Şimdi Ara

HANDYCAM DE KAYDETTİĞİMİZ dvd Yİ BİLGİSAYARDA NASIL İZLEYEBİLİRİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HANDYCAM DE KAYDETTİĞİMİZ DVDYİ BİLGİSAYARDA NASIL İZLEYEBİLİRİZ?

• quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

HANDYCAM DE KAYDETTİĞİMİZ DVDYİ BİLGİSAYARDA NASIL İZLEYEBİLİRİZ?

??
  • Şöyle;
    Önce handycam'in düğmesine basarız , dvd yi çıkarırız sonra dvd playerın haznesine yerleştiririz, playe basarız.
    Karışık mı oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

HANDYCAM DE KAYDETTİĞİMİZ DVDYİ BİLGİSAYARDA NASIL İZLEYEBİLİRİZ?

dostum ben senin demek istediğini anladım. sen dvd'yi bilgisayara taktıktan sonra içini boş olarak görüyorsun ve sorunun bu sanırım. dvd'yi finalise ettikten sonra bilgisayarda izleyebilirsin. finalise işlemi de dvd kameradayken oluyor. kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitboylu

Şöyle;
    Önce handycam'in düğmesine basarız , dvd yi çıkarırız sonra dvd playerın haznesine yerleştiririz, playe basarız.
    Karışık mı oldu?

eline aldın sanki konusuyon

____________________________________________________________________________________________-

quote:

dostum ben senin demek istediğini anladım. sen dvd'yi bilgisayara taktıktan sonra içini boş olarak görüyorsun ve sorunun bu sanırım. dvd'yi finalise ettikten sonra bilgisayarda izleyebilirsin. finalise işlemi de dvd kameradayken oluyor. kolay gelsin.

finalize yaptım fakat videoyu değişik formatta çektiği için izleyemedim bir türlü... bunun için video player filan mı gerekli???
    tesekkurler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 12 Ocak 2007; 13:50:45 >

• dostum ben senin demek istediğini anladım. sen dvd'yi bilgisayara taktıktan sonra içini boş olarak görüyorsun ve sorunun bu sanırım. dvd'yi finalise ettikten sonra bilgisayarda izleyebilirsin. finalise işlemi de dvd kameradayken oluyor. kolay gelsin.

finalize yaptım fakat videoyu değişik formatta çektiği için izleyemedim bir türlü... bunun için video player filan mı gerekli???
    tesekkurler!

değişik format derken, normal dvd çekimi yapıyor sanırım. fakat sizde dvd player olmadığı için izleyemiyorsunuz. bilgisayarınıza dvd oynatan bi program yüklerseniz sorununuz çözülecektir. kolay gelsin...
  • yardımın için tesekkurler!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xp de sp2 yüklü değilse dvd yi taktıgın zaman boş görürsün.
    Sp2 yüklü olması lazım böylece dosyaları görürsün.
    sony farklı bir formatta yazıyor vro yaratırken.
    Ama seyretmek için powerdvd yüklü ise problem olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.