Şimdi Ara

Hamza kpss tercihlerinde bana yardımcı olmadi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok saçma düşünüyorsun. Ailesinin saçmalıklarını görüp sıfırdan hayat kuran çok insan var.

Ona bakarsan mülteci kamplarında büyüyüp iyi yerlere gelen insanlarda var savaş ortamında mahvolan.

Beni insanları ezmekle suçluyorsun ama ben ezmiyorum sen eziyorsun.

Anası babası eğitimsiz olabilir ancak daha hayata yeni başlayacak bireyin ne suçu var?

Yani içi boş deftere daha kalem değmemiş deftere eeh bu çöpe gitmeli demek gibi.

Anti natalizm boş iş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt
    50 kere atanmistim kanka kesin yani hemde 2022 kpss ile belki de 2020? Ajajaja

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt
    Knk insanlar o kadar mal ki sen pc başında yasadigin icin bilmiyorsun sosyal bir mesleğin olsa benim gibi anlardın ben nelerle kimlerle ugrastim

Bak koskoca docent ameliyat yapan bir cerrah hocanin kapisinda bekliyorum

Adam herkese diyor ki saat 2 de gelin öğleden sonra bak gayet berrak degil mi 14.00

Demin yanimdaki salak bi dayi diyor ki saat 2 oldu doktor yerinde yoh yavv (saat 13.54)

Simdi bu adami alip kıyma makinesinden geçirip köpek yemi yapmak haric dunyaya nasil bir katkida kullanacan anlat bakalim?

Hem cahil hem ilme saygisi 0

Sinirlenince içinden çıkan yaratık hukuk okuman kafamda kentsel dönüşümler

• Keynesinkızı kullanıcısına yanıt
    Hukuk fakültesi < eski anadolu lisesi

Sosyal mesleğim olmadığını nereden çıkardın? Ben her türlü meslek grubundan insanla konuşuyorum günde zibilyon tane bilgisayar sorunu çözüyorum.

Uzaktan bağlantıyla iki tuşa basınca sihirli sözcükler söyleyip sorunları düzelttiğimi mi sanıyorsun?

Koskoca elektronik mühendisi odtü mezunu crackli sql server kullanıyor abi hatayı düzeltsene diyor.

Kimi zaman doktorların veya avukatların bilgisayarları geliyor ukala ukala ahkam kesiyorlar bir haltı bildikleri yok adamın sorunu çözünce aaa bu beylemiymiş diyorlar.

Tekniker olarak sırf şu mesleği sevmesem dayanmam bu kadar yoksa bu kadar basit işleri sorun haline getiren yine insan.

İnsanların gereksiz tavırları olabilir cahilde olabilir fakat yine antinatalizm boş geliyor bana.

Anlaşmalı olduğumuz şirketlerin müşterilerinden bir tane doktor geldi adam diğer bilgisayara bluetooth üzerinden görüntülü uzaktan bağlantı yapmak istiyor. Bir türlü bağlanamıyor bir baktım adam windows 8.1 işletim sistemi makineye windows 11'li makine bağlamaya çalışıyor her şey tamam adam şifreyi yanlış giriyor bu nedenle 1.5 saatim çöp oldu birde ahkam kesiyor.

Adama söyledim şifreni gir diye adam bana diyor sen gir lan ben nereden bileyim şifreni kvkk var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 3 Ocak 2025; 14:11:40 >

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

İyileri besleyen kötülük görmez kötüleri besleyense kendine düşman edinmiş olur diyor sadi şirazi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Ne alaka

• Öyle bir şey yapmışsa adamın dibidir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.