Şimdi Ara

Hamza Hocam Suçsuzdur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gitmişken Umut'u da al, şok pres yapa yapa uzun yıllar mutlu mesut yaşarsınız.
  • Kusura bakmayın ama Hamzaoğlu hoca felan değil.aksini savunan adam terimci tayfasıdır GS'de.
  • Teknik direktör oyuna nasıl etki eder kısmından sonrasını okumadım, ne dio eleman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Teknik direktör oyuna nasıl etki eder kısmından sonrasını okumadım, ne dio eleman?

yaşıyor kafasını dostum boswer
  • muslera
    sabri denayer hakan carole
    ----chedjo---
    ---jose wesley---
    sinan---poldi---yasin

en ideal kadro bu sanırım eldeki çöplükte. ikinci yarı gross gelirse sabrinin yerine oynar
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Aynen bu olabilir. Neden denenmesin. Hamza türlü türlü fantaziler deniyor Ancak Hamza'nın bunu deneyeceğini sanmıyorum. Chedjou yerine Denayer'de olabilir. Topla arası iyi olan bir oyuncu orada oynamalı. Defansif işi o halletsin. Hucüm işini de Jose ve Sneijder halledebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

Umutu oynatmayip kimi oynatsin

Sakat cedjuyu oynatip riske mi girsin

2haftadir forma hasretiyle yanip tutusan selcuk yerine ruhsuz jose yi mi oynatsin

Sinan gumus var. 33 yasina gelmis yeteneksizi oynatacagina al pynat sinani iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

muslera
    ----chedjo---
    ---jose wesley---
    sinan---poldi---yasin

en ideal kadro bu sanırım eldeki çöplükte. ikinci yarı gross gelirse sabrinin yerine oynar

Bazen ilerideki 4lü çok ofansif kalıyor defans zayıflıyor deniyor. O kadar marjinal kadroları denedi, bence bu da gayet olabilecek gibi duruyor kağıt üzerinde

Defansı düşünüyorsak, Chedjou veya Denayer defansif orta sahayı daha iyi idare edebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesalius

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

muslera
    ----chedjo---
    ---jose wesley---
    sinan---poldi---yasin

Bazen ilerideki 4lü çok ofansif kalıyor defans zayıflıyor deniyor. O kadar marjinal kadroları denedi, bence bu da gayet olabilecek gibi duruyor kağıt üzerinde

Defansı düşünüyorsak, Chedjou veya Denayer defansif orta sahayı daha iyi idare edebilir

Selçuk hayatta kesilmez, poldi yerine umut oynar poldi sağda oynar sinan yedek kalır böyle devam eder

• Chedjou oynamayacak durumda olsa Kazakistan'a götürülmez. Kazakistan'a götürülse yedek kulübesinde oturtulmaz. Demek ki adam oynamaya hazır bir şekilde bekliyor. İkincisi, Podolski sağ kanatta oynatılıp defansa kadar gelip adam kovalattırılmaz. Umut Bulut pozisyonları harcarken, oyundan düşmüşken onun yerine Podolski çıkarılmaz.

Elinde Olcan varken, sol kanata Sabri sokulmaz. İki tane 8 numara Selçuk ve Bilal aynı anda oynatılmaz, bir de üstüne Jose'yi soktuğunda bunlarda birisi çıkar, 3 ü birden aynı anda sahada olmaz. Podolski ıslıklanıyor adam hırs yapmış, gol atıp tribünleri susturmak isterken pat diye oyundan alınmaz, alırsan böyle tepki gösterir. Bunları düşünemeyecek kadar amatör birisi. Daha onlarca örnek sayarım sana.

Hamza transfer döneminde yönetime destek verdiği gün kendi ipini çekti. Sürekli uyardık, yönetime transfer konusunda baskı yapmazsan, ağırlığını hissettirmezsen bu yönetim ilk önce senin fişini çeker dedik. Şimdi istifa ettirilmeye zorlanıyor haberi yok. Böyle insanlar ne kadar iyi niyetli olursa olsun büyük takımlarda uzun vade de başarılı olması çok zor. O yüzden yol yakınken, işler daha da karışmadan ayrılması onun için iyi olacaktır.

• ''Bir teknik direktör nasıl etki eder oyuna?'' cümlesini okuduktan sonra, yazan arkadaşın herhangi bir yorumunu ciddiye almamaya karar verdim.
  • doğru bir td nasıl oyuna etki edebilir? çaycı lazım bize çaycı nerde laaaan ? nerde ulan bu çaycıııı ııı ıı ı ı ı ı ı ı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.