Şimdi Ara

Hamit yerine Candreva..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lazio adına en çok çabalayan isimdi. Hem hızlı, hem teknik ortaları çok iyi. Bu adam bize gelse hem ligde hem avrupada level atlatır. Ortalarıyla Burak ve Drogba'yı beslediğini düşünün.

• Galatasaray yillarca bu tur oyunculardan cok cekti. Bi mactan sonra gelip actigin konuya bak . Bence git yat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hamit yerine Candreva..
  • Candreva gerçekten iyi oyuncu ama artık bizim hedefimiz top class adamlar olmalı. Bu seviyeye gelmiş bir takımız, takımda yıldızlar varken EPL görmüş, hızlı ve fizik gücü yüksek kanat adamları daha çok iş yapar.
  • bir maça göre değerlendirmemek gerek tabi ama bugün çok beğendim, çevik, hızlı, teknik, tabi başka maçını izlemedğim için birşey diyemiyorum 87 liymiş, bonservisi makulsa düşünülebilir
  • gerçi siz gareth bale bekliyorsunuz unutmuşum.
  • 1 tane hariç hiç bir ortayı düzgün açamadı.Hızlı,teknik,fiziği yerinde ama o ortalar sorun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLGİLENDİRME - Josef De Souza
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabriden farkı ne la
  • Koşuyor ama orta açmayı bilmiyor, bence faydasız bir oyuncu.
  • Ben arfa yi alacak unal aga. Hamiti sutlayacak

• Baselde salah var 92 doğumlu tam bir wonderkid. Orta sahanın sağında oynuyor,2 maçtır totthenam karşısında yardırıyor. Keşke alsak şu adamı geleceğin yıldızı.şimdiden büyükler gözünü dikmiş ama max. 12m a alırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

gerçi siz gareth bale bekliyorsunuz unutmuşum.

Evet ben Bale bekliyorum.Eğer yönetimin amacı gerçekten Galatasaray'ı topclass takım yapıp orada duran bir ekol haline getirmekse böyle bir transfer şart.

İmkansız kere imkansız belki ama yapmamız gerek eğer seviye atlayacaksak.

Marka değeri olan geleceği olan futbolcular alınmalı.Neymar Bale gibi.tabiki de çok ama çok zor.Ama eğer istediğimiz top class ise böyle top class olunuyor.

Örnekler PSG Ve City
  • öncelik kanat değil tabi, çok çok kaliteli sol bek ve stoperden sonra kanat oyuncusu düşünebilir
  • la ondan birşey olmaz iki orta açtı diye hemen hamiti satıp alalım diyorsunuz... 3 orta açtı ikisini yerden kaldıramadı. 1 tanesi asist oldu. candreva gibi bir sürü oyuncu var ligimizde hemde yerli.. o yüzden saçma bir konu.. sabride hamit de bu oyuncudan iyidir.. Geçiniz.. aydının tel aviv maçını izleyip tanımadan hemen alalım genç çocukmuş demek gibi birşey seninki..
  • 15372626 tane orta açtı sadece 1'i isabetli o da gol oldu. Sabri'den beter ortaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRoMeTuS

la ondan birşey olmaz iki orta açtı diye hemen hamiti satıp alalım diyorsunuz... 3 orta açtı ikisini yerden kaldıramadı. 1 tanesi asist oldu. candreva gibi bir sürü oyuncu var ligimizde hemde yerli.. o yüzden saçma bir konu.. sabride hamit de bu oyuncudan iyidir.. Geçiniz.. aydının tel aviv maçını izleyip tanımadan hemen alalım genç çocukmuş demek gibi birşey seninki..

m.netenya oalcaktı. 3 asist yapmıştı.
  • Sol bek diyoruz stoper diyoruz, yabancı sınırlaması 5'e düşüyor diyoruz hala candreva diyorlar.
  • lan adam orta açmayı bilmiyor nesini alıca .. maçı 10 dk izleyeyim dedim 4 orta açtı 4üde volkanın kucağına geldi ... düşün artık nasıl orta atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliberkf

Koşuyor ama orta açmayı bilmiyor, bence faydasız bir oyuncu.

Faydasız mı? Bütün 11'i elinden geçirmesini istiyorsunuz heralde.
  • Konu acmayi birak artik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.