Şimdi Ara

Hangi Alfa? ALFACILAR YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet bu kırmızı olsa gerçkten çok hoş durur ..ama ben yine kırmızı derim eğer siyah tercih etmiyosanız..

adamlar nasıl bir şahaser yapmışlarsa her renk yakışıyo
  • ayrıca geçen bi arkdaşım izmirde 159 tbi kullanmış. çekişini çok beyenmiş çok iyi gidiyo diyodu jtd ye göre ..devir evet çok aşırı bi devir çeviremiyomş ama dizel araç gibi torkunu çok aşşa bi devirde veriyomuş teknik verilerinde yazıyo bu zaten .. bu araç rahat 250 yi görür diyodu .. Ulen olsada binsek yaa
  • Yalnız Guilettada bulunan o kırmızı renk seçeneği 159'a çok yakışırmış gerçekten.Bence bu beyaz veyahut gri olayı biraz da sosyal çevre ve yaş ile alakalı bir durum.Mesela bende tercihimi beyaz'dan yana kullanırdım çünkü beyaz 159 "ben buradayım" imajını veriyor açıkçası.Kabul etmeliyim ki biraz da karşı tarafın ilgisini çekmesini isterim aracımın.Yada işim dolayısı ile biraz daha ağır görünüme bürünmek istesem tercihim stromboli gri den yana olurdu.

Sonuç olarak renk seçimi ne olursa olsun canavar gibi arabaya bineceksiniz Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G M -- 27 Kasım 2010; 12:47:28 >
  • Bir ALFA'cı olarak hayırlı olsun diyorum.
  • Selam Alfacılar...

Dizelini ve 1.75 TBI'ı peşpeşe test etmiş birisi olarak, TBI'ın çok ateşli olduğunu söyleyebilirim. Son hız denemesi yapamadım ancak 160 km/h hıza kadar dizelle arasında uçurum yoktu. Sanırım son hızda asıl farkını gösterecektir. Dizelin alt devirlerindeki canlılığını bildiğim için dizel şaşırtmadı beni ama bir benzinliden alt devirlerde bu kadar canlılığı ilk defa görüyorum. Otomatik vites araç kullanmanın alışkanlığı ile TBI testi sırasında vites değiştirmeyi unuttuğum oldu, 4. viteste giderken her hız seviyesinde araç teklemeden gitmeyi bildi. Bu beni çok şaşırttı. Torkları eşit olmasına karşın bana göre dizelden çok daha atak ve canlı. Yol tutuş konusunda TBI'ı daha çok zorlamama karşın en ufak bir yoldan çıkma belirtisi göremedim. Sanırım o hızda o manevrada şu an kullandığım araç devrilebilirdi. Sanki bir vakumla alttan aracı çekiyorlar gibi geldi.

Ez cümle, 159 TBI yada JTD benim için farketmez. Bir de TI paket olursa, tadından yenmez.

Alana, binene, keyfini çıkarana hayırlı olsun, tadını çıkarsın...

• Bu
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-159-gorunce-sahip-olmak-isteyeceksiniz-1/detay

veya bu
     Hangi Alfa? ALFACILAR YARDIM

derim.

Bence alfa kırmızısı da
     Hangi Alfa? ALFACILAR YARDIM

yakışıyor ama siz bilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.