Şimdi Ara

Hangi Açıköğretim Fakültesi Daha İyidir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
25.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet gerçekten. açıköğretim lisesi de 100 yıllık devlete bağlı ama onu da takan yok. mesele kökse eğer
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Hocam ya liseme laf etme şimdi Ben takıyorum onu. O zaman bu işi bir daha değerlendirmem lazım. Ben mühendislik üzerinden yurtdışı yüksek lisansa başvururken aaa adama bak ikinci üniversite olarak işletme okumuş vs. derler belki diyordum
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    yok minor yapsan daha iyi
    Yandal mı?
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    aynen
    Tamamdır hocam bunu da düşüneyim ben. Sağolun.
  • Ben ikinci üniversite olarak anadolu seçtim. Ders sayısı kıyas olarak İstanbul'dan azdı benim bölümde. Derslerin canli olması avantajlı. Uzaktan sınavlar hüsran oldu ama. Herkes kopya çekti sanırım AAyi 98den açıyorlardi çoğu derste ortalamam battı.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bizim normal okulda bile kopya çekiyorlar orada mı çekmeyecekler. Geçmiş olsun.
  • Anadolu Üniversitesi Aöf'de 1 yıl okudum. Sistemleri çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hvl00

Bizim normal okulda bile kopya çekiyorlar orada mı çekmeyecekler. Geçmiş olsun.

Doğru hocam. Ben keşke bu sene kayıt olmasam dedim. Bu sene sınavlar uzaktan olursa kayıt yapmam yüz yüze sınavlar gelene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 20 Temmuz 2021; 11:43:54 >
  • Ne açıdan hocam?
  • quote:

Ne açıdan hocam?

Kişiye internet üzerinden kaynak açıyor, her ilçede sınava girilebiliyor. Üstelik 1.sınıf olsan bile sadece 1.sınıfın kitabını vermiyor, sitesinde 4 yılın tüm ders kitaplarını indirebiliyorsun. Soruları tadında oluyor, ne zor ne de kolay. Sonra test indirebiliyorsun yine aynı siteden.

Son olarak bir de kütüphane hizmeti veriyor, benim zamanımda her ay 10 kitap indirebiliyordu insanlar. Üst kota 10 kitaptı sanırım kütüphane için. Ve çok geniş bir kütüphanesi var. ( e kitap olarak indiriliyor tabii ki)

• İyiymiş. Sağol bilgiler için. Bir kenara yazıyorum.
  • quote:

İyiymiş. Sağol bilgiler için. Bir kenara yazıyorum.

Bu dediklerim ''Anadolu Üniversitesi'' için. Belirteyim de karışıklık olmasın 

• Tamamdır hocam
    Hocam baktım şimdi işletme bölümü Anadolu üniversitesinde işletme fakültesinde sayılıyormuş. Diplomada açıköğretim yazmıyormuş. Ve yurtdışında kabulü kurumlara bağlıymış. Forumlarda falan öyle diyorlar. Sizin dediğiniz bilgiye nereden ulaşabilirim.
  • Genel kültür için okuyacaksınız okuyun da onun dışında aman aman bir beklenti içine girmeyin.
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    Peki hocam tavsiye için sağolun
  • Anadolu açıktan web tasarımı kodlama okudum sonra dgs ile ege bilgisayar girdim. Normal mesleğim makine mühendisliği. Aöften bitirdiğin bölümün cv icin hiç bir artisi olmaz. Ama dgs dusunuyorsan ayri.

Senin dediğin gibi aaa bu cocuk endustri muhendisi ama aciktan da isletme okumus hemen alayim bunu demiyor hic bir işletme :)
  • Peki hocam YKS ile mi girmek kolay olurdu DGS ile mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.