Şimdi Ara

Hamster'ım Öldü..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün açtığım topicden sonra hasta olduğunu farkettim 2 gündür üzerinde bi halsizlik vardı ve bugün uyurken ölmüş,6 aydır benimle yaşıyodu haraketleriyle evin neşesi olmuştu,ne yapacağımı bilmiyorumböyle kadere

• GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

dün açtığım topicden sonra hasta olduğunu farkettim 2 gündür üzerinde bi halsizlik vardı ve bugün uyurken ölmüş,6 aydır benimle yaşıyodu haraketleriyle evin neşesi olmuştu,ne yapacağımı bilmiyorumböyle kadere

o hamsteri karşına çıkaranda kader farzetki kader sana bir hediye verdi ve bi süre sonra geri aldı....
    kadere ban biraz aşırı olmuş....

• Bir evcil hayvanı kaybetmenin ne demek olduğunu bilirim
  • Çok Üzüldüm! Keşke Bir Veterinere Götürseydin!
  • canlılar
    Doğar-Yaşar-Ölür yani üzülme geçen geçmiş şeylere hiç üzülme geri gelmez çünkü
  • nur içinde yatsın. ateş düştüğü yeri yakar.

bu arada hemstırlar kaç para. ara sıra benim de alasım geliyo. ama sağı solu kemirdikleri için vaz cayıyom.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Camda kedi öldü!!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun.
  • çok saolun arkadaşlar,cooler kemirmez hiç biyeri korkma evin içine salma zaten sen peşinde gezersin evin içindeyken
    yenisini almayı düşünüyorum ama aynı acıyı yaşamakdan çok korkuyorum..
  • yazık olmuş ama sen ona sıcak bi yuva sağlamışsın bu zamanına kadar
  • quote:

çok saolun arkadaşlar,cooler kemirmez hiç biyeri korkma evin içine salma zaten sen peşinde gezersin evin içindeyken
    yenisini almayı düşünüyorum ama aynı acıyı yaşamakdan çok korkuyorum..

mecbur yaşayacaksın.
  • Bakamııcaksanız almayın gardaşım hem konu dışında milletin politika hakkında görüşünmü almak yasak ama yuk hayvanım öldü yuk ayağımda nasır çıktı hamamdöbğiii katlimı nasıl yapılır diye konu açmak serbest bana çok saçma geldii...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

Bakamııcaksanız almayın gardaşım hem konu dışında milletin politika hakkında görüşünmü almak yasak ama yuk hayvanım öldü yuk ayağımda nasır çıktı hamamdöbğiii katlimı nasıl yapılır diye konu açmak serbest bana çok saçma geldii...

siyaset hakkındaki topiclere neden izin verilmediğini anlayamıyosun daha çıkıpda siyaset yapacam deme bana..
  • Tmm hjm senin yaş kaç?
  • Huzur bozmayın kardeim cık git bu tpikden alla alla sayarak mı yolluyorlar sizi
  • BEnde muhabbet kuşu besliyorum hemde 8 seneden beri hemde besleyemicekseniz almayın lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

Huzur bozmayın kardeim cık git bu tpikden alla alla sayarak mı yolluyorlar sizi

yaşımı yerimi adımı saklamam profilimde var hepsi..

boşwer ya canım sıkkın zaten
  • mekanı cennet olsun rahmetli güzel hayvandı

allah rahmet eğlesin
    üzüldüm yaaaaa
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

Huzur bozmayın kardeim cık git bu tpikden alla alla sayarak mı yolluyorlar sizi

yaşımı yerimi adımı saklamam profilimde var hepsi..

boşwer ya canım sıkkın zaten

Sana demedim kardeş yanlış anlaşılma var galiba neyse geçmiş olsun üzüldüm

• Var ama web sayfası görüntülenemiyor diyor cnm kardeşimmmm.... Geriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii değuluz herhal... Neyse ortamı germeyelimmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI) -- 28 Haziran 2007; 22:42:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.