Şimdi Ara

Hamzaoğlu'dan 1! CACIK Olmaz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftalardır 1-0'a yatıyor, Muslera'ya dua etsin. Seneye olurda gidersek ŞL'ye bırakın başarayı maç bile alamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekliyor arkadaş yine bekliyor. Topu alıp gidecek adam yok. ayağında top tutan adam yok. Bruma'nın girmesi lazım oyuna.

Umarım sene sonu takımı bırakır Hamza. Oyun okuma yok. Gol yemeyi bekliyor. Gol yediğimiz hemen hemen her maç bunu yaptı. Müdahale için gol yemeyi bekliyor.

Lanet olsun. Teknik adamlığın en büyük marifetlerinden olan maç sırasında oyun okuma, analiz etme ve yorumlama gibi meziyetler Hamza'da yok.
  • 65. dk oldu yine maçı en güzel yerden izliyor

selçuk ilk dakikadan itibaren hazır değilim diyor, 10 kişi oynatıyor
    sneijder sola mahkum kaldı
    10-15 dakikadır takım gol yiyeceğim diyor

bizim beyefendi hala izliyor.

ileride zaten top tutamıyoruz, selçuk>emre değişikliği yapacağına umut'u alıyor şimdi Burak'ı çıkarıp. Umut şimdi topun bizde kalmasını sağlar, saklar, pas verir.
  • Yönetimin birazcık olsun bakın birazcık olsun aklı varsa gönderir şu adamı.Şampiyon olacak takıma bakın yahu.Daha bir kez olsun oyunumuzu rakiplerimize kabul ettiremedik.Hep balına ilerledik.Bu maçta da yani şampiyonluk maçında takımı bu hale soktuğun için ne desek az sana.Dünyanın en gereksiz adamı Umut'u da aldın tam oldu.

Ayrıca şundan kesinlikle eminim.Bu adam kesinlikle büyük düşünmüyor,büyük takım vizyonu yok.Oyunculara da sözü geçmiyor ayrıca.Hepsinin suyuna giderek idare etmeye çalışıyor.Takımı şu an Trabzon tayfası yönetiyor bildiğin.

Lan Terim olsaydı şimdiye üçlemiştik şu Beşiktaş'ı.Terim'i geçtim gram sevmediğim Mancini bile kendi evinde takımını ezdirmezdi en azından.Yazıklar olsun ya bıraktım maçı izlemeyi ne hali varsa görsün kapasitesiz herif.
  • Galatasaray gömleği hamzaya Çoooooooooooook büyük geliyor.. Kişiliğine tek laf edemem ettirmem ama Teknik adamliği Sifir. Burakta çikarken hastiri çekerek onayladi bunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

65. dk oldu yine maçı en güzel yerden izliyor

selçuk ilk dakikadan itibaren hazır değilim diyor, 10 kişi oynatıyor
    sneijder sola mahkum kaldı
    10-15 dakikadır takım gol yiyeceğim diyor

bizim beyefendi hala izliyor.

ileride zaten top tutamıyoruz, selçuk>emre değişikliği yapacağına umut'u alıyor şimdi Burak'ı çıkarıp. Umut şimdi topun bizde kalmasını sağlar, saklar, pas verir.

Hocam Hamit'te Selçuk'un yanına geliyor. Üçlü ortasaha oynuyoruz. İlerde çoğalma yok, kanatlar işlemiyor. Maçtan önce bunu planlamış. Maç sonuna kadar öyle gidecek. Oyunun akışına göre bir değişim yok. Bekliyor öyle... Maçtan önce kadro kurup, karşı takımın analizini herkes yapar. İşin marifeti saha kenarında, oyun sırasında neler yaptıkların.... yada yapmadıkların......

• fazla ses yapmayın.
  • hoca filan değil zaten takımda kimse sallamıyor
    bu akşamda burak iplemedi hamzayı

buradaki skor taraftarlarıda hamzaya dilleniyor
    lol
  • Bu takim bu sene hocasiz şampiyon olacaktır. Forma+MUSLERA sayesinde. Açık ve net.

Normal şartlarda anca yardımcı hoca olacak adamı Gs gibi bir takıma.hoca yaparsaniz , masallah inşallah olacak diye takımı atesler, emre çolak bile iplemez kendisini.

• Burak'i cikararakta taktik zekasini konusturdu hoca xd (YERSEN)

Gerci birileri yemis ki burak yilmazin hocaya yaptigi harekete takmislar ben olsam sahayi terk ederdim adamlar haldir haldir ustune geliyor sen elindeki tek en ucta oynayabilen adamı cikarıp saha defansif bir forvet oyuna aliyorsun besiktas bir gol atsaydi bir daha öne gecme şansımız olmazdı ozaman gorurdum ben hamzayı savunanları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.