Şimdi Ara

HAMZA HOCANIN BUGÜNKÜ RÖPORTAJINDAN KESİTLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün olanlardan sonra 2 tane lig tv aboneliği biter :)

Ramazan ayındayız fazla uzun yazmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

En fazla 5 maç takımın başında kalacaksın. Yok mu arttıran ?

Prandelli misali CL maçları sonrası gider diyorum.

iki istifa sesi duyunca defolup gider , oyuncuları gibi kendide duygusal..
  • bu herif kendine güvenmiyor bu kadar basit. ingilizce falan bilmiyor yabancılar gelirse ben onlara söz geçiremem diyor o yüzden tanıdık çöpleri doldurmaya çalışıyor takımı yada fener ajanı falan.
  • Hamza hamzaoglundan bir fatih terim yaratilmaya calidildi ama sonuc husran

Galatasaraya fatih terim disinda turk hoca yaramaz oda bu saatten sonra gelmez. Yabanci hoca sart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şeyler karalamak isterdimde malum rütbemiz buna müsade etmiyor forumda ceza alan ilk yönetici olmak istemiyorum ve sadece gülüyorum
  • Hamza Hamzaoğlu: Egemen Korkmaz gündemimizde değil zaten stoper bölgesine ihtiyacımız gözükmüyor. Dany de dönecek. Onu da Kampa alacağız.
    SANA KALIRSA HIÇ BIR YERE HIÇ KIMSE YOK

Hamza Hamzaoğlu: van Persie, Podolski ve Gignac isimlerine sıcak bakmadığım doğru değil ben bu değerleri içimizden çıkarmaktan yanayım.
    SEN DEĞIL VAN PERSIE BU VIZYONLA AYDIN YILMAZ GIBI BI GEREKSIZ BILE ÇIKARAMAZSIN

Hamza Hamzaoğlu: Takım dengesine çok dikkat ediyorum. Bir kaç transfer yapabiliriz ama yapmasak bile yine başarılı oluruz.
    HATTA SANA DESELERKİ SNEIJDER I GÖNDERELIM. DERSIN KI : ÇOK IYI OLUR BENIM GIBI KÜÇÜK BIR HOCAYA BÖYLE YILDIZLAR FAZLA BÜYÜJ.

Hamza Hamzaoğlu: Elimizde zaten yıldız oyuncular var. Ben elimizdeki parlamamış oyuncuları parlatma tarafındayım. SENİN AYAKKABI PARLATACAK BILE KAPASITEN YOK

Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray adını duyan fiyat yükseltiyor ben de bu paraları vermek istemiyorum. Kadro zaten lig için yeterli.
    SAKIN VERME. PARA SENIN CEBINDEN ÇIKIYOR VE KLÜBÜN HIÇ GELIRI YOK!!!!

Hamza Hamzaoğlu; Teklifler gelebilir, Melo düşünebilir. her türlü şeye açığız, tüm oyuncularımızda olduğu gibi.
    SÜPER O ZAMAN..İNŞALLAH SANA BI TEKLIF GELIR....

Hamza Hamzaoğlu; Geçen devre arasında da transfer yapmadık. Ne oldu? Şampiyon olduk

1-SENIN ALAKAN YOK ŞAMPIYONLUKLA
    MUSLERA-YASIN ve SNEIJDER IN ÜSTÜN PERFORMANSI ILE OLDUK
    2-RAKIPLER SAÇMALADI ŞAMPIYON OLMAMIZI KOLAYLAŞTIRDI

YAZIK LAN YAZIK EĞER BÖYLE BIR RÖPORTAJ VERSİYSEN....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim anlamadığım Hamza hoca taraftarın istediği transferlerin 30 40 m euro civarında olduğunu mu düşünüyor ?

Mükemmel ekonomiye sahip değiliz ve bunun herkes farkında fakat Sabri'ye 1,8 m euro verilirken bonservisi elinde olan oyunculara 2 3 m euro vermemek tuhaf oluyor.

Umarım hala vakit varken bizi yanıltacak hamleler gelir, gün geçtikçe durumu kabullenip dahada üzülüyorum.
  • Bi barcelona ciksin da clde yataginda donup durursun telles sabriyle messiyi nasil durdurcam diye. Te allam ya taraftari mi siniyodur nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.