Şimdi Ara

HANGİ ADSL MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ADSL MODEMDE HANGİ ÜRÜNÜ TAVSİYE EDERSİNİZ?

WİRELESS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT BU TARZ MODEMLERDE HERHANGİ BİR BAĞLANTI SORUNU YAŞANIYOR MU ONU BİLMİYORUM . BİR DE MODEMİ ETHERNET Mİ YOKSA USB Mİ ALMAMIZ GEREKİYOR? 30 $ CİVARINDA MODEMLER VAR BUNLAR İŞGÖREBİLİRLİĞİ NE DERECEDEDİR?

BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK BANA DETAYLI BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

• Eğer ethernetli almayi düşünüyorsan Zoom x5 almani öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: federaL

Eğer ethernetli almayi düşünüyorsan Zoom x5 almani öneririm.
    wireless alacaksan bence bunu almalısınhttp://www.airties.com/index.php?cid=45
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlito83

Alıntıları Göster
    airties leri bi incele

• quote:

Alıntıları Göster
    Wireless da herhangi bir bağlantı sorunu yaşanıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: youngottoman

Wireless da herhangi bir bağlantı sorunu yaşanıyor mu?

Alıntıları Göster
    hayır neden yaşansınki?
  • quote:

hayır neden yaşansınki?

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Zoom X5 tavsiye ederim 2 yıldır kullanıyorum ve daha tık demedi :)
    bence daha sorunsuz olur.
    ama airtiesi de kötülemiyorum. kullanmadım ama kullanana arkadaşlardan da bir şikayet görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vdsl modem tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Modem olarak Vdsl mi adsl mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: olguns

ama airtiesi de kötülemiyorum. kullanmadım ama kullanana arkadaşlardan da bir şikayet görmedim

Alıntıları Göster
    US ROBOTICS WIRELESS 9106 şiddetle tavsiye ederim. çekim gücü baya iyi. hemde hiç hatasız. biosunu bile güncelleyebiliyorsun. yeni özellikler ekleniyor. oyunlarda ping sayısında bir harika.sanki kablonette oyun oynuyorsun. oyun oynamanın zevki bir başka oluyor. piyasada daha uzun mesafeli antenleri satılıyor. fiyatlarıda makul. 200 metreye kadar çekim gücü var.içinden çıkan antenler seni fazlasıyla da tatmin etcek. bizim elektronik müh komşu var o manyak biraz. onun us robotics i mahallenin her yerinde çekiyor. ama ağı 128 bit şifreli olarak yayınlıyor. modemin bu özellikleri de mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: gudikcik

US ROBOTICS WIRELESS 9106 şiddetle tavsiye ederim. çekim gücü baya iyi. hemde hiç hatasız. biosunu bile güncelleyebiliyorsun. yeni özellikler ekleniyor. oyunlarda ping sayısında bir harika.sanki kablonette oyun oynuyorsun. oyun oynamanın zevki bir başka oluyor. piyasada daha uzun mesafeli antenleri satılıyor. fiyatlarıda makul. 200 metreye kadar çekim gücü var.içinden çıkan antenler seni fazlasıyla da tatmin etcek. bizim elektronik müh komşu var o manyak biraz. onun us robotics i mahallenin her yerinde çekiyor. ama ağı 128 bit şifreli olarak yayınlıyor. modemin bu özellikleri de mevcut.

Alıntıları Göster
    wifi de robotics aldı arkadaşım su an memnun ama ben ona zoom tavsiye etmiştim
    ethernet olarak ise zoom zyxel asus üçlüsünden birisini alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

wifi de robotics aldı arkadaşım su an memnun ama ben ona zoom tavsiye etmiştim
    ethernet olarak ise zoom zyxel asus üçlüsünden birisini alabilirsin.

Alıntıları Göster
    air tires için iyi diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

air tires için iyi diyorlar

Alıntıları Göster
    bence u.s robotics al fiyatı da bence uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtaydgdu

bence u.s robotics al fiyatı da bence uygun

Alıntıları Göster
    Kablosuz modemler hem kablolu hem de kablosuz aynı anda çalıştırır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asprin

Kablosuz modemler hem kablolu hem de kablosuz aynı anda çalıştırır mı?

Alıntıları Göster
    Zahme olmazsa ARAMA MENÜSÜNÜ KULLANIN. Adsl modemler hakkında çok yazıldı. Bıktık yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafeinn

Zahme olmazsa ARAMA MENÜSÜNÜ KULLANIN. Adsl modemler hakkında çok yazıldı. Bıktık yani.

Alıntıları Göster
    geek Q51 alabilirsin.4 port lu.Tavsiye ederim.kendim kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aduyar12

geek Q51 alabilirsin.4 port lu.Tavsiye ederim.kendim kullanıyorum

Alıntıları Göster
    selam sadece usb ise onixon - pikatel. usb+ethernet ise onixon+datron ve usb+4 portlu ise onixon al, daha uygun fiyat ve performans fiyat sunan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

selam sadece usb ise onixon - pikatel. usb+ethernet ise onixon+datron ve usb+4 portlu ise onixon al, daha uygun fiyat ve performans fiyat sunan yok.

Alıntıları Göster
    Ben alacak olsam US Robotics'in kablosuz olanını alırım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

• quote:

Orijinalden alıntı: olguns

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: olguns

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_06

quote:

Orjinalden alıntı: olguns

Alıntıları Göster
    Aztech ADSL 4 Port Router DSL3100R kullaniyorum.Babalar gibi...
    Yazilimida gayet guzel anlasilir.... NUMBER ONE AZTECH

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.