Şimdi Ara

Hamza Hocam Suçsuzdur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: QuexSeeL Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu hepiniz Hamza Hoca'ya yükleniyorsunuz. Adamın suçu ne? Bir teknik direktör nasıl etki eder oyuna? Dünkü semihin hatasında adam napsın? Musleranın kekstra gibi topu yumrukladıktan sonra gol yemesine Carole'nin çıkaramamasına adam napsın?

Siz TD olsanız napardınız dünkü maçı nasıl alırdınız? Nasıl hamle yapcaksınızda teknik direktör olarak kazma oyuncuları süper yıldız yapcaksınız bir anda? Muslera kazmaysa Semih kazmaysa Carole kazmaysa Hamza Hocam napsın?

• Hamzanı al gidin uzaklara aşkınızı orada yaşayın.
  • En azından kazmanın en büyüğü Umut u oynatmasın. Orta sahada tek dirençli oyuncu olan Rodriguez i bir zahmet ilk 11 oynatsın. Selçuk denen adamı yedeğe çeksin. Sinan Gümüş ü artık ilk 11 oynatmaya başlasın. Semih Kaya denen 2.lig topçusu yerine Chedjou yu koysun. Say say bitmez ama boşver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGBT

Yahu hepiniz Hamza Hoca'ya yükleniyorsunuz. Adamın suçu ne? Bir teknik direktör nasıl etki eder oyuna? Dünkü semihin hatasında adam napsın? Musleranın kekstra gibi topu yumrukladıktan sonra gol yemesine Carole'nin çıkaramamasına adam napsın?

Siz TD olsanız napardınız dünkü maçı nasıl alırdınız? Nasıl hamle yapcaksınızda teknik direktör olarak kazma oyuncuları süper yıldız yapcaksınız bir anda? Muslera kazmaysa Semih kazmaysa Carole kazmaysa Hamza Hocam napsın?

ciddi misin?

chedjou, denayer varken semihi baltayı oynatmasın mesela, carole'un ilk maçındaki performansını çok iyi diye tellesi satmasaydı mesela, bi sağbek alsaydı mesela, meloyu satmasaydı mesela, daha saymamı ister misin?
  • LGBT kullanıcısına yanıt
    Surekli senin gibiler cikiyor bu forumda.

Sacma sapan konular aciyorsunuz. Sirf milletle tartismayi sevdiginiz icin. Senin gibi birisi cikip baskan iyi hamza iyi dese yemin ediyorum dayak aticam. Takim rezil olmus utanmadan sunlari yaziyorsunuz senin gibiler yuzunden bu yonetim ve hoca hala takimin basinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Cevap yazmayın şuna. Troll. Banlanmıyorda. Hoş banlansa başka türlü yine geliyor. Ancak bir insan ne olursa olsun annesini sevmeli. Anne sevgisi olmadığından bunlar başımıza geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umutu oynatmayip kimi oynatsin

Sakat cedjuyu oynatip riske mi girsin

2haftadir forma hasretiyle yanip tutusan selcuk yerine ruhsuz jose yi mi oynatsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chedjou'yu keyfinden oynatmıyor sanki adam sakat ?

Umut'Un yerine kimi oynatcak başka forvet mi var?
  • quote:

Chedjou'yu keyfinden oynatmıyor sanki adam sakat ?

Umut yerine Podolski' yi koy, sağa Sinanı sola Yasini ortalarına Wesley, arkalarına Rodriguez Bilal (selçuk)..

Bunu yapmak zor mu soruyorum sana? Madem hocayı savunuyorsun bunun cevabını ver bakalım

• ısrarla şunun konularına cevap veriyorsunuz arkadaşlar yapmayın etmeyin biz çanak tuttukça bunun gibiler bitmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reinforced_Concrete

quote:

Umut yerine Podolski' yi koy, sağa Sinanı sola Yasini ortalarına Wesley, arkalarına Rodriguez Bilal (selçuk)..

Bunu yapmak zor mu soruyorum sana? Madem hocayı savunuyorsun bunun cevabını ver bakalım

Sinan kim ya dünkü çöp ŞL maçlarını kaldırabilirmi sanıyon helee 90 dkda ölür Sinan. Dün Yasin oynadı onuda gördük nasıl bir balon olduğunu 2 günde şımardı şampiyonluk maçlarında 2-3 gol attı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reinforced_Concrete

quote:

+1

Elindeki oyuncular ile kötü de olsa bir istikrarlı 11 oluşturmalısın. Avrupa ve ligdeki son 5 maça bakın ön libero bölgesindeki istikrarsızlık her şeyi özetliyor bence .

Mersin maçında - Selçuk-Rodriguez
    Atletico maçında - Hakan-Selçuk
    Trabzon maçında - Bilal-Rodriguez
    Antep maçında - Bilal-Rodriguez
    Astana maçında - Selçuk-Bilal

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Hamzanı al gidin uzaklara aşkınızı orada yaşayın.

Konu kilit
  • Suçlu aranacaksa ilk önce yönetim sonra hamza hoca sonra futbolcular.Yönetim en büyük suçludur giden futbolcuların yerlerini doldurmadılar kadro TR seviyesinde Avrupaya yönelik transferler yapmadılar ama şuan transfer dönemi bitti yönetimin şuan yapabileceği bişey yok.2.suçlu Hamza Hamzaoğlu evet iyi transferler yapılmadı kötü bir kadro var fakat bu kadro Mersin,Astana ,Osmanlıyı yenemeyecek kadro değil sen takımı bu maçlara bile hazırlayamıyosan GS hocası olamazsın.3.suçlu futbolcular fakat o kadar yüklenmemek gerek onların yetenekleri sınırlı Umut,Semih,Bilal,Selçuk bi yere kadar oynayabilirler olmuyorsa olmuyodur malzeme bu.Şuan kellesi alınacak ilk isim TD Hamza Hamzaoğludur.
  • Hadi seni anlarım trollsün de, bugün Aspor'da rastgeldim. Serkan Korkmaz, çok beyefendi, düzgün, genelde mantıklı konuşan biri olarak görüyordum ama nerdeyse aynısını o da dedi, Hamza Hoca en suçsuz kişi, istifaya çağrılması çok yanlış diye konuştu

Çok şaşırdım, nasıl suçsuz oluyor anlayamıyorum, hadi tüm yaz olanları geçtim, sadece bu maç için bakıyorum. Hamza değil miydi bu maç 11'ini belirleyen,
    - Podolski'yi sağa/ortaya, Sneijder'i sola atan?
    - Ölü Selçuk'u, 2. yarı bitmiş Bilal'i almayan,
    - Podolski'yi her seferinde gözüne kestirip oyundan alan kim?
    - Amaçsız ne yaptığı belli olmayan, sahada boşa kontenjan harcayan Umut'u her maçta inatla oynatan?
    - Sabri'yi ikidir kurtarıcı diye oyuna alan?

Kimdi bunların sorumlusu çok şaşırıyorum şu yorumcuların bazen gereksiz savunmalarına

Aynısının yarısını Mancini yaptı adamı yabancı diye astınız resmen

• Oyuna girer girmez etki eden Sinan Gümüş'ü ilk 11 oynatıp prensi Umut'u oynatmayabilirdi. O hatayı yapan Semih'i en başta oynatmayıp iyileşen Chedjou'yu oynatabilirdi.Selçuk beyimizin yerine Jose'yi oynatabilirdi. Ama olur mu olmaz. İlk önce adaletli forma dağıtacak .
  • Oyun okuyamıyor anladık.peki eline bu kadroyu kurmak için bütçe veren yönetim ne olacak.

• Selçuk kesik yemeli. Bilal ve Rodriguez işi götürür. Selçuğu oynamadığı maçlar takım düzeliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

Selçuk kesik yemeli. Bilal ve Rodriguez işi götürür. Selçuğu oynamadığı maçlar takım düzeliyor.

Takım kaptanına kesik atılırmı? Sen Roma'da Totti'ye at bakalım noluyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acr

Selçuk kesik yemeli. Bilal ve Rodriguez işi götürür. Selçuğu oynamadığı maçlar takım düzeliyor.

Takım kaptanına kesik atılırmı? Sen Roma'da Totti'ye at bakalım noluyo.

Sen trollmüsün?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.