Şimdi Ara

hangame üyelik kssn numarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangameye üye olurken en büyük sorunlardan biri kssn numarası
    üye olurken farklı forum sitelerinde bu konuda işe yarayan bilgiler var
    ben sadece kssn konusunda yardımcı olmak istiyorum
    ben bunlardan birini kullanrak üye oldum loginde olduğuma göre sanırım sorun yok ( oyle görünüyor)
    bu işi ticarete dökenleri hiç hazmedemiyorum... her fırsatta parayı düşünen tipleri
    bu numaralar umarım işinie yarar
    http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=5311085
    ( şifre üyelik adım)

• Edit Halletim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 6 Mayıs 2010; 15:01:27 >
  • siren24 ne olacak?
  • siren24 le uğraşmadan üyeliğimi aldım. googlede c9 üyelik konuarınıaratırdığında çıkan bilgilerle üyelik alabilirsiniz.
  • Uğraşılıcak dert değil
  • siren24 sorununa bi türlü çözüm bulamadım valla ben

siren24 ü nasıl çözdüğünü anlatabilirmisin?

bulamadım araştırdım biraz, kssn var elimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Dylan -- 6 Mayıs 2010; 17:09:55 >
  • Arkadaşlar ne yaptımsa bir türlü bir sonuca varamadım. Hangame üyelik almak için 300 den fazla kssn denedim ama bir sonuç yok, kimi kssn den 3 üyelik alınmış üyelik, üyelik kotası dolmuş, kimileride yanlış diyor. Zaten işin en zor yanı üyelik aldıktan sonra. HAngame oyunlarının patchlerini yaptırmak ayrı bir dert. Patch leri yapabilmek içinde üyelik aktivasyonu istiyormuş . Icq dan, face'den, yabancı sohbet sitelerinden konuşmadığım güney ve kuzey koreli adam kalmadı hepside. kssn ismini duyunca sry i cant help you deyip kapatıyorlar. Bir youlunu bulan var ise lütfen bana mail atsın. nightmareofaion@hotmail.com Yardımlarınızı bekliyorum.
  • hangame en kolay üye olma yolu chat sitelerinden bir adet koreli vatandaş bulup onu bu konuda ikna etmek, yoksa sağda solda bulunan milyar tane kssn generator ile üretilmiş numaralar bir işe yaramıyor, adamlar onuda aşmak için artık tel numarasına üyelik kodu gibi bir şey yolluyorlar.
  • Su c9 hangame konularindan bikkinlik geldi... Adamlar telefonla onay sistemi getirdi ve eski uyelikleri sildi. Chat sitelerinde dolanmaniz anlamsiz. Tanimadiginiz yabanci ulkeden biri sizden telefon ve kimlik no. istese verirmisiniz?
    Ha oyunu oynamanin farkli yolu yok mu? Var. Yabanci mmo satis sitelerinde ucretli olarak satis yapiliyor.
    Isteyen onrpgde arayip bulsun ancak bildigim kadariyla ing patch artik islemiyor ve koreli haric oynayan pek yok.
  • Olsun biz isteyelim, isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci

Ya elbette ki haklısın kimse kimlik nosunu vermeye yanaşmaz, misal kişiden illa kssnsini istemezsiniz de adamdan bir üyelik almasını rica edebilirsiniz (artık iş başa düşünce seçenekler çoğalıyor ) ama bir ihtimal yardımcı olma olasılıkları var. Her neyse bir fikirdi en nihayetinde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.