Şimdi Ara

Hamster Kombat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hamster Combat, Telegram uygulamasının içinde bulunan viral bir oyna-kazan (P2E) oyunudur. Kullanıcılar, bu oyunu oynayarak gelecekte gerçek dünya değeri olan kripto varlıklara dönüştürülebilecek tokenler kazanabilirler. 20 milyon abonenin üzerinde Telegram kanalı ve 10 milyon Youtube takipçisi ile ciddi bir takipçi kitlesine sahiptir.

Nasıl Oynanır?

Aşağıdaki 3 adımı tamamlayarak kolaylıkla oynamaya başlayabilirsiniz:

1. Kayıt Linkimize tıklayarak oyunun Telegram botuna erişin.
    2. Sol alttaki mavi “Play” tuşuna bastıktan sonra çıkan ekrandaki ayarların tamamlanmasını bekleyin.
    3. Kayıt Linkimiz ile kazanacağınız 5.000 oyun içi para ile anında gelişmeye başlayın.

https://t.me/hamster_kombAt_bot/start?startapp=kentId5211361088

Hamster Kombat

• Arkadaşlar çok sağlam bir proje gelin birlikte kazanalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  iyi bir başlangıç bonusu ile başlamak isterseniz referanslı linklerden giriş öneririm. kafanıza takılan sorularınızı paylaşabilirsiniz. seve seve yardımcı olmaya calısırım.

• Hamster Kombat oyunu yakında listelenecek ve ben 1 haftada 700 800 k kazanç sağlamayı başardım üzerine de çıktım. Benim linkimle katılan arkadaşlara bu konuda bir kaç püf nokta vererek yardımcı olacağım. Son 3 kişi kaldı referansım için benim linkimle girenler bana ulaşabilir.

• mine açmak için arkadaşa ihtiyacım var. yeni başlayacak arkadaşlar yukarıdaki linkden katılırsa çok sevinirim

• Hamster combats telegramda yer alan mükemmel bir coin kazma oyunudur. Gelin birlikte dolar kazanalım. Davetimi ekledim.

Play with me, become cryptoexchange CEO and get a token airdrop!

💸 2k Coins as a first-time gift

🔥 25k Coins if you have Telegram Premium

• Sağlam ve teknik yapı bakmindan sağlam ve güvenilir bir site gelin birlikte kazanalim

startapp=kentId5927186119

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamster Kombat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.