Şimdi Ara

HANGİ ADSL MODEMİ ALALIM ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by toygun</i>
    <br />Arkadaşlar, forum üyelerine fiyatımız:
    Corecess USB 62$+Kdv
    Corecess Eth.: 81$+Kdv
    Corecess Splitter : 6$+Kdv
    Alcatel 330 USB: 70€+Kdv
    Alcatel 510 1 port eth: 94€+Kdv
    Alcatel 510 4 port eth: 125€+Kdv
    Bilgi için 0 212 852 6880
    Toygun Mavinil

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Ben alcatel 510 ile ilgileniyorum yakında alıcam ama araya bayram giriyo hangi günler açıksınız??
  • ADSL modemlerden biraz bahsedildi fakat bulunduğum ilde ne kadar bilgisayarcıya gittiysem ellerinde PARADIGM 81R modelinin olduğunu söylediler eğer istersem aztech 305 eu getirebileceklerini eklediler bu iki modem arasında bir fark varmı paradigm conexant chipset kullanıyor. Bu arada hatta bir telefon bağlamak için splitter' a ihtiyacım varmı?
  • Dlink ve Apache +1
  • Efficient Networks 3060 PCI (Alcatel Chipset) + ADSL Hat filtresi (Alcatel)

bu nasıl???
    tavsie edermisiniz
  • zoom x4 su an fiyat performans olarak en iyisi bence.router firewwall hersey var.fiyatı 85$ bayi icin tabi.bende heralde kabloyu iptal ettiricemn adsl e gecicem gibi.ama bir suru masraf olacak 60 milyon hat için 150-160 milyon modem kasacak valla.Borcsuz kablo modem isteyen varmı ucuza ?
  • 3 Bayram günü kapalıyız,
    Pazartesi, cuma ve cumartesi açığız,
    Tel: 0 212 852 68 80
    Tüm şehirlere UPS ile gönderiyoruz.
  • zoom x4
  • Zoom 5551-X4 fiyatı 113$+Kdv
    size alcatel veya corecess tavsiye ediyorum
  • Toygun modem alacağım. Özeline veya icq'na bak lütfen.
  • ben zoom x4 almayı düşünüyorum..
    yanlız birşey öğrenmem lazım
    aynı anda hem adsl ile internete girip hemde telefonda konuşabiliyormuşuz.. peki ya dışarıdan arama yapılılabiliyor mu??
    birde bizim evde iki tane telefon var paralel yani
    biri benim odamda biri de salonda ikisini de sorunsuz kullanabilecekmiyim??
    adsl kullanan arkadaşlar yanıtlarlarsa sevinirim..
  • Arkadaşlar corecess 3112 kullanan varmı. Benı fıtık edıyo bu alet ıkı tane pc degıstırdım ama yınede duzenlı her pc açıclısında karsıam cıakn bır ınternet hıc olmadı. Sanıyorum xp ıle ılgılı bır sorun. Yanı ılka cılısta gelmıyor ag baglantılarında tanınmıyor ama sonra reset ten sonra (1 yada 2 3 kez) kendı kendıne goruyor ve calısıyor. Nedır bunun derdı nasıl duzelebılır. Benım tahmınım surucusu xp ıle uyumsuz ama yenısıde cıkmıyor xp ıcın olanı.
  • Bende zoom x4 düşünüyorum. Mr._Frodo bu modemin üzerinde zaten splitter özelliği var yani internetteyken aynı zamanda arayıp, aranabilirsin. Paralel konusuna gelince paralel olayı verimi düşürüyo sanırım paralel hattı iptal edip diğer odaya başka bir hat alsan daha iyi olur. Telekomdakiler öyle söyledi ben onların yalancısıyım ;)
  • @bayleo

bende bu ayki CHIP dergisine güvenerke corecess 3112 aldım ama yarı yolda karşılaştığım bir arkadaşımda senin dediğin sorundan bahsetti ve içime kurt düşt :(

şuan hattım bozuk yarın ekip gelip düzeltecez umarım aynı sorunda bende olmaz...

peki bağlandığından sorun çıkıyo mu ???
  • Arkadaşlar Apache Combo Usb+ethernet+router özellikli modemi kullanan var mı? Splitter var mı yoksa ayrıca splitter almam gerekir mi?
  • Ben Zoom 5510 usb kullanıyorum gayet de memnunum.x4 den tek eksigi paylaşım ve firewall.Paylaşıma ihtiyacım yok ve firewallı da saten software olarak kullanıyorum.
    Saygılar.
  • visor yüzbaşım "ZyXEL'e boşver" "Hem ethernetli hem usb modeller var" demişsin, ama ürün tavsiye etmemişsin?

Benim tavsiye ettiğim 650 ve 652 yalnızca modem değil router'dır. Ethernet üzerinden tüm ağa hizmet verebilirler.

ZyXEL'in tavsiye etmediğim 632 usb modemide var 68 dolar. Sağlıklı, yeni eklentilere musait, stabil bir ağ kuracağım diyenlere değil 630 hiç bir usb modemi tavsiye etmiyorum. Baştaki postta adını bile anmadım. (632 İnternet paylaşımı ile ağdaki diğer pc'lere hizmet verebildiği halde)

keyn onbaşım 630 650'den daha iyi değil, sadece daha ucuz. Her ikisinde 10 Mbit hıza kadar çalışabiliyor. 650'nin ekstra özellikleri var.

ZyXEL'in ürünleri ile splitter'de geliyor. Parayla almanız gerekmiyor.

Mr._Frodo telekomdan internete bağlan veya bağlanma abonelik ücreti sabit. Kullandıkça ücret artmıyor. Bu esnada (internette olsanda) telefon hattın meşgul olmuyor. Sende dışarıyı arayabilirsin, seni arayabilirlerde. Splitter kullanmazsan telefon hattında bir hışırtı duyarsın. Splitter paraziti temizliyor. Paralel hattınıda kullanabilirsin. Phone yazılı kısımdan çıkan kabloyu istediğin telefona takabilirsin, istersen paralelede aktarabilirsin. Bağlantısıda şöyle;

#9484;#9472;#9472;#9472;#9472;#9472;#9472;#9472;#9488;
                                  #9474;           #9474;
    Teleko<font color='red'>-----------</font id='red'>Line           #9474;
                                  #9474;           Phone<font color='green'>---------</font id='green'>Telefon
          Modem<font color='blue'>------</font id='blue'>Modem          #9474;
                                  #9474;           #9474;
                                  #9492;#9472;#9472;#9472;#9472;#9472;#9472;#9472;#9496;

xander teğmenim splitter hatdaki paraziti filtre eder. Arama, aranma özelliği adsl'ye has bir özelliktir. Kullandığın modemle veya ruter ile alakalı değildir.

• #9484;#9472;#9472;#9472;#9472 rakamları bir kutu şekli oluşturuyordu (splitter burasıdır manasında). Post içerisinde malesef böyle görünüyor. Sonuç olarak telekomdan gelen kablo Line yazılı uca takılıyor.
    Phone yazılı uç ile telefon arasına bir kablo takılıyor.
    Modem ile splitterin modem yazılı ucu arasına bir kablo takılıyor.
  • bu topigi biraz daha alevlendirelim. sihirli ellerimi degdireyim bari [afro]

madem sabit ip kullanilacak, uslu durulamayacagini dusunerekten, firewall'li adsl modemin yeterli olacagini dusunenler ne cogunlukta? acaba adsl modem oncesinde de bir firewall kullanilmasi cok mu lux'e kacar. [^]
    usb modemlerin bazi sikintilari var okuduklarimdan oyle gorunuyor. bu vesile ile ethernetli external adsl tavsiye ederim. zoom x4 ve zoom x5 tipleri ofsayt oldugu icin hala isinamadim bu modemlere [evlol] saka bir yana, estetikte cok onemli. ne bunlar boyle yahu kutuk gibi.. hehe
  • ayrica bir siplitter neden aliniyor bunu da anliyor degilim.. modasi gecmis adsl modem alinirsa, splitter'e de ahanda iste oyle mahkum olunur.. [oo]
    splitter'li bir modem olmali.. aklima gelirse baska seyler yine yazarimm..
  • Alcatellerin görüntüsü güzel ama splitter hiçbir modelinde dhili değil, hele mor olan usb çok şık duruyor,
    Ama firewall için bence alcatel 510 iyi seçim derim ben
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.