Şimdi Ara

HANGİ ADSL MODEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen birak bunlari zoom mus bosuna fazladan para verirsin bir isede yaramaz sen geek in yeni cikan q serilerinden al hem tasarimi muhtesem hemde 4 portlu fiyatida cok uygun
  • hocam 3. modemimi aldım en iyisi airties bence. zoom kullandım sorun yaşayan çok kişi olduğunu görünce hemen vazgeçip 3. ye döndüm şu ana kadarr sorunsuz kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

quote:

quote:

Zahme olmazsa ARAMA MENÜSÜNÜ KULLANIN. Adsl modemler hakkında çok yazıldı. Bıktık yani.

• Hepsinin iç yapısı aynı dostum bende alırken zoom zoom diye tutturmuştum sevdiğim bir bilgisayarcı arkadaşım var arasında 60 milyon olmasına karşın bana daha ucuz birmodem önerdi ve taş gibi çalııyor marka istersen biraz komik gelebilir markası LİNDA 4 port ethernet- router ethernet portundan bağlı bilgisayarı açınca internettesin o kadar güzel bir alet + 24 saat açık fiyatı 48+kdv 1 aydır kullanıyorum problem 0
  • Wireless benimde ilgimi çekiyor ama her bilgisayar için kablosuz ağ aparatı gerekmesi maliyeti yükseltiyor. En ucuz haliyle bile 79$+KDV econ wireless adsl modem , 30-35$ + KDV yede kablosuz ağ aparatı nerden baksan 110$ + KDV ye maloluyor . Bunun yanında 29$+KDV ye yine econ marka usb modem var ama ben USB ADSL modemleri pek tutmuyorum . 45$ civarlarına alınabilecek ethernet arabirimli ADSL modemler gayet iyi bir seçim olur bence .
  • wireless için 1. önerim zoom x6 2. si asus.ethernetli için zoom x5
  • Asus ve Econ da kampanya varmış , bence de makul seçimler .
  • Zyxel 660HW kablosuz için öneriyorum...
  • zyxel
  • farkli bir oneri olacak ama fiyat performansa gore bende C-NET i oneriirim.Ben cok memnunum modem hic isinma yok saygilar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoğurt

farkli bir oneri olacak ama fiyat performansa gore bende C-NET i oneriirim.Ben cok memnunum modem hic isinma yok saygilar..

ben de origo oneririm
    kullanıyorum
    ve herhangi bir problemi ile karsılasmadım
    bir yılını doldurmak üzere

saygılar***

• zoom kullandim en iyisi dediler diye, ariza yapti apache de kullandim oda eskilerin vazgecilmezi valla arkadaslar ben su an geek kullaniyorum ve herkese tavsiye ederim fiyat performans ve kullanislilik acisindan rakibini göremiyorum deneyin derim paranizi bosuna harcamayin..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: americ

Hepsinin iç yapısı aynı dostum bende alırken zoom zoom diye tutturmuştum sevdiğim bir bilgisayarcı arkadaşım var arasında 60 milyon olmasına karşın bana daha ucuz birmodem önerdi ve taş gibi çalııyor marka istersen biraz komik gelebilir markası LİNDA 4 port ethernet- router ethernet portundan bağlı bilgisayarı açınca internettesin o kadar güzel bir alet + 24 saat açık fiyatı 48+kdv 1 aydır kullanıyorum problem 0

modemler arasında çok belirgin bir fark yok ama ethernet arayüzü kullanması önemli . ucuz bir usb modem almıştım 1 hafta bile dayanamadım. firewall ve splittetteri de olması lazım . web based arayüzde şart ama bunlar artık standart bütün modemlerde var. çok pahalı birşey almaya gerek yok bence. şu günlerde bende yeni evim için bir modem alıcam. geek , origo ve inca arasında kararsızım ama birbirlerinden çok farkı yok gibi. geekin paket içeriği ve beleş program vermesi biraz aklımı çeldirdi ama companents özelliklerini biraz araştırıp kararımı ona göre vericem.

• ÖNCELİKLE USB Mİ ETHERNET Mİ SORUSUNA CEVAP: EĞER EMULE GİBİ SHARE PROGRAMLARIYLA DOWNLOAD YAPIYORSAN ETHERNET Lİ MODEM ALMALISIN. ÇÜNKÜ, USB MODEM DOWNLOAD OLURKEN HEM SÖRF YAPTIRMIYOR, HEM DE SİSTEMİN TÜM KAYNALARINI SÖMÜRÜYOR. BİLGİSAYAR ACAYİP YAVAŞLIYOR.
    HEM USB HEM ETHERNET MODEM KULLANDIĞIMI DA BELİRTEYİM
    ETHERNET Lİ MODEM VERİLEN PARAYI HAK EDİYOR BENCE.
    MODELE GELİNCE C-NET 4 PORT KULLANIYORUM. ÇOK MEMNUNUM. ISINMA, KOPMA GİBİ PROBLEMLERİ HİÇ YAŞAMADIM....
    KARAR SENİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falpay -- 31 Temmuz 2005, 2:05:24 >
  • Falpay kardeş. Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için tercih etmemenizi öneririm.
  • Bilmiyordum. Nazik uyarın için teşekkür ederim...
  • kardeş sen boşver AİRTİRES RT-110 al kablolu çözüm en iyisi
    kullanımıda çok kolay
  • zoom veya onıxon almanı öneririm
  • tek portlu ethernet modem isteyenler için daha önce kullandığım incanın modelinide kullandım. sorunsuz ve hızlı . tavsiye ederim
  • Usb alacaksan Zyxel ethernetli alacaksan da Zyxel Wirelessli alacaksanda Zyxel......
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.