Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohhhh kurtulduk vizyonsuzdan

• Hamza Hoca ile yolları ayırmak doğru karar, ama zamanlama çok yanlış. Zamanlamanın yanlış olması da, doğru olan bir kararı büyük bir yanlışa dönüştürüyor.
    Ben burada her zamanki gibi ilk yönetimi suçlarım.

İyi kötü eldeki oyuncularla birşeyler yapmaya çalışan bir Galatasaray vardı. Yeni gelecek olan hocanın neler getireceği veya neler götüreceği tamamen sürpriz. İsimlerin büyüklüğüne aldanmayın. Rijkaard'la rezil olabilir, Hamza ile şampiyon olabilirsiniz. Bu aşamada önemli olan etken, takıma direk uyum sağlayabilecek bir hoca alınmalı. Kaldı ki ben bu yönetimin, Hamza'dan daha iyi bir teknik direktör getirebileceğini düşünmüyorum.
    Bence Hamza Hoca'yı arar duruma geleceğiz.

Yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi, eldeki bulgurdan da olduk.
  • umut takıntısı olmasa iyi hocaydı.

Ne varki şu umutta.

Biraz denese umutun bir faydasının olmadığını görürdü. Kimler geliyor kimler geçiyor. Herkesin yeri doluyor
  • Tek bir alternatif vardi o da gitmis
    http://m.fanatik.com.tr/2015/11/18/galatasaraydan-ersun-yanal-aciklamasi-633000

Gs bana kalirsa buyuk hata yapti . Yonetim baya kotu cikti bu Gsnin . Gsyi gectim bu turk futbolunu etkiliyor .Gs den 3-5 yip bisey beklemeyin derim ben . Para yok , hoca yok ( kim bu takimi hamza gibi yonetir ) , yonetim zaten olmasa daha iyi

• Bu Claudio Taffarel yıllar yılı Galatasaray'da kaleci antrenörü.Gelecek maçta da takımın başında olacak.Bunca yıldır tecrübesi var,hiç mi birşey bilmiyor veya öğrenememiştir ? Bütün dünyanın tanıdığı Brezilya milli takımının gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden birisi.Oyuncuların saygı göstereceği bir karakter.Tamam Galatasaray gibi bir kulüp deneme tahtası değil ama bir şekilde takımın başında kalıp kendini gösteremez mi yani? Adam yıllardır Galatasaray çocuğu oldu artık.

• Umut bulut icin deger kazara futbolcu olan buraya kadar gelmesi ders kitaplarinda okutulacak ayagi futbol icin oldukca elverissiz olan boyle ulkeye boyle futbolcu dedirten insana deger

• quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

kovulmak başka,gs sevdalısı hamza hocanın gitmesi başka durumdur
    hamza hoca bile gidiyorsa bilin ki klup de işler iyi değil
    çok yakında gs da işler karışıcak feda sesleri duyulacak
    hamza kendi acısından zirvede bıraktı
    hoca dip yapmadan kurtardı kendini

Galatasaray'da başarısız olan kovulur, hatta başarılıysa ve düşüşe geçtiyse o da kovulur.Yerine yeniler gelir.Mantık budur.Fatih Terim bile kovulmuş Hamzaoğlu'mu kovulmayacak şu durumda.Kaç hoca değiştirdik yine şampiyonluğa oynayabiliyoruz sen tatlı canını sıkma.Yönetim de gidecek çünkü o da başarısız.Bu sizin anlayamayacağınız bir şey çünkü sizin başınıza geçenler diktatör gibi yapışıyor, öyle yönetilmeye alışmışsınız..Feda konusuna gelince, 1 milyar tl borcunuz var sen neyin fedasından bahsediyorsun.Ölmüşsünüz ağlayanınız yok hala gelmiş feda falan diyorsunuz.

• futbolcusuna "umut bulut" sahip çıkmak için söylenen cümleyi allem edip kallem edip hocanın ayrılığına kadar götürdüler. işte bu yönetim bu kadar aciz. derhal hepsi istifa etmelidir. aslında grosskreutz transferinde yaşanan fiyasko sonrasında istifa etmeleri gerekirdi geç bile kalındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Muhtesem haber
    Fakat zamanlama manidar...

Ulan nasıl galatasaraylısınız siz
  • Hamza zirvede bıraktı, belki bu sene başarısız olupta kovulsaydı üzülürdü. Şimdi olan gs'ye olucak 2. hagi vakası yaşanır mı acaba

• Yakın çevreme Hamza Hoca ilk geldiği günden itibaren 2015/16 sezonunun devre arasını göremeyeceğini söylüyordum, haksız da çıkmadım.

Hamza Hocanın beyefendiliğine hiç sözüm yok ama malesef kendisi büyük takım hocası değil. Galatasaray'ın bu kadroya bam güm vura vura top oynaması gerekirken 1-0 skora yatan bir takımı kimse izlemek istemezdi. Öyle de oldu. Artık hayırlısı olsun GS için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Ohhhh kurtulduk vizyonsuzdan

Vizyonsuz dediğiniz adam 3 kupa kazandırdı asıl gitmesi gereken bu saatten sonra DURSUN ÖZBEK VE YÖNETİMİDİR
  • Koylu dursun yapti yapacagini once abdurrahim albayrak la ali durust sonra hamza hoca artik ligin ortasinda gelecek hocadan bisi beklemeyelim

• Galatasaray umut burak hamzaya muhtaç olacak bir kulüp değildir ya gol atarsın ya takımı oynatırsın yada basar gidersiniz hepiniz trilyonları alırken iyi ama demi avrupada rezil ettiniz koca galatasarayı 1 gram üzülmedim en kısa sürede dursunda gider inşallah
  • kulübün şu anki durumuna en uygun teknik direktördü..zamanlama çok yanlış..
  • Şampiyon hoca, 4.yıldızı takmış takım prandelli döneminde gelenden gidenden 4 yerken kimse gs yi şampiyon olacak diye hayal dahi edemezken Hamza Hamzaoğlu bu durumda gönderiliyorsa bu takım artık herkesten 10 tane yese zoruma gitmez....

Her sene şampiyonlar ligine git ama Param yok de admaa UEFA tepene binmiş TRANSFER Yapamıyorsun sonra durduk yerde böyle bir adamı kovuyorsun... İş bilmez beceriksiz nankör yönetim!

Bir de bizim yorumcular Hamza Hocanın gönderilişine neler demiş Mehmet demirkol, Rıdvan dilmen ve özgür buzbaş yorumları...

• -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    Umut un yerine kimi oynatcak yav sanki transfermi yapti klup para yok pul yok gelen para borclara gidiyor gomez i felan alsalardi iyi olurdu bak adama bir suru gol atti bjk de adamlar saglam transfer yapti van persie den bile iyi cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: me_41

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Ohhhh kurtulduk vizyonsuzdan

Vizyonsuz dediğiniz adam 3 kupa kazandırdı asıl gitmesi gereken bu saatten sonra DURSUN ÖZBEK VE YÖNETİMİDİR

O kupaların hiçbirinde Hamzaoğlu'nun kişisel becerisi yok.

Takımda zaten aman aman bir kadro derinliği yoktu, yazın alınan orta saha oyuncularından önce. Takımın başına ben geçsem çıkaracağım kadro az çok bellidir. Lig şampiyonluğunu kötü bir futbolla ama rakip takımların sürpriz puan kayıpları sayesinde kazandık. Süper Kupa'da da Yasin'in golü dışında doğru dürüst pozisyonumuz yoktu; çünkü kağıt üstünde forvetimiz olmasına rağmen resmen forvetsiz oynadık. Türkiye Kupası'nı büyük bir başarı olarak görmüyorum.

Bu sözlerimden Hamzaoğlu'nun şimdi gönderilmesini savunduğum anlamı da çıkmasın. Zamanlama kötü. Ya gidecekse sezon başlarında gidecekti ya da devre arası beklenmeliydi.

• Şu dhde futbol başlıkları amele kaynıyo
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.