Şimdi Ara

hangi amfi daha iyi? [denon-technics-yamaha-onkyo] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
17.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burda ev anfilerinden bahsediyoruz...
    hem o dediğin crown a adamın dediği 4X 150 leri bağlarsan 10 dakikada alırsın eline...
    sonra adama crown kaldıracak hoparlor arattır
  • arkadaşım bende Denon AVR-3802 anfi var alet manyak bişi.1,5 sene önce falan almıştım. Alete 8 tane hoparlör bağlayabiliyorsun.Bide en önemli ve ayırt edici özelliği istersen Stereo mode'a alıyosun ve her kanala STEREO ses verebiliyorki bu başka hiçbir DD anfide yok.Bunların dışında DTS,DD7.1,öğrenebilir kumanda gibi özellikleride var.Bide eski stereo anfilerde olan ve çok kullanışlı olan bir özellik source selector. Bunun sayesinde diyelimki radyodan MD'ye kayıt yapıosun, bu sırada istersen televizyon izle o kayıda devam ediyor.Bu çok kullanışlı bir özellik.
    Bende 2*JamoBX200 ki 350Watt+2*Jamo Studio27 surround 150Watt+JBL Center 100w+Infinity Sub(250w kendinden anfili) var hepsi bağlı olmasına rağmen anfi banamısın demiyor.
    Anfi dedinmi DENON kardeşim.
    Bunun dışında Yamaha'nın AX-1 ve onun devamı seride güzel,ONKYO 989 lar güzel ama DENON her zaman bir numara.
  • http://www.usa.denon.com/catalog/photo.asp?s=home&p=AVR-3802&f=3802front%20final.jpg&c=57
    bak buda benim anfinin linki ama benim alet sarı
    Eeeee birazda garizma olsun yani...

• MARANTZ

"O" ÇOK FARKLIDIR
  • farklı olan nesi çamaşır flnmı yıkıyo
  • Tasarimi... Sony Technics, Yamaha, amplilerde her modelde (Referans serileri, class H+ lar vs. vs. haric) Ayni ses islemcileri, ayni tip ampliler, ayni Transformatorler kullanilir. Marantz her modeli icin ayri mal uretir. DENON da oyle ONKYO'yu bilemiyorum. ONKYO'nun da kotu amplileri var. Ama iyiler cogunlukta. Sony ve Technics gibi degil .
  • marantz her modeli için ayrı üretir olayı ii oldugu anlamınamı gelir diyon yane alakayı çözemedim neyse.sony ,technics ile disko kurulmaz benimde işim bu oldugu için pro aletlerle işim olr sadece.
  • Disko kurulmaz?? Metrekareye gore konusmak lazim. Ben imzamdaki seti 8 metrekarelik bilgisayar odasinda kullaniyorum. Ankara'ya bi geldiginde ugramani oneririm . Alan 20 metrekareyi gectigi an dediginde cok haklisin.

Her modele UYGUN ic parcalar uretiyor MArantz. Bu da aletin performansini arttiriyor. Ayrica Marantzin Referans serisi amplilerle disko amplilerini karsilastirmanin anlami yok. Guzel ampli yuksek ses veren ampli demek degildir. Sesi tum dogalligiyla, en az kayipla, mukkemmel ayrintida verebilen amplidir. Bu alanda HICBIR disko amplisi bu amplilerle yarisamaz. Hicbir normal ampli de MAXIMUM ses konusunda disko amplileriyle yarisamaz. Elma ile Armut da farklidir hani... Ayni sey... Uretim amaclari farkli olan aletleri karsilastirma amaci nedir?? Ne kadar sagliklidir??

• MARANTZ=PHILIPS
    Technics=Panasonic
    diğerleri küçük firmalar hiç birisi profosyonel falan diil (denon=pro bla bla bla:)) vs vs
    yaa paran varsa Sony ES serisinden bişi ala
    gersi hikaye paralı ev kullanıcısı için
    ha bilen bilir pro=sony
    ispat ister mi ?
  • marantz
    yamaha
    technics
    vs

ama ben olsam technics tercih ederim elini öpene satarsın...
  • DENON ?? Denon'un her fiyat araliginda amplisi var. Ve bu her fiyat araliginda ampliler Technics teki esdeger amplilerden kat be kat daha ustundur. Bu pek tartisilmaz. Philips?? Philips Hi-fi markasi degil bana gore. Eve philips mal sokmam ben. Sony: Referans serileri (ES oyle mesela) disinda tercih etmem.
  • yaw ne sonysi bea...

git kaliteli 2-3 milyara kolon al.. aldığın yere ben bunu sony ye bağlıcem en iyisi buymuş de...

adamlar kovar :)

marantz - denon - yamaha...

technics falan gec.....

ama tabi zevkler ayrıdır...

adamalr arabaya 6 tane 300Wattlık sunny bağlayım harika diyorlar...
  • philips=marantz haaaa yuh diyorum kafadan sallıyorlar gıcık oluyorum böyle insanlara bilmeden konuşmalarına
  • Sony nin top model hi-fi lari guzel. Ona laf yok. Dedigim gibi gerisini ben de sevmiyorum. Top model sony ampli dedigim aletin fiyati 600-700 Euro degil haa... 1600-1700 euro ... Ama onu alacagima 100 Euro daha veririm ustunde DENON veya MARANTZ yazmasini saglarim sahsen. Technics ampliler dinlemeden alinmaz. Technics cok dengesizdir valla. Bazi amplileri superdir, Onkyo ile yarisir, bazilari rezildir. O yuzden yeni cikan mal alinacaksa Technics alinmamali... Yamaha bu tur amplilerde konu disi kaliyor zaten. Bence yamaha 300-700 Euro arasinda ampli alinacaksa cok iyi. yoksa tercih edilmemeli. Tabi tum bunlar benim kulak zevkim ve goz zevkime gore arkadaslar. Genel gorus bu olmali falan demiyorum. Herkesin zevki kendine.

• böyle bir soruya subjektif cevap verilebilir. ayrıca ampliden daha önemli olan sürülecek hoparlördür. mükemmel bir ampli alsanız bile ki şu an için denon 3800 serisi türkiye piyasası için en iyi çözümlerden biridir, hoparlörünüz iyi değise iyi bir sonuç alamazsınız. bu ferrariye 60 milyonluk lassa takmaya benzer. hoparlörünüz iyi değilse ve değiştirme imkanınız yoksa en iyiyi alsanız bile sonuç çok fazla değişmeyecektir. ama iyi bir hoparlör sıradan bir amplide bile çok fark ettirir...
  • Ve biz buna akustik diyoruz...
  • kafadan sallayan olarak iyi sallamışız ...:))

http://www.marantz.com/new/index.cfm?fuseaction=Company.History&cont=eu&bus=hf
    ENTERING THE DIGITAL DOMAIN

The Philips Marantz period heralded a third phase in the company’s history, and this one is characterized by the transition from pure analog to digital audio. The first of many class-leading Marantz CD players, the CD-63, appeared on the market in 1982. Philips remained at the helm for 19 years, giving Marantz unique access to pioneering digital audio developments from its parent company. Notable landmarks in the digital domain include the DPM-7 digital processing amplifier in 1985, CDR-1 CD recorder in 1991 and the SA-1 Super Audio CD player in 1999.

If products from the late seventies somewhat diluted the Marantz brand image, the decades that followed restored the company to its former prestigious position in high-end audio separates. Milestones include products such as the PM-6a pre-main amplifier launched in 1981, the PM-16 with current feedback amplifier and the award-winning SC-5 and SM-5 separates of 1994. Innovation was back, and developments like HDAM amplifier module reinforced the image of Marantz. 1995 even saw a revival of valve amplifiers with the project T-1 and replicas of the original Models 7 and 9.

MARANTZ TODAY

The Philips period ended in 2001 when Marantz Japan Inc. acquired the brand and all overseas sales subsidiaries. Today, Marantz falls under D&M Holdings, a joint holding company set up in 2002 to integrate Marantz and Hi-Fi manufacturer Denon in a strategic union that will strengthen both companies in the current tough economic climate. The company employs more than 1600 people in over fifty countries. It carefully selects its dealers to ensure that the quality of the service they provide matches the quality of the products Marantz produces. A dealer must satisfy strict requirements regarding demonstration facilities and store layout before Marantz products can be sold.

Marantz offers three product ranges. The ‘Range Series’ is known for offering the most flexible system building options imaginable for every lifestyle. The ‘Style Series’, with its elegant aesthetic design in the form of the Eclipse and Compact Eclipse, is aimed at a discerning public who believe in the power of simplicity. And at the very high-end, the ‘Premium Series’ guarantees HiFi purists the ultimate listening experience. Also sub-categories were developed over the years such as The ‘Reference’ models, faithfully reproduce pure musical emotion, while the ‘Original Special Edition’ (SE and later OSE) versions take the performance to a higher plane by specially selecting components and modifying the design for even better sound quality. Finally, the ‘Ken Ishiwata Signature’ models offer unparalleled quality. Ken Ishiwata, who created SE concept, is a gifted audio designer who believes sound reproduction should touch the listener in a way no other sensation can. His personal signature on a Marantz product is the sign of no-compromise high fidelity.

THE FUTURE

Marantz stepped into the new adventure with D&M Holding Inc. in 2002. This new holding company will be well positioned to benefit from a rapidly growing AV market as well as an industry wide digital evolution. Both Marantz and DENON are leading branded manufacturers of premium home theatre and AV products. While maintaining the established Marantz and DENON brands both companies will benefit from the economies of scale regarding purchasing power and Research and Development leading to a more competitive positioning in the market.

• Compact disc lisansi sony ve philips'e ait idi bilmem biliyor musun?? Bu durumda burda yazanlar gayet normal. Ayrica mesela Chevrolet ve Pontiac da GM sirketinin markalari, SAAB da GM sirketinin markasi. SAAB = Chevrolet dersen oyle bir gulerim ki sana... Ayni sekilde Anadol'da Ford motoru var. Bu durumda ANADOL Ford mu?? Philipsin marantza teknoloji servisi sagliyor olmasi philipsin kendi sistemlerinin marantz sistemler kadar basarili oldugunu asla gostermez ki Philips Hi-Fi MARKASI DEGILDIR!!! MARANTZ Hi-Fi ve Hi-End markasidir. Burda ikisinin kalite karsilastirmasini yapmayacagim. Tum mallari uzakdogu uretimi olan bir sirketle Tum mallari Japon uretimi olan bir sirketi karsilastirmam. Ayrica Fiyatlara bakilarak da bu kolayca gozlemlenebilir. Lutfen siz birsey bilmeden boyle seyler yazip milletin gulme sinirlarini zorlamayin. Burasi Geyik forumu degil.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Hutnu!

Compact disc lisansi sony ve philips'e ait idi bilmem biliyor musun?? Bu durumda burda yazanlar gayet normal. Ayrica mesela Chevrolet ve Pontiac da GM sirketinin markalari, SAAB da GM sirketinin markasi. SAAB = Chevrolet dersen oyle bir gulerim ki sana... Ayni sekilde Anadol'da Ford motoru var. Bu durumda ANADOL Ford mu?? Philipsin marantza teknoloji servisi sagliyor olmasi philipsin kendi sistemlerinin marantz sistemler kadar basarili oldugunu asla gostermez ki Philips Hi-Fi MARKASI DEGILDIR!!! MARANTZ Hi-Fi ve Hi-End markasidir. Burda ikisinin kalite karsilastirmasini yapmayacagim. Tum mallari uzakdogu uretimi olan bir sirketle Tum mallari Japon uretimi olan bir sirketi karsilastirmam. Ayrica Fiyatlara bakilarak da bu kolayca gozlemlenebilir. Lutfen siz birsey bilmeden boyle seyler yazip milletin gulme sinirlarini zorlamayin. Burasi Geyik forumu degil.

en güzel cevabı vermişsin hocam başka söze ne hacet

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.