Şimdi Ara

HANGİ 3G ROUTER??? TP LINK MR3040 mı DARK WR3G2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık herşeyi anlatıyor... Bende ZTE MF190 modelinde Turkcell VINN var... Bu iki modelden birini bugünlerde alacagım ama karar veremedim. TP LINK MR3040 modelinşn uyumluluk listesinde bendeki modem mevcut değil. O nedenle DARK WR3G2 modelini düşünüyorum ama istediğim randımanı alabilir miyim, hangisi daha iyidir kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• YılkıAtı kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz ;

3G Router cihazlarımızda artık güncel yazılımlarımız ile uyumluluk problemi ortadan kaldırılmıştır. Problemsiz şekilde kurulumu gerçekleştirerek bağlantı sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Saygılarımızla
    Tp-link Türkiye
  • Bende Tp-Link MR3040 vardı. Cihaz çok şık ve iyi. Ama Dark'ın routerın pili daha büyük ve gördüğüm kadarıyla daha fazla özelliği var. Mesela harddisk takıp nas gibi kullanabilirsiniz. Eğer özelliklerini kullanacaksanız Dark'ı, ben sadece 3g router istiyorum derseniz Tp-Link'i alın. Batarya ömrünüde göz önünde bulundurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bu cihazlardaki tek usb girisini basit bir print server gibi dort uab girisine bolerek 3g modem, harici disk gibi donanimlari ayni anda kullanabilir miyiz. ?
    Yada print server ile usb coklayinca bu sefer 3g modem calisir mi. Genellikle ureticiler print server icin usb den takilan aygit icin direk pc den takilmis gibi calismaya baslar diye belirtiyorlar. Bu konuda destek gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.