Şimdi Ara

hamit-amrabat = mustafa sarp-barış özbek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lincolngokhan

quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Şu takım tek forvete dönüp sizlerde görseniz Amrabat'ı.Ama yok işte gereksiz 4-4-2 sistemi.Yav tamam 2 sene iyi götürdü ama olmuyor be hoca,Real maçında tek forvetle ne kadar etkiliydik bak 2.yarı.Ah ah!

takımın formasyonu ne olursa olsun amrabat asla işe yaramaz.zeka,mental açıdan çok ama çok geri bir futbolcu.iki driplinge tav olmamak gerek.topu ileriye taşımakta çok sıkıntı çekmiyor ama taşıdığı topu saçmasapan kullanıyor,eline yüzüne bulaştırıyor.bir insan topu sağa çekip rakibin GÖĞÜS HİZASIna bir kere orta açar,tamam eyvallah.iki kere açar hadi kabul ama bunu en az 10 defa yaptı.bu bir zeka yoksunluğudur ve mide bulandırıcıdır.açtğı diğer ortaların %98 i isabetsiz,rakibin müdahalesiyle sonuçlandı.bir iki tanesini de burak ve drogba değerlendi.bütün sezon yaptığı bu.ha bir de bir iki kez çizgiye inme başarısı gösterdi

bu gün yediğimiz gol de webo hangi hizada vurdu kafayı acaba.

• karar verdim amrabat kötü diyenleri blokluyorum :D rahatlıyorum körler :D
  • Kendi tuttuğum takımın taraftarına Blok.Tabi bizim taraftarsa.
  • Ya şu her maç sonrası Amrabat konularından bıkmadınız mı ne istiyorsunuz adamdan ? Dün oyuna girdikten sonra oyuna hareketlilik getirdi çok net. Ve kötü oyuncu olduğunu da düşünmüyorum Amrabata gelene kadar kimler var gidecek takımda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'o

Ya şu her maç sonrası Amrabat konularından bıkmadınız mı ne istiyorsunuz adamdan ? Dün oyuna girdikten sonra oyuna hareketlilik getirdi çok net. Ve kötü oyuncu olduğunu da düşünmüyorum Amrabata gelene kadar kimler var gidecek takımda...

bi bak bakalım fenerbahçe maçı için mi konuşmuşum yoksa bütün sezonu mu değerlendirmişim?

okumadan,peşinen yorum yapıyorsunuz.tıpkı amrabat'ın bakmadan orta yapması gibi.aynı zeka yapısı.beğenmeniz normal bu futbol fukarası adamı.
  • amrabat 25-30 dakika oynadı %100 luk gol pası verdi daha ne yapacak adam ? bi defansa kosuyor bir hucuma eleştirmeyin su adamı yeter artık amrabat girdikten sonra gokhan gonul ileri bile çıkamadı
  • Amrabat kötü değil adam zaten yedek.Verilen bonservis ile ölçmeyin futbolunu artık(bana göre bonservis fazla).Geçti gitti verdiğimiz para oynadığı futbola bakmak lazım artık.Verdiği pas çok iyiydi ama sağ tarafı tercih etse çok daha net bir pozisyon çıkacaktı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lincolngokhan

quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Şu takım tek forvete dönüp sizlerde görseniz Amrabat'ı.Ama yok işte gereksiz 4-4-2 sistemi.Yav tamam 2 sene iyi götürdü ama olmuyor be hoca,Real maçında tek forvetle ne kadar etkiliydik bak 2.yarı.Ah ah!

takımın formasyonu ne olursa olsun amrabat asla işe yaramaz.zeka,mental açıdan çok ama çok geri bir futbolcu.iki driplinge tav olmamak gerek.topu ileriye taşımakta çok sıkıntı çekmiyor ama taşıdığı topu saçmasapan kullanıyor,eline yüzüne bulaştırıyor.bir insan topu sağa çekip rakibin GÖĞÜS HİZASIna bir kere orta açar,tamam eyvallah.iki kere açar hadi kabul ama bunu en az 10 defa yaptı.bu bir zeka yoksunluğudur ve mide bulandırıcıdır.açtğı diğer ortaların %98 i isabetsiz,rakibin müdahalesiyle sonuçlandı.bir iki tanesini de burak ve drogba değerlendi.bütün sezon yaptığı bu.ha bir de bir iki kez çizgiye inme başarısı gösterdi

Futbol zekası belki üstdüzey olmaya bilir ama zamanla takıma ayak uydurarak güzel asistler yapabilir.Adamı bir maç oynatıp 10 maç oynatmazsan ne elde edersinki?Real maçında Amrabat'sız Galatasaray ve Amrabat'lı Galatasaray olarak 2 ayrı devre oynandı.Fark ortada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamitin oynadigi futboldan nefret ediyorum. Amrabat ta gs oyuncusu degil. Onu solda oynatan td de galatasaray td si degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amrabata barış özbek diyorsan futboldan 1 gram anlamıyorsun demektir BLOK
  • Amrabat cidden büyük kazık oldu Gs için.. Sene boyunca çok az katkı verdi büyük maliyetin altında ezildi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.