Şimdi Ara

HAMZA HOCANIN BUGÜNKÜ RÖPORTAJINDAN KESİTLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamza Hamzaoğlu: Egemen Korkmaz gündemimizde değil zaten stoper bölgesine ihtiyacımız gözükmüyor. Dany de dönecek. Onu da Kampa alacağız.

Hamza Hamzaoğlu: van Persie, Podolski ve Gignac isimlerine sıcak bakmadığım doğru değil ben bu değerleri içimizden çıkarmaktan yanayım.

Hamza Hamzaoğlu: Takım dengesine çok dikkat ediyorum. Bir kaç transfer yapabiliriz ama yapmasak bile yine başarılı oluruz.

Hamza Hamzaoğlu: Elimizde zaten yıldız oyuncular var. Ben elimizdeki parlamamış oyuncuları parlatma tarafındayım.

Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray adını duyan fiyat yükseltiyor ben de bu paraları vermek istemiyorum. Kadro zaten lig için yeterli.

Hamza Hamzaoğlu; Teklifler gelebilir, Melo düşünebilir. her türlü şeye açığız, tüm oyuncularımızda olduğu gibi.

Hamza Hamzaoğlu; Geçen devre arasında da transfer yapmadık. Ne oldu? Şampiyon olduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Niyetliyim ve agzimi bozmaya gerek yok...

Allahindan bul be!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın Yılmaz Bilal Kısayla ileride Umut Bulutla sağ tarafta Altıntopla yürüyoruz şampiyonluğa

• Yok canim boyle dememistir
  • yok ya hamza keşke hiç gelmeseydin de biz de sana bunları söylemeseydik

sende hiç bir ışık gözükmüyor yazık
  • 10. Haftada gider
  • En fazla 5 maç takımın başında kalacaksın. Yok mu arttıran ?

• Eğer bunları cidden söylemişse diye yazıyorum.

''Geçen devre arasında da transfer yapmadık. Ne oldu? Şampiyon olduk.''

Ulan geçen sezon ki fenerbahçe ile bu sezon ki bir mi ? Kartal vardı, kuyt vardı, o yaştaki webo ya talimlerdi, o derece kötü bir emenike vardı, şimdi kjaer var, adamlar yatırım yapmaya başlamış, futbol direktörü getirmiş, ofansif oyun oynatacak başarılı bir hoca getirmiş ULAN ADAMLAR NANİ İLE İMZALAMAK ÜZERE, hala ligi aynı mı zannediyor bu adam ?

''Egemen Korkmaz gündemimizde değil zaten stoper bölgesine ihtiyacımız gözükmüyor. Dany de dönecek. Onu da Kampa alacağız. ''

Evet yine defans olarak Baltalı, Semihli günler bizi bekliyor. Chedju sakatlanınca yine kanser olacağız. Dany geliyormuş yine kırmızı alarmla dolanacak sahanın içinde. Adamın vizyonu yok abi hala Türkiye sınırları içerisinde bakıyor olaya, sen şeşuyu, volkan şeni ademi bu adamlarla durdurursun ama bi Reus gelir içinden geçer, geçen sezon geçtiği gibi.

''van Persie, Podolski ve Gignac isimlerine sıcak bakmadığım doğru değil ben bu değerleri içimizden çıkarmaktan yanayım. ''

Gignac zaten bildiğim kadarıyla gitti başka takıma, Rvp ile ilgilenmiyoruz dediler ve Podolski de belli değil 1-2 güne imzalarız dediler rvp podolski beklerken bilal geldi. Bu değerleri içimizden çıkarmaktan yanayım teranesini kessin bence. İçimizden yıllardır çıka çıka Aydın yılmaz gibi bir vampir çıktı. Türk oyuncuların daha mesleğine saygıları yok geliştirmiyorlar kendilerini yatıp yatıp para kazansınlar kulüplerde yesinler, son model araçlar alsınlar. Yabancı sınırının kalkmasını tam olarak istemiyordum Türk futbolu diye, ama Türk oyuncular umurumda bile değil artık.

''Takım dengesine çok dikkat ediyorum. Bir kaç transfer yapabiliriz ama yapmasak bile yine başarılı oluruz. ''

Nerede başarılı oluruz ? Ziraat TR kupasında mı, yoksa yıllardı rezil futbol oynanan 4 büyüklerin Anadolu takımlarından kötü futbol oynadığı Süper Lig demi ? Bu adam Fatih Hoca bir başarı yakalamış daha iyisini yapmak istiyoruz demiyor muydu ? CL de başarılı oluruz demiyor muydu ? Yapmazsak bu kadroyla hangi başarıyı yakalayacağız ? Neyin kafası yahu bu ?

''Elimizde zaten yıldız oyuncular var. Ben elimizdeki parlamamış oyuncuları parlatma tarafındayım. ''

Yıldız dediği kim ? Yıllardır patlayamayan içinde patlaya patlaya bitmiş Aydın mı ? Yoksa günlerdir yıldız diye bekletip getirdikleri Bilal mi ? Yoksa takımı çiftliğe çevirmiş Selçuk la Burak mı ? Kimi parlatacak bu adam Türk aşığı olmaktan vazgeçsin taraftardaki kredisini ÇOK ÇABUK TÜKETMEYE BAŞLADI. Galatasaray'ı duyan fiyat yükseltiyorsa, Yolla Sabri'yi Aydın'ı ne işleri var bu takımda ?

• yuru be hoca parlat tabi ne cevherler var bizde amrabat malaganin yildizi dany desen adamlar dany i kaptan yapti her hafta savunma 11 indeydi fransada,

sercan desen asist krali,

al sana 3 tane canavar adam sanki yerine alacaklarimiz elit olacak,

alabiliyorsan al rvp yi podolski falan gereksiz adamlar bize yasinden yada amrabattan fazla katki vermez bi de yildizIm ayagina turlu kapris ,

devam bole hoca futbol takim oyunu yildiz isteyen varsada gitsin forma alsin 4 yildiz var formada,

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

Eğer bunları cidden söylemişse diye yazıyorum.

Ulan geçen sezon ki fenerbahçe ile bu sezon ki bir mi ? Kartal vardı, kuyt vardı, o yaştaki webo ya talimlerdi, o derece kötü bir emenike vardı, şimdi kjaer var, adamlar yatırım yapmaya başlamış, futbol direktörü getirmiş, ofansif oyun oynatacak başarılı bir hoca getirmiş ULAN ADAMLAR NANİ İLE İMZALAMAK ÜZERE, hala ligi aynı mı zannediyor bu adam ?

''Egemen Korkmaz gündemimizde değil zaten stoper bölgesine ihtiyacımız gözükmüyor. Dany de dönecek. Onu da Kampa alacağız. ''

Evet yine defans olarak Baltalı, Semihli günler bizi bekliyor. Chedju sakatlanınca yine kanser olacağız. Dany geliyormuş yine kırmızı alarmla dolanacak sahanın içinde. Adamın vizyonu yok abi hala Türkiye sınırları içerisinde bakıyor olaya, sen şeşuyu, volkan şeni ademi bu adamlarla durdurursun ama bi Reus gelir içinden geçer, geçen sezon geçtiği gibi.

''van Persie, Podolski ve Gignac isimlerine sıcak bakmadığım doğru değil ben bu değerleri içimizden çıkarmaktan yanayım. ''

Gignac zaten bildiğim kadarıyla gitti başka takıma, Rvp ile ilgilenmiyoruz dediler ve Podolski de belli değil 1-2 güne imzalarız dediler rvp podolski beklerken bilal geldi. Bu değerleri içimizden çıkarmaktan yanayım teranesini kessin bence. İçimizden yıllardır çıka çıka Aydın yılmaz gibi bir vampir çıktı. Türk oyuncuların daha mesleğine saygıları yok geliştirmiyorlar kendilerini yatıp yatıp para kazansınlar kulüplerde yesinler, son model araçlar alsınlar. Yabancı sınırının kalkmasını tam olarak istemiyordum Türk futbolu diye, ama Türk oyuncular umurumda bile değil artık.

''Takım dengesine çok dikkat ediyorum. Bir kaç transfer yapabiliriz ama yapmasak bile yine başarılı oluruz. ''

Nerede başarılı oluruz ? Ziraat TR kupasında mı, yoksa yıllardı rezil futbol oynanan 4 büyüklerin Anadolu takımlarından kötü futbol oynadığı Süper Lig demi ? Bu adam Fatih Hoca bir başarı yakalamış daha iyisini yapmak istiyoruz demiyor muydu ? CL de başarılı oluruz demiyor muydu ? Yapmazsak bu kadroyla hangi başarıyı yakalayacağız ? Neyin kafası yahu bu ?

''Elimizde zaten yıldız oyuncular var. Ben elimizdeki parlamamış oyuncuları parlatma tarafındayım. ''

Yıldız dediği kim ? Yıllardır patlayamayan içinde patlaya patlaya bitmiş Aydın mı ? Yoksa günlerdir yıldız diye bekletip getirdikleri Bilal mi ? Yoksa takımı çiftliğe çevirmiş Selçuk la Burak mı ? Kimi parlatacak bu adam Türk aşığı olmaktan vazgeçsin taraftardaki kredisini ÇOK ÇABUK TÜKETMEYE BAŞLADI. Galatasaray'ı duyan fiyat yükseltiyorsa, Yolla Sabri'yi Aydın'ı ne işleri var bu takımda ?

Kjaerin Chedjoudan B.Alvesten ustun bır oyuncu oldugunu mu dusunuyosun ?

• Kısaca bu çapsız herif para mara harcatmayacak, içimizdeki değer Umut'la Birlo'yla gene şampiyon olmayı avrupa'da 3 5 puan almanın hesabını yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

Eğer bunları cidden söylemişse diye yazıyorum.

Kjaerin Chedjoudan B.Alvesten ustun bır oyuncu oldugunu mu dusunuyosun ?

Adamlar başladı takımı yenilemeye bundan bahsediyorum. Bizim gündemimizde hala şeşular bilaller dolanırken yada aydın gibi Sabri gibi kan emiciler gidecek mi gitmeyecek mi diye düşünürken adamlar nani ile görüşüyor, yeni sezon için hep lig hem avrupa olarak atılımlara başlamışlar bundan bahsediyorum. Lig eskisi gibi değil.

• Bekirde serbest kalmış
  • Kavunun kelegi ucuz diye gidip aliyor musun Hamza bey? Hamza hoca ve akil tutulmalari.. Egosu yok dedik, iyice salaga yatmaya basladi.
  • Her şeyi anladım da içinden van persie mi çıkaracak? Çıkaracak kim var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Aydın Yılmaz Bilal Kısayla ileride Umut Bulutla sağ tarafta Altıntopla yürüyoruz şampiyonluğa

Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta'yla, Semih, Koray, Selçuk İnan'la gidiyoruz CL 4 torbaya.
  • Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray adını duyan fiyat yükseltiyor ben de bu paraları vermek istemiyorum
    Sarbi reyiz 1,8 milyon EURO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray adını duyan fiyat yükseltiyor ben de bu paraları vermek istemiyorum
    Sarbi reyiz 1,8 milyon EURO

Ama öyle deme o Galatasarayın çocuğu
  • Kadro lig için yeterliymiş kovulursun inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

En fazla 5 maç takımın başında kalacaksın. Yok mu arttıran ?

Prandelli misali CL maçları sonrası gider diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.