Şimdi Ara

Hamster'ım Öldü..!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _L@STM@N_

quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

Bizimde balık son saatlerini yaşıyor galiba.4 senenin ardından gözlerini yumucak galiba bu gece.....

ağırlaştımı balık. benim ölen balıklarım öyle olmustu. ölmeden önce anlamıstım. agırlasmıstı. yukarıya çıkmıyordu hiç.

Evet dostum balık su yüzüne çıkamıyor.Ama daha öncede böyleydi.Sorduk hava kesesi patlamış dediler yani su yüzüne çıkamıyordu 4-5 aydır.
  • Bahçeniz varmı? Ufakta bir mezar taşı yaptır sembolik bir tören... Ciddiysen tabi...
  • hamster ların ömrü ne kadar? bu arada gerçekten çok üzüldüm
  • Nasıl yapılıyor masrafı nedir bilemem ama dondurabilirsin.
    Bazısı hoslanmaz ama bn seviyorum acıkcası.Ama sadece bu iş için hayvan OLDURULUYORSA (işin tekniğini bilmiyorum) iğrenc.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

hamster ların ömrü ne kadar? bu arada gerçekten çok üzüldüm

hamsterin ortalama ömrü 3 sene kadardır. Yukarıda başlı başına bir yazı var... Almakj istiyorsan
  • takma kafana yıllarca birlikte yaşayıp ölen hayvanlarım oldu çok üzüldüm ama zaman herşeyin ilacı

ayrıca 6 ay yıllarla mukayese edilince pek büyük bir zaman değil

kısaca üzülme bi yavru alırsın gene seversin onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

quote:

hamsterin ortalama ömrü 3 sene kadardır. Yukarıda başlı başına bir yazı var... Almakj istiyorsan

hamster türlerine göre değişir bu ve hayvanna görede gonzi lerde 1,5 sene kadardır..
  • Valla hiç evcil hayvanım olmadı sadece işyerinde bir tane muhabbet kuşu var ama onada ben bakmıyorum Diyeceğim şuki nasıl bir acı yaşıyorsun bilemiyorum ama yazdıklarını okuduğum kadarıyla bayağı bir üzülmüşsün ne diyeyim unutursun be hocam hayatta neleri unutmuyoruz ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malatyaspor44 -- 28 Haziran 2007; 0:16:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

quote:

hamster türlerine göre değişir bu ve hayvanna görede gonzi lerde 1,5 sene kadardır..

Gonzales hamsterların ömürleri 1,5-2 senedir. Toplu halde yaşayabilmektedirler.50-60 gr ağırlığındadırlar.2-7 tane yavru doğururlar. Çok hareketlidirler.

Sende Gonzalesmi vardı?

• Biri gelir biri gider üzülmee

• quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

Valla hiç evcil hayvanım olmadı sadece işyerinde bir tane muhabbet kuşu var ama onada ben bakmıyorum Diyeceğim şuki nasıl bir acı yaşıyorsun bilemiyorum ama yazdıklarını okuduğum kadarıyla bayağı bir üzülmüşsün ne diyeyim unutursun be hocam hayatta neleri unutmuyoruz ki.

eyw kardeşim çok saol

@BOZKURT_KMZ evt

@Birce sende çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 28 Haziran 2007; 0:25:00 >
  • Bnmde teyze oğlunda vardı Gonzi... Ben bahçe varsa evcil hayvan olarak Ayıboğan üzerine tanımam beslediğine deyiyor hiç olmazsa neyse sanada baş sağlığı ama bir dahakine daha dikkatli olman dileği ile unutmaki onların yaşam alanını daraltıyoruz birde kafeslere tıkıyoruz... Neyse bilader hamsler fln dolaştığı yerde kartal şahin gibi hayvanların görebileciği izlr bırakırlar yürüdükleri yere bulaşır (idrar) böylelikle avcı kuşlar bunların gezdikleri yerleri kuşbakışı görür ve avlar ama biz göremiyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.