Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa Denizli diyolar bakalim ya hayırlısi o adam haric suanda galatasarayi kurtaracak baska teknik direktor olduguna inanmiyorum ulan bu degisiklik sezon ortasinda yapilirmi be gecen senede ayni haldi yedin yine sampiyonlar ligi maci var 1 hafta sonra 1 hafta sonra kov adami zorunmu var simdi kovmaya hamza hocanin gitmesi dogru zamanlama yanlis bence kendisi cok iyi yumusak yuzlu bir insan zaten bu yumusakliktan kaybediyor disiplini sahsen fatih terim disiplinini ozluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahceye bu portekiz hoca gelmeseydi nani van persi gibi oyunculari transfermi edecekti tabiki hayir hoca tutturdu adam gibi transfer yapacaksiniz diye aziz yildirimda kesenin agzini acti hamza hoca transfer yapilcak diye ustelemeyince bu yuzden gorevine sor verdiler adam elimizde ne varsa onunla idare etcez dedi geldiginden beri

• Yönetim neyi doğru yaptı ki , bunuda doğru yapsın. Yazık ki kulüp böyle beceriksiz bir yönetime emanet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Umut un yerine kimi oynatcak yav sanki transfermi yapti klup para yok pul yok gelen para borclara gidiyor gomez i felan alsalardi iyi olurdu bak adama bir suru gol atti bjk de adamlar saglam transfer yapti van persie den bile iyi cikti

Hocam umtu son çare olarak değil sanki bir as oyuncusuymuş gibi oynatıyordu. Yokluktan değil varlık bile olsa umuta sarılacak gibiydi. Yoksa biliyorum takımın durumunu
  • Bu umutu begenmezler buraki begenmezler sanki para dolmus kalmista klup transfer yapcak olme esegim olme hamza hoca umutu oynatiyor diye isyan edenlere diyorum alin simdi sevinin sezon ortasinda gelcek hoca ne kadar basarili olur sampiyonlugu unutalim bu sezon fb ve bjk arasinda gider lig bu sene

• Kurtulduk sonunda bide dursun gitse çok güzel olacak

• Bu özbek geleceğine galatasarayın başına aziz yıldırım'ı getirselerdi birebir özbek'in yaptıklarını yapardı.
  • Turk futbolu bu kafalarla gelismez 2 kere ust uste ondan once 4kere ust uste sampiyon yapan FATIH TERIMI KOVDULAR. sonra da yeni yonetim de bir senede 3kupa alan Hamza hamzaoglunuda kocdular bir adim ilerlemez turk futbolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

kovulmak başka,gs sevdalısı hamza hocanın gitmesi başka durumdur
    hamza hoca bile gidiyorsa bilin ki klup de işler iyi değil
    çok yakında gs da işler karışıcak feda sesleri duyulacak
    hamza kendi acısından zirvede bıraktı
    hoca dip yapmadan kurtardı kendini

Galatasaray'da başarısız olan kovulur, hatta başarılıysa ve düşüşe geçtiyse o da kovulur.Yerine yeniler gelir.Mantık budur.Fatih Terim bile kovulmuş Hamzaoğlu'mu kovulmayacak şu durumda.Kaç hoca değiştirdik yine şampiyonluğa oynayabiliyoruz sen tatlı canını sıkma.Yönetim de gidecek çünkü o da başarısız.Bu sizin anlayamayacağınız bir şey çünkü sizin başınıza geçenler diktatör gibi yapışıyor, öyle yönetilmeye alışmışsınız..Feda konusuna gelince, 1 milyar tl borcunuz var sen neyin fedasından bahsediyorsun.Ölmüşsünüz ağlayanınız yok hala gelmiş feda falan diyorsunuz.

üç kupa olan hoca başarısızmı,uefa kaldıran hoca başarısızmı
    terim gönderilme sebebi eski başkanla olan kavga,göndermediniz kavga ettiniz terimle
    yönetimle anlaşamayan hoca gönderilir desen doğrudur.terimde ve hamzada durum budur,diğer söylediklerin laf ebeliğidir
    10 sene alacağanız parayları düşüp borç açıklıyorsunuz gelip bize laf atıyorsunuz
    feda diyecek klup bunu anlamayan klupten bi haberdir veya polyanayla akrablığı vardır.klup varlık değerlerini satarsanız durum değişir
    gs bu durumda olmasını istemem ,kendi açımdan gs ve fener güçlüyse rakebet var.
    her yorumun bjk düşmanı üzerine, sizin gibi klup düşmanlığı yapıp sataşmıyorum görüş belirtiyorum.
    bloku kaldırdım yorumu okudum ebedi blokladım seni

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: me_41

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Ohhhh kurtulduk vizyonsuzdan

Vizyonsuz dediğiniz adam 3 kupa kazandırdı asıl gitmesi gereken bu saatten sonra DURSUN ÖZBEK VE YÖNETİMİDİR

O kupaların hiçbirinde Hamzaoğlu'nun kişisel becerisi yok.

Takımda zaten aman aman bir kadro derinliği yoktu, yazın alınan orta saha oyuncularından önce. Takımın başına ben geçsem çıkaracağım kadro az çok bellidir. Lig şampiyonluğunu kötü bir futbolla ama rakip takımların sürpriz puan kayıpları sayesinde kazandık. Süper Kupa'da da Yasin'in golü dışında doğru dürüst pozisyonumuz yoktu; çünkü kağıt üstünde forvetimiz olmasına rağmen resmen forvetsiz oynadık. Türkiye Kupası'nı büyük bir başarı olarak görmüyorum.

Bu sözlerimden Hamzaoğlu'nun şimdi gönderilmesini savunduğum anlamı da çıkmasın. Zamanlama kötü. Ya gidecekse sezon başlarında gidecekti ya da devre arası beklenmeliydi.

Prandelli varken gelen geçen 4 atıyordu kimse şampiyon olacağına inanmıyordu takımın Hamza Hoca geldi takımın oyun anlayışını değiştirdi Sonuç olarak Hamza hocanın kişisel becerisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Bu umutu begenmezler buraki begenmezler sanki para dolmus kalmista klup transfer yapcak olme esegim olme hamza hoca umutu oynatiyor diye isyan edenlere diyorum alin simdi sevinin sezon ortasinda gelcek hoca ne kadar basarili olur sampiyonlugu unutalim bu sezon fb ve bjk arasinda gider lig bu sene

Fenerbahceden bir ikincilik bile cikmaz parreria her an sutlanabilir. 1:0kazandihi maclar sansa bala son dakikada 1 golle kac mac kazandilar besiktas artik tutulmaz 100 golude gecer rahat sampiyon olur. Galatasaray Fatih Terimi getirirse Şampiyon olur

• Sevinen renkdaşlar iyi düşünün.. Bu hiç iyi olmadı. Bu yönetim adam gibi hocada getiremez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Feda ile ne alakası ?? Hamza'da GS'yi çalıştıracak kapasite yoktu biraz geçte olsa

anladılar isterse 10 kupa alsın...O da zaten istenmediğimi anlarsam 1 dk bile durmam diyerek

hemen istifa edeceğini söylemişti...GS sevdalısı diyerek saçma sapan bi romantizm yapmışsın

olmamış.

gs sevdalısı olmasa tazminatsız ayrılırmı,kaç adam var tazminatsız bırakacak?
    istediği oyuncuları almadılar takımını savundu,yönetimi savundu,istedim almadılar yapmadılar demedi
    gelen hoca bu kadar savunmaz takımı, topu atar yönetime suç benim mi der
    hamza hoca iyimi değil,mevcut şartlarda gs için en iyi secim
    ilk yarıyı yeni dt ile gs kaçıncı bitirecek görecez
    ocakta fpp kararları acıklancak,feda deyecekler
    devre arası transfer olmayacak bakalım kimler gidecek
    hoca bunları gördü bıraktı

Mancini de tazminatsız bıraktı o da mı GS sevdalısı yav mancini bir yana iyi bir insan

veya iyi bir Galatasaray'lı olabilir Hamza Hamzaoğlu fakat kötü bir hoca yedek kulübesinde

oyunu sadece izliyor hiçbir iş yapmıyor...Yerli oyuncuları kayırıyor ama fayda görmüyor

onlar yüzünden GS kariyeri bitti.

Oyuncuları savundu ama sadece yerlileri...

- Sabri benim doğrum

- Umut gibi koşanı nerde bulacağım

- Umut yürüyene kadar bu takımda kalmalı

- Umut'un sözleşmesini zaten ben uzatacaktım

- Burak Yılmaz bizim yıldızımız

Yabancılara gelince; ilk fırsatta podolksi'ye laf soktu eline fırsat geçse muslera veya sneijder'e

de laf sokardı...

Takımın defansif direnci olan melo'yu yollattı sonra keşke gitmeseydi dedi...Burak yılmaz'ı

yollayacaktı oynatmadı 1-2 maç sonra sözünden döndü burak bizim herşeyimizi dedi.

Evet katılıyorum mevcut şartlarda en iyi seçim olabilir, ama GS'de çalışmak için bundan fazlası

gerekli...Ffp'den birşey çıkmaz tatmin edici transfer yapamayacakları için yönetim taraftarı şimdiden aman avrupa gitmesinde

transfer olmasına gerek yok havasına sokuyor...Kimsede takımdan ayrılmayacak.

Hamza temennileri bütün yaz gördü ama ayrılmadı bir düşün neden ?

• Bu adamın değerini Galatasaray Taraftarı bilemedi sahip çıkamadı yazıklar olsun
  • Hep söylediğim gibi sorun TD'lerde değildi, yine değil. Kadroda kimsenin gözünün yaşına bakmadan revizyon yapabilecek bir TD gelsin de ismi önemli değil. Şampiyonluğu geçtim artık yenilenmemiz şart.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Galatasaray'da başarısız olan kovulur, hatta başarılıysa ve düşüşe geçtiyse o da kovulur.Yerine yeniler gelir.Mantık budur.Fatih Terim bile kovulmuş Hamzaoğlu'mu kovulmayacak şu durumda.Kaç hoca değiştirdik yine şampiyonluğa oynayabiliyoruz sen tatlı canını sıkma.Yönetim de gidecek çünkü o da başarısız.Bu sizin anlayamayacağınız bir şey çünkü sizin başınıza geçenler diktatör gibi yapışıyor, öyle yönetilmeye alışmışsınız..Feda konusuna gelince, 1 milyar tl borcunuz var sen neyin fedasından bahsediyorsun.Ölmüşsünüz ağlayanınız yok hala gelmiş feda falan diyorsunuz.

üç kupa olan hoca başarısızmı,uefa kaldıran hoca başarısızmı
    terim gönderilme sebebi eski başkanla olan kavga,göndermediniz kavga ettiniz terimle
    yönetimle anlaşamayan hoca gönderilir desen doğrudur.terimde ve hamzada durum budur,diğer söylediklerin laf ebeliğidir
    10 sene alacağanız parayları düşüp borç açıklıyorsunuz gelip bize laf atıyorsunuz
    feda diyecek klup bunu anlamayan klupten bi haberdir veya polyanayla akrablığı vardır.klup varlık değerlerini satarsanız durum değişir
    gs bu durumda olmasını istemem ,kendi açımdan gs ve fener güçlüyse rakebet var.
    her yorumun bjk düşmanı üzerine, sizin gibi klup düşmanlığı yapıp sataşmıyorum görüş belirtiyorum.
    bloku kaldırdım yorumu okudum ebedi blokladım seni

Sen daha benim okuduğumu anlamamışsın ki.Ben diyorum başarılı olsalar bile en küçük hatada gönderilirler sen yönetim, başkan cart curt yazıyorsun.1 milyar küsür borcun var 900 küsür milyon borcu olan takıma feda falan diyorsun.Birde öğrenmişler bölümce Bjk düşmanı yazıp duruyorlar boş boş.Sizi kimse sevmiyor ki arkadaş ben düşman olayım, o kadar iticisiniz ki seveniniz yok yani.Bir lidersiniz, her konuya girip yok feda yok Gs batıyor zırvalayıp duruyorsunuz.İsabet olmuş blokladığın, aferin sana.

• Kör ölür badem gözlü olur. Millet Hamzacı olmuş
    Sonunda gitti be kardeşim, çok meraklı millet sümük gibi futbol izlemeye.

• Layyn yatmadan bir bakayım dedim twitterda gördüm adını meğer hayırlı habermiş bu sefer.

• Dh de ne kadar futbol cahili varsa bu konuda toplanmis neymis guya elinde umuttan baska adam mi varmis kardesim hamza hamzaoglu bir yabanci dusmanidir bu adam demedi mi yabanci futbolcu alacagima turk oyunculafi antrenmanla geliştiririm diye elinde firsat varken yabanci forvet almadi neden cunku adam yabancilara nefretle bakiyor cok sukur gitti kurtulduk

• Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim inşallah gelen hoca kadroda iyi bir temizlik yapar da Eray, Sabri, Salih, Tarık, Džemaili, Umut G., Furkan, Emre, Endoğan, Ontivero, Umut ve Sercan`dan kurtuluruz...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.