Şimdi Ara

Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
747
Cevap
16
Favori
352.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benimkide kocaman oldu
    hususi brokoliler havuçlar marullar çekirdekler çerezler alıp besliyorum
    acayip iyi anlaşır olduk
    iyi besleyince sanırım
  • youtube.com/watch?v=YXRH50fvHWA
  • Ben yemlerinin içine leblebli,çekirdek,corn flakes vs karıştırıyorum çatır çutur yiyorlar. Hele çekirdeğe bayılıyorlar. Böyle alıp oturuyorlar göt üstü çıt çıt açıyorlar kabuğunu hop.
  • evet bende aynen öyle yapıyorum
    mamanın içine fındık fıstık çiğdem (çekirdek) sizin deyimle koyuyorum kıtıy kıtıy yio
    yanlıs baya büyüdü artık çarka sığmıo yenibi yuva ve çark zamanı
  • Annem pazardan büyükçe kutular almış onlara koydum ben. Zorunluluktan vallahi 5 kaba sğırıyorlar. Alıştılarda birisinin yeri değişince cihat ilan edip dalıyor herkese.
  • Peter seninde nick bi diziden avatar başka diziden İkiside sevdiğim diziler ya neyse bişey sormak istiyorum yavrularını satmayı düşünürmüsün yada evlatlık vermeyi ?
  • Arkadaslar bi site buldum
    Hamsterlerin yemekleri hakkında genis bilgi vermis
    umarım ise yarar
    Adres:
    http://www.forumvadisi.com/evcil-hayvanlar/261754-hamster-ne-yer-ne-icer.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samura.İ -- 31 Aralık 2008; 22:29:37 >
  • bende o şeker hamsterlardan almaya karar verdim(tabi annemi daha ikna edemedim)fiyat 15 ytl adam 2.5 aylık dedi heralde syrian diye düşünüyorum.bana alışması için fazlamı büyük.fiyat nasıl??şimdiden teşekkürler
  • bi sorum daha olacak ne kadar zaman temizlemezseniz kafesi,kokmaya başlıyor.lütfen iki sorumada birileri cevap versin rica ediyorum.bilgilerimizi paylaşalım kendimize saklamayalım lütfen
  • sayenizde uzun bi aradan sonra tekrar hayvan sevgisi dogdu icimde hic almayi dusunmedigim bi hayvana ilgi basladi icimde
  • Vallahi benim kızlar yine hamile kaldı. İsteyen olursa ileride çok az fiyata verebilirim. Bostancı taraflarında oturuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 7 Ocak 2009; 2:41:41 >
  • Bunların koku yaptığını söyleyenler var
    Bu hayvanlar kokarmı acaba?
    yoksa talaşlar değişmediği zaman talaşlarmı koku yapıyor

yıkamak felan gerekmez heralde dimi?
  •  Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales)

Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales)

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzg

Bunların koku yaptığını söyleyenler var

Hamsteri kesinlikle yıkamamalısın. Onlar kendi kendilerini yalıya yalıya bir güzel temizlerler Talaşları değiştirmediğinde odan ahır gibi kokar diyorlar Ben de yarın alıcam bir tane ama pet shoptaki görevliye hamster mi dicem gonzales cinsi hamster mı?
  • Ben de bugün birtane aldım,kafesi de uygun geldi 25 ytl,yalnız çok ufak birde inşallah üşümez
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzg

Bunların koku yaptığını söyleyenler var

Pislikleri kokar doğal olarak tabi fakat sen gidip marangozdan bulduğun talaşı koymayıp paketli kokulu hamster talaşı alacağından koku duyulmaz pek tabi talaşı düzenli değiştirmeyi ihmal etmemelisin.
    Hamsterın yıkanması tehlikelidir genelde ölümle sonuçlanır yıkanmamalıdır kendilerini temizliyorlar kendilerince
    @riaz
    hamsterın kafesini begenmesi önemlidir ve 25 ytl likler önerilmiyor, arastırmalarıma göre hamsterın düzgün yaşayabilmesi icin uygun olan kafesler 45-50 TL den başlıyor.

• koku yapar mı bunlar???
  • quote:

@riaz
    hamsterın kafesini begenmesi önemlidir ve 25 ytl likler önerilmiyor, arastırmalarıma göre hamsterın düzgün yaşayabilmesi icin uygun olan kafesler 45-50 TL den başlıyo

Bundan haberim yoktu bilseydim en azından büyük bir kutu alırdım daha rahat ederdi,artık biraz alışınca bir şey
    ler yaparım.Bunun gonzales olup olmadığını nasıl anlayabilirim?konudaki resimlerden pek belli olmuyor
  • Hamster alırken ayak sayılarına çok dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karos N. -- 11 Ocak 2009; 11:35:55 >
  • Arkadaşlar iyi düşünüp alın bende yeni aldım 1 ay falan oluyor baya büyüdü alıştı banada elime alıyorum kolumdan giriyor bütün vücudumu dolaşıyor yaramaz koku yapıyor biraz , kafesi plastik değilde telden yapılmışsa telleri cok kemiriyor cok ses cıkıyor ona göre kafes alın bana kalırsa akvaryum en iyisi :)

Yıkamak istiyorum nasıl yıkanır. Sıcaklık sampuan falan :) cok kokmaya basladı elime alınca elime siniyor kokusu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.