Hour Slowakia
    Zero Hour Turk

Brazilian servants:
    jogatinabr
    zerohora2
    zerohora3
    Password of the server is: br

Peruvian servants:
    CNCgeneralsPERU
    CNCgeneralsPERU3

Others:
    URF Zero Hour 1 Password: zh
    Zero Hour Play Password: zh
    ZERO HOUR VSETIN Password: zh
    ZERO TURKEY Password: zh

Neglected well:
    EA-generals Password: zh
    Generals-Vnzl Password: zh

evet serverleri hamachiden var olan ağa bağlan diyerek ekleyebilr içerde serverlerde kaç kişi var anlayabilrsiniz.yeşil olanlar online olanlardır.kişilere sağ tıklayıp msj göndereblrsiniz bu şahane programla:)
    bazı serverler full diebilir.dolduysa yeniden deneyin sonra.bazı serverleri de hamachiyi bi dahaki sefere açışınızda görünmeyebilr.bunun nedeni siz oyun oynamıyorken servere girmek isteyenler server dolu yazısıyla karşılaşmasın diye offlineları serverden çıkarmalarıdır.oynıyacaınız zaman yeniden eklersiniz.güzel serverleri siz bulun işte deneye deneye.turk serverler var orda tavsiye ederim.bi de arjantin serverleri oldukça güzel.misal bocajuniors:)ayrıca arjantinlileri yenmek oldukça zevkli yenildiler mi bööle pek bi suspus oluolar:)

sorunlarınız için bana ulaşın ama çk dandik şeyleri de sormayın.misal burda anlattıım şeyler için yani kusmayın üstüme:)

ii geceler iyi eğlenceler

• Arkadaş sağol.Çok makbule geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: tirabzonli

Arkadaş sağol.Çok makbule geçti
    Teşekkürler arkadaşım bi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

Teşekkürler arkadaşım bi bakalım

Alıntıları Göster
    slm turnuva var katılmak ısteyen varsa katılsın zero hour 1.04 turnuvası kayıtlar burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUSTAFA1071636

slm turnuva var katılmak ısteyen varsa katılsın zero hour 1.04 turnuvası kayıtlar burda

Alıntıları Göster
    ne kadar güzel anlatmışsın ellerine sağlık çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atokgozlu

ne kadar güzel anlatmışsın ellerine sağlık çok teşekkürler..

Alıntıları Göster
    bir de bir şey sorabilirmiyim. şu reborn denilen bir mod var onu patch yaptıktan sonra mı kuracağız yoksa onu kurmaya gerek yok mu veya bu modun bize bir faydası var mı.
    Bir de bu mod sadece online oyunda mı işe yarıyor sinle player oynarken bu mod bir işe yaramaz mı? çok teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atokgozlu

bir de bir şey sorabilirmiyim. şu reborn denilen bir mod var onu patch yaptıktan sonra mı kuracağız yoksa onu kurmaya gerek yok mu veya bu modun bize bir faydası var mı.
    Bir de bu mod sadece online oyunda mı işe yarıyor sinle player oynarken bu mod bir işe yaramaz mı? çok teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    reborn modunu ıstedıgın zaman kurabılrısın degısmez sıngle da oynarken oynarsın yanı onlıne oyunla alakalı degıl durum onlıne oynamak ıstersen oynayacagın kısıde reborn modu olmak zorunda yoksa oynayamazsın guzel bır mod sayılır en azından benım bıldıgım duzgun calısan modlardan bırı ama gorevlerı calısmıyor oyundan atıyor gorevlerı yaparken bunu da bılesın ayrıca ıstersen cncmap sıtesınde farklı harıtalar ve gorevler bulabılrısın bu oyunla ılgılı

• arkadaşlar generals zero houp kapışmak isteyen varmı!!! mucahid_1903@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-mucahid

arkadaşlar generals zero houp kapışmak isteyen varmı!!! mucahid_1903@hotmail.com
    saol güsel anlatmışsnda generals ve zeroyu yükledkten sonra crack yapmayın 1.04ün cracıkını yapın demişnsz
    bende zero var crack önceden yapılmış üzerine olmasmı ve bu arada 1.04üncrack linkini kaç yerde vermişler ama hiçbirine girmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: schwarzschlange

saol güsel anlatmışsnda generals ve zeroyu yükledkten sonra crack yapmayın 1.04ün cracıkını yapın demişnsz
    bende zero var crack önceden yapılmış üzerine olmasmı ve bu arada 1.04üncrack linkini kaç yerde vermişler ama hiçbirine girmiyo

Alıntıları Göster
    Kardeş, verdiğin adreslerdeki yıldızlı bölgeye ne getirilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem Sultan

Kardeş, verdiğin adreslerdeki yıldızlı bölgeye ne getirilecek?

Alıntıları Göster
    kardeş hakkaten yıldızlı bölgeye ne gelcek linkteki orada ne yazıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminal_45

kardeş hakkaten yıldızlı bölgeye ne gelcek linkteki orada ne yazıo

Alıntıları Göster
    Kardeş nolur en kısa zamanda yardıma ihtiyacım var. Yıldızlı bölgeye ne yazdığını öğrenmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem Sultan

Kardeş nolur en kısa zamanda yardıma ihtiyacım var. Yıldızlı bölgeye ne yazdığını öğrenmem lazım.

Alıntıları Göster
    Generals Zero Hour hamachi ağımız 7 gün 24 saat açıktır, hemen ekleyin ve farkı görün.

oyuna kolayca girmek için tüm ayarlarınızı 5dk.içinde buradan yapabilirsiniz=
    TIKLAYIN

ağ: zerodayız

şifre: 123

Hamachi Türkçe İndir: TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 6 Ağustos 2014; 0:03:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

Generals Zero Hour hamachi ağımız 7 gün 24 saat açıktır, hemen ekleyin ve farkı görün.

oyuna kolayca girmek için tüm ayarlarınızı 5dk.içinde buradan yapabilirsiniz=
    TIKLAYIN

ağ: zerodayız

şifre: 123

Hamachi Türkçe İndir: TIKLA

Alıntıları Göster
    ya ben hamachiyi ekledim sonra serverıda ekledım oyuna girdim network u tıkladım bişi cıkmadı:S yardım pls:S

• quote:

Orijinalden alıntı: tirabzonli

Arkadaş sağol.Çok makbule geçti
    ZHOUR pass: zh

yenidir bekliyoruz arkadaşlar generals atmak isteyenler buyrun
  • quote:

Orijinalden alıntı: joshuax

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: joshuax

boyuna dolu diyor..
    ayrıca bu hamachiyi ben non-commercial kullanıyorum.
    bunun server' ları dolu görmeme etkisi varmı?
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orjinalden alıntı: joshuax

boyuna dolu diyor..
    ayrıca bu hamachiyi ben non-commercial kullanıyorum.
    bunun server' ları dolu görmeme etkisi varmı?
    teşekkürler.

Alıntıları Göster
    bende orj,nal cd si var yükledim ama internetten odalara giremiyorum sanırım pacht i 1.04 yapmam lazım,güncel nerden indirebilirim birde bu patch i nereye koyacağız.

teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

bende orj,nal cd si var yükledim ama internetten odalara giremiyorum sanırım pacht i 1.04 yapmam lazım,güncel nerden indirebilirim birde bu patch i nereye koyacağız.

teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler...
  • beyler zero hour kapışmak isteyen ID : 25_dadas_25 pass : 2121 eklesin ihsan_tan25@hotmail.com

bu server boştur.
  • beyler zero hour kapışmak isteyen ID : 25_dadas_25 pass : 2121 eklesin ihsan_tan25@hotmail.com

bu server boştur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.