Şimdi Ara

Hamza, Sarp, Zurnalog ve ben tıp okuyacağız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz aramızda baba parasıyla Bilkent YBS okuyan bir tip var, o da İç Anadolu'da bir tıbba yerleşecek. Zira geleceği yok bölümünün.

Hamza işsiz, Sarp düşük maaş alıyor, Zurnalog işsiz, ben 3.8 yıldır işsizim. Hepimiz tıp okuyup kendimizi garanti altına alacağız.

Şaka lan şaka, bizden bir halt olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben tam bursluyum, bir de bilkent'te ybs diye bir bölüm yok. Gazi, marmara, ege tıpa sıralamam yetiyo zaten.

Maalesef konuda bahsedilen kişilerde ne tıp kazanacak ne de okuyacak kapasite var. 

• Helal hocam. Burslu olduğunuzu şimdi öğrendim. Umarım CTIS okumak yerine Ege'de Tıbba yerleşirsiniz.

• yok hocam ya 11 sene tıp okunmaz. 3 sene sonra bu ülkede olmam.

• Maalesef hocam. Hayallerinizle gerçekler örtüşmeyebilir. En güzeli tıbba geçmek.

• niye hocam? bende öfke problemi var tıpta ya hastayı ya da mobbing yapan hocayı öldürürüm muhtemelen.

• Evet bu bakımdan ben de tıbbı yapamazdım ama mühendislikte de iş olanakları görece düşük maalesef. Seninki gerçi yazılımla alakalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    remzi hoca mı?akın dil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hacı seni niye hep banlıyolar?

• Valla tıpla uğraşılmaz bana göre. Sırf para için doktor olacam diyorsanız valla sıkıntı. Adamı öldürecek veya sakat bırakacak bir şey yapsanız başınıza iş alırsınız. Ki Türkiyede çok var bu tip olaylar. Amelyatta makas unutan var hastanın içinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cama yapışan spiderman satmaya karar verdim. katılırsanız 5li mahalle mahalle çıkarız.

• Şuan tıp okursanız 5 sene sonra şark görevi için Anadoluya tam karışık olan bir dönemde gidersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.