Şimdi Ara

Handikap bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi maçlarda handikap 0 veya oranı yüksek handikap(güçlü tarafın)bulmak için sizden tüyo istiyorum herkes yorum atsın herkes bildiğinin söylesin belki bişeyler öğreniriz.

• (MS 1.70, IY 2.45) olan maclar genelde 1-0, 2-0, 2-1 olarak sonuclaniyor. Tabi sadece orana bakarak bodoslama oynanmaz. Takimlarin durumlarina mutlaka bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 6 Ekim 2014; 20:01:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amechania

(MS 1.70, IY 2.45) olan maclar genelde 1-0, 2-0, 2-1 olarak sonuclaniyor. Tabi sadece orana bakarak bodoslama oynanmaz. Takimlarin durumlarina mutlaka bakin.

teşekkürler istediğim tamda buydu şöyle şöyle olursa ihtimal artar gibi ifadeleri herkesten bekliyorum.Hherkes bi bildiğini yazsın.
  • % 90 galatasaray ve Türkiye özelliklede türkiyenin oranı 1.15 ise h0 yaz git bayiye paranı almayı

Not : gsliyim gol atma özürlüsüyüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.g.

% 90 galatasaray ve Türkiye özelliklede türkiyenin oranı 1.15 ise h0 yaz git bayiye paranı almayı

Not : gsliyim gol atma özürlüsüyüz

Doğru söylüyorsun kardeşim geçen sene maçlarına bakmıştım bizim yaklaşık 10-11 maçımız fb'nin 14 maçı h0 bitmiş ama bu sene gerçekten gol atma özürlüyüz.Başka öneride bulunacak yok mu?
  • Cidden kazanmak istiyorsanız gelin adlı konumu incele hocam az önce birseyler ekledim yazıma :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir takım kesin handikap yapar dediğiniz maçta handikap oranıda biraz yüksek seni handikap oynamaya cezbediyorsa bilki o maç handikap olmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka önerisi olan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.