|
Hamster coin atak yaptı
-
-
Abi ne güzel düşünsene en düşük coine para yatır Sonra bir konuşmada Şöyle örnek ver. Geçenlerde coinleri inceliyordum ve x coini gözüme çarptı :)
pattttt 1 gece de serverine 20milyar daha eklendi.
-
Kripto borsa = Manipülasyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam işi biliyor. Normal borsada böyle yapmak istesen direk ceza ama burada sıkıntı yok.
Geçen hisseleri boşuna bozmadı, buraya paraları aktardı. Böylece parayı borsadan kurtardı ve rahat bir şekilde manipülasyon yapıyor.
-
Kedi coin köpek coin şimdi de fare coin. Yazın sinek coin çıkarsa ona girerim. Sineklerin yaz aylarında iyi çıkıyor. Vızcoin.
-
Bedava peynir fare kapaninda olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamı takip et sende kazan. Herkese açık bir yöntem seçilmiş kişilere özel değil ki?
-
2021 ekimde almıştım yükseldi diyince heyecanlanıp baktım hala aldığım seviyenin 3kat altında
-
Kriptopara yerine altın daha güzel bir yatırım aracı. En azından değerini koruyacağını biliyosun.
125 dolarım 15 saniye içerisinde 35 doları gördü :d Ciddili 15 saniye içerisinde. O yüzden bu tarz şeylere gerek yok.
Ytd.
-
Shit coinlerden zarar görmüş biri daha. Kolay yoldan zengin olma hayallerinize böyle baltayla girerler, bir akıllı siz değilsiniz, keriz silkeleme operasyonları bunlar. Sağlam limanlardan ayrılmazsanız eğer zarar etmeniz sizin bilinçsizliğiniz olur.
-
Elon musk aldığı Twitter hissesinin parasını dünya halkından çıkarmaya çalışıyor. Adam dünyayı bir paylaşımla yönetiyor. Modern kölelik buna denir
-
Birilerinin çok güzel eline verdiler geçmiş olsun. DH de bunların ekmeğine yağ sürüyor. Şu hamsterın bakışında hayır yok niyeti belli zaten buna para mı yatırılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 10 Nisan 2022; 14:25:52 >
-
Kripto borsa = Manipülasyon
|
Abi ne güzel düşünsene en düşük coine para yatır Sonra bir konuşmada Şöyle örnek ver. Geçenlerde coinleri inceliyordum ve x coini gözüme çarptı :)
pattttt 1 gece de serverine 20milyar daha eklendi. |
2021 ekimde almıştım yükseldi diyince heyecanlanıp baktım hala aldığım seviyenin 3kat altında |
Bedava peynir fare kapaninda olur
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X