Şimdi Ara

HANGİ ADSL MODEMİ ALALIM ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatimi çeken,cok az kişi DLİNK modemine yönelmesi.
    Dlink oldukca ürün olmasina ragmen ürün tanınmadigi icin sanirim ilgi görmüyor
    bunu evimde wireless modelini kullaniyorum,ürünü bence oldukca iyi.
    web sayfasindan veya disbiritörlerden.
    altarnatif olarak fiyat ve donanım olarak şu sıralar şüphesiz Zoom !
  • [nerd]şöyle bişi buldum fikri olan??
    [simage]http://www.stellacomputer.com/oge/adslmodem1.jpg [/simage]
    Fiyat : 75 milyon TL
    Model : Efficient Networks 3060 Pci ADSL Modem Alcatel Chipset + Adsl Filtre
    www.pczone.co.nz
    404 - Page Not Found
    http://www.pczone.co.nz/products/modems/ss3060.htm

• sahraaa2002 Binbaşım telekom bir çok yerde sabit ip uygulaması yapmıyor. firewall kullanımına gelince NAT yapıldığında iç ağda kalan pc'lere ulaşım çokda kolay olmayacak. Router üzerinde web, ftp, telnet vb portların dışarıya kapatılabildiğini düşünürsen ikinci bir tanpon oluşmuş olacak.

Bunu üzerine birde router'ın firewall'unu ekle. Router'lar üzerindeki firewall için her nekadar profesyonel olduğu söylensede yazılım kontrolünden biraz daha ileri gidebilir sanırım.

Guest user'larını default açık geldiği, c$ paylaşımlarının aktif olduğu, şifreleri webden bir disketlik yazılımlarla çözülebilen Xp, Nt 2000 sistemlerini kullananlar için lüx olur.

Benim bilgim kıymetli diyenlerse zaten çoktan profesyonel bir firewall kurmuştur, network'e girişleri bir server üzerinden kontorl ediyor, aktarıyordur.

Bu arada firewall demişken ZyXEL 652 routerın üzerinde firewall'u var. 128 bit şifreleme ile vpn bağlantılar kurabiliyor. Görüntüsüne gelince kütük gibi değilde kutu gibi denilebilir.

• Birisi donanımsal firewall'un avantajlarından yada dezavantajlarından bahsedebilir mi ? Bana kalırsa ben yine software firewall kullanma taraftarıyım çünkü programların internetle alışverişini kontrol edebilmek önemli bir olay bence ...
  • multitek.
  • software firewallar donanımsal firewall kadar kuvvetli çalışması için iyibir server veya pc nin tüm gücüyle firewall çalıştırması gerekir, yani sadece firewall için ayrı bir sistem kurulmalı bence
  • zoom al iyi diyorlar bilmiyorum genede sor birilerine
  • Ya bu corecess usb makinayı çok kasıyor. Acayip ram yiyor modem ya. Birde yeni ram alacaz ufff.
  • HANGİ ADSL MODEMİ ALALIM ?

http://www.hepsiburada.com/product.asp?dept%5Fid=1260&pf%5Fid=bd15660

Arkadaslar bu modem nasil 71 dolar + kdv 123 milyon yapio?
    Pci olmasinin bi dejavantajı olabilirmi?
  • Yukarıda Toygun'un verdiği listeye bak Nirvana daha ucuza daha iyi modem var.
  • USB cihazlar hem güçlerini (voltaj) pc den alıyorlar hemde işlemci ve ram gibi aparatları kullanıyorlar,
    o yüzden fiyatları da makul oluyor,
    en temizi ethernet modelleri.
    Ama birde şu var,
    corecess usb bilgisayara ethernet gibi sanal olarak bağlanıyor, yani bir ethernet kartı simulasyınu yapıyor.
    Hiç networku olmayan makineye bağlayınca da ip protokolleri devreye giriyor landa ve bilgisayarda hem usb kullanımı hemde network kullanımı yükü biniyor, bu nedenle ram yiyor.
    Eher halihazırda bir networkteki pc ye usb adsl modem bağlarsanız o zaman çok az kaynak kullanıyor
  • Arkadaslar Bugun Zoom 5506 PCI alcam nedir fikirleriniz?fiyat = 68 dolar + kdv
  • ben PCI veya corecess-ethernet alicam..
    PCI alirsam da 75 milyonluk bir modem var onu alirim..
    nirvana senin bahsettigin modem 120'ye geliyo, biraz daha ver external al bence
  • tazmania 75 milyonluk modem ikinci el mi?
  • valla bizim okulada adsl aldim 512k portlar 2 gün sonra geliyor hız bakımından felan iyi olan modem warsa soyleyin para sorun deigl isterse 150$ olsun ehe pm atın
  • toygun forumu okuduktan sonra corecess 3112 USB için size sipariş verdim. bi hanımefendiyle görüştüm yarın elimde olacağını söylediler. 5 senelik dial-up bağlantıdan sonunda kurtuluyorum. aslında bana dial-up yetiyordu ama son 10 aydır cs merakım neredeyse evimi değiştirmeyi bile düşündürttü. bizim gibi çalışan insanlar için bu tür online oyunlar haftada bir gün halı saha maçı yapmaya benziyor. neyse kısaca inşallah sorunsuz şekilde bağlanırım. tüm burada bulunan beyefendi genç arkadaşlarıma selam ederim
  • daha önce GVC diye bir modem duyan oldumu??
  • elemanı dinleseniz iyi olur Zyxel fiyat/performans kulvarında 1 numara..
  • şu topiğe de biz göz atın...

http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=61527

ben zoom 5110 aldım... gayet memnunum... sorunsuz çalışıyor nazar değmesin... tavsiye ediyorum... kdv dahil 90 dolara bulursunuz...
  • kardeşim ben corecess 3112 USB aldım. sorunsuz kuruluyor. tak-kullan. hem de ucuz (62$). zaten hangi ürünü 2 seneden fazla kullanıyorsun. bi modemden ne bekliyorsun ki zaten. hattın temizse hepsiyle bağlanırsın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.