Bildirim
_HamBurgeR_ Karakter Tanıtımı [Fotograflı]
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güzel karakter yapmışsın...
Benim merak ettiğim pvp zor olmuyor mu silah skilleri olmadan?
Bence silah skilli açmayan bir ch nuker forceyi düşünmeli.
Ama hiç böyle bir build yapmadığımdan bilemem tabi -
wallaha hiç zor olmuyo sılogan bellli :D ALAYINA RESTquote:
Orijinalden alıntı: Ice AGE
Güzel karakter yapmışsın...
Benim merak ettiğim pvp zor olmuyor mu silah skilleri olmadan?
Bence silah skilli açmayan bir ch nuker forceyi düşünmeli.
Ama hiç böyle bir build yapmadığımdan bilemem tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroFunClub -- 8 Eylül 2008; 1:12:49 > -
Wlla pvpde is yapabilceni zannetmiorum destek build lzm nukera bicheon yada heuskal acmalıydın euya cok dayanıksızquote:
Orijinalden alıntı: SroFunClub
wallaha hiç zor olmuyo sılogan bellli :D ALAYINA REST
Alıntıları Göster -
Unique Kesmede NUMBER 1 CHAR AMA PWP DE GÖRMENİZ LAZIM max power D:D:Dquote:
Orijinalden alıntı: Acemi~
Wlla pvpde is yapabilceni zannetmiorum destek build lzm nukera bicheon yada heuskal acmalıydın euya cok dayanıksız
Alıntıları Göster -
ilk düşündüüm build bende başta bu şekilde gidiordum bu sabah fireyi çektim ve bicheon açtım pvplerde düne göre müthiş ilerleme kaydettim hemde 9gapta ama dediin gibi pLv ve uniqlerde en ii buildquote:
Unique Kesmede NUMBER 1 CHAR AMA PWP DE GÖRMENİZ LAZIM max power D:D:D
Alıntıları Göster
güzl char
-
quote:
Orijinalden alıntı: ST4RK
ilk düşündüüm build bende başta bu şekilde gidiordum bu sabah fireyi çektim ve bicheon açtım pvplerde düne göre müthiş ilerleme kaydettim hemde 9gapta ama dediin gibi pLv ve uniqlerde en ii build
güzl char
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: CreoNn...
ilk düşündüüm build bende başta bu şekilde gidiordum bu sabah fireyi çektim ve bicheon açtım pvplerde düne göre müthiş ilerleme kaydettim hemde 9gapta ama dediin gibi pLv ve uniqlerde en ii build
güzl char
Agzından Bal Damlıyo :D:D
-
Sahibi adam olmadıktan sonra char ın hiç bir önemi yok...quote:
Orijinalden alıntı: SroFunClubquote:
güzl char
Alıntıları Göster
Bknz:http://forum.donanimhaber.com/m_26281086/tm.htm
-
Bu char pvpye gelmez yuksek lvl uniqelerde cin arasında ii bir build olabilr ama wizard veya xbowun elinden alamaz uniqe bu benm dusuncemquote:
Orijinalden alıntı: SroFunClubquote:
güzl char
Alıntıları Göster
-
char imbuesii neden fire? neden Germent? neden gerekli skiller açık değil? ndn Shaitan kestini goremıyorum? bu işler seti blue yapmakla olmaz çalış birazquote:
Orijinalden alıntı: Acemi~
Bu char pvpye gelmez yuksek lvl uniqelerde cin arasında ii bir build olabilr ama wizard veya xbowun elinden alamaz uniqe bu benm dusuncem
Alıntıları Göster -
bence gayet guzel char tebrıkler elıne saglık
hakkını helal et bak yorumladık -
Bari fire yerine force açsaydın. Kasarken ii olurda pvp de bence bisi yapamaz. Özelliklede Firewall u max olan bi bowman yada bi crossbow kolaylıkla alır.quote:
Orijinalden alıntı: Hols
bence gayet guzel char tebrıkler elıne saglık
hakkını helal et bak yorumladık
Sinir oldum şu hakkımı helal etmem işine ya git gide moda oluyo -
hoşquote:
Orijinalden alıntı: iLoveBeeR
Bu mesaj silindi. -
pwpde iş yapmazquote:
Orijinalden alıntı: DADASHAN
hoş
Alıntıları Göster -
char işte
helalleselim -
Poseidondasın değil miquote:
Orijinalden alıntı: surtunme1
char işte
helalleselim -
Hemen yorum yapıyım;
1)NoBLeSaTaN'ın dediği gibi destek build lazım. Fire'ı kapat Heuksal veya Bicheon aç.
2)Chara farm lazım.
3)Bi de son seti alıp en az 5 int 5 str basman lazım.
Bu dediklerimi yaparsan daha iyi olucağına eminim. -
valla bende böle yapmayı düşünüyorum bicheon u forceyi açmıştım heuklesi açtım şimdide heukles daha bi zevk veriyoda artık okullar tekrar kapanınca kapatıp fire açarım güzel char tek sorunu farm sanırımda oda sorun değil sanırım baya yapmışsın sp zevkini çıkar ne diyem aklıma başka bişi gelmediquote:
Orijinalden alıntı: Norgannon
Hemen yorum yapıyım;
1)NoBLeSaTaN'ın dediği gibi destek build lazım. Fire'ı kapat Heuksal veya Bicheon aç.
2)Chara farm lazım.
3)Bi de son seti alıp en az 5 int 5 str basman lazım.
Bu dediklerimi yaparsan daha iyi olucağına eminim.
-
Çar pvpde beş para etmez.quote:
Orijinalden alıntı: Cyaßß
valla bende böle yapmayı düşünüyorum bicheon u forceyi açmıştım heuklesi açtım şimdide heukles daha bi zevk veriyoda artık okullar tekrar kapanınca kapatıp fire açarım güzel char tek sorunu farm sanırımda oda sorun değil sanırım baya yapmışsın sp zevkini çıkar ne diyem aklıma başka bişi gelmedi
Alıntıları Göster
CH Wizard olmuş.
Uniq kesmekten başka birşeye yaramaz. Bide kasıp, sp toplamaktan başka
Fire ı 30 a çekip bicheon a ver.
-
quote:
wallaha hiç zor olmuyo sılogan bellli :D ALAYINA REST
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SroFunClub
wallaha hiç zor olmuyo sulogan bellli :D ALAYINA REST
Bende sana Türkçeyi yanlış kullandığın için hakkımı helal etmiyorum..
Benzer içerikler
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- teamspeak sesli konuşma
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- joy sro
- silkroad thief olma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X