Şimdi Ara

hangi amfi daha iyi? [denon-technics-yamaha-onkyo] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
17.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1992 yılından sonra marantz ın tüm hakları philips e aittir taki 2001 yılına kadar, 2001 yılnda Marantz Japan Inc. ayrılır ve 2002 yılında Denon ile güçlerini birleştir D&M holding olarak tek bi çatı altında buluşurlar, ama bahsedilen özellikle philips zamanından önce Marantz ın kısa sürelide olsa kaybettiği prestiji philips ile tekrar kazanmasıdır...
  • Tamam da bunun philips = MARANTZ anlamına gelmedigini hepimiz biliyoruz. Apayri kitlelere hitap eden apayri urunler uretir bu iki sirket. Sonucta MARANTZ ile Philips Technics ile Panasonic gibi degil ki... Ayni kalitede mal ureten iki sirket degil...
  • tabiki ben de zaten aynı kalitede ürün ürettiğini falan söylemedim zaten philips in böyle bi iddasıda yok sanırım ama marantz ın prestijini geri kazanmasında o sıralar cd ve benzeri ses sistemleri standartlarının belirginleşmesinde etkil rol sahibi halada biçok firmanın sayesinde ekmek yediği philips in emeği çok büyüktür philips sayesinde marantz yeniden doğmuştur, marantz ın sevilen beğenilen biçok ürünün teknolojisi tamamen philips e aittir ben sadece yukarda arkadaşı eleştirmişler ona istinaden yazdım verilen ingilizce metni okursanız zaten yazdıklarım orda da var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 2 Ocak 2005, 1:48:39 >
  • Hakikaten marantzın anfileri manyak yaa geçen gördüm arkasındaki girişlere ağzım açık kaldı 100 den fazla giriş vardı
  • giriş sayısı = manyak iyi anfi demek pro anfi demektir benim için gerisi boş.
  • arkasındaki girişler derken her türlü cihaza uygun girişler var demek istedim bir anfi cok pro olabilir ama arkasında 2 tane giriş olan anfide bana göre pro değildir bana sorarsanda lambalı anfiler en iyisidir ne marantz ne denon ne onkyo lambalı anfinin sesini duymuş biri olarak söylüyorum bunu bu anfilerin fiyatları bir ev parası kadar olduğunu unutmayalım
  • Teknoloji üreten kaç firma varki . Şu an HD-DVD SACD kapışmasını yapan firmalar bunlar. Diğerleri onların ürettiği teknolojileri uyarlıyor veya geliştirmeye çalışıyor. Lokomotif firma Sony 'nin QS serisi ürünleri pahalı bu yüzden piyasada az yer alıyorlar.

Marantz'ın Denon'un, Onkyo'nun((((Onkyo'nun bir dönem marka olarak sunduğu İntegra şu an üst seviye ürün üreten bir firma olarak çıktı.))) Kalitesini değerlendirmek için denemek lazım. Türkçe audio/video dergileri doğru düzgün inceleme yapmıyor,yabancı siteleri takip etmeli.Ancak farklı siteler farklı modelleri deniyor bir sitede yeni çıkan tüm ürünleri bulmak imkansız.

Şirketler Arge masraflarını düşürmek,karlarını arttırmak için hertürlü birleşme ve ayrılığı gerçekleştirebiliyor.
    Merak ettiğim aynı teknolojiyi kullancaklarsa neden farklı ürünler aynı firmadan çıkartılır. Bir yerde ayrılmaları lazım.

Türkiye gibi fazla ürün satamadıkları yerlere yeni çıkan modelleri geç geliyor.Denon'u Türkiyeye getiren Mem firmasına soruyorum .Yenilenen ürünler ne zaman gelir diye, şu an bu konuda bilgi veremiyoruz elimizdekiler bunlar diyorlardı(MEM).

• yaw kusura bakmayın "=" işareti biraz hatalı oldu galiba
    ancak sIdik yarıştırmıyoruz..bi ton "pro" denilen firmanın daha kitlesel satış yapan firmaların yan markaları olduğunu söylemeye çalıştım..
    ancak mesajlara bakınca Philips HI-FI markası değildir gibi abuk subuk şeyler gördüm nediyim ÇÜŞŞŞ..philips Hifi markasıdır hemde HiFi denilen şeyi yartanlardan birisidir bir firma Compact Cassette i geliştirecek Compact Disc i Co-Geliştirecek +ölüDCC ama Hifi markası olmayacak :)
    pardon ama Hi-Fi neydi?

Pro olayına gelince yaa bahsedilen ürün anlamında(amplifier) hiç birisi Pro değil sonuçta sorulan vede satılan ürünler ev kullanıcısı için..
    Profosyonel anlamda üretim yapan aralarındaki en büyük firma Sony sonra Panasonic sonrada muhetemelen Denon ..(amplifier dan bahsetmiyorum genel)
  • Ben hicbir seye pro demedim. Philpsi de kotulemedim. Philips teknoloji uretir. Urettigi teknolojinin patentini alir, bu patent hakkini 15 sene sakli tutarak baska firmalara kiralar. Ancak Philips Hi-fi markasi degildir. Hi-Fi, Hi fidelity demektir. Yuksek sadakat. Philips teknoloji uretmenin disinda mal da uretir. Philips kitlelere mal uretimi yapar. Ortalama kullaniciya yonelik mal yapar. Bu tur mallar (bkz. Vestel) Hi-fi degildir. Hi-fi daha meraklisinadir. Mesela Sony'nin bazi urunleri Hi-fi dir, hatta bazi urunleri Hi-End dir; ama bazi urunleri HICBIRSEYDIR!! Mesela Sony STR-DE 685 ampli... Hicbirseydir. Belli standartlari karsilamasi gerekir Hi-fi mallarin. Bu standartlarda olmayan urunler Hi-fi degildir. Philipsin Hi-Fi markalarina teknoloji kiralamasi, kendi urettigi malin Hi-fi oldugu anlamina gelmez.
  • YAPTIRMAYI PLANLADIĞIM SES SİSTEMİ
    * 2 takım 16 cm focal 165A1 modeli mid takımı
    * 1 adet kicker L7S15 subwofer 40 cm
    * Bu sisteme uygun 1 adet mid takımları için uygun amfi
    * Bu sisteme uygun 1 adet subwofer için mono amfi
    * 1 adet Bu sisteme uygun kapasitör
    * 4 kapı ve bagaj ses sistem izalasyonu

ARKADAŞLAR BU SİSTEMDEN YAPTIRICAM SİZCE NASIL OLUR BU SİSTEM VE TAHMİNİ KAÇA MAL EDERİZ FİYAT OLARAK ?

ARACIM HYUNDAİ ACCENT ADMİRE 2006

BAZI ARAÇLARDA GÖRÜYORUZ KAPILARA GİYDİRME OLARAK MONTELEME YAPILMIŞ ONU YAPMAK ÇOK PAHALIMI ? FİBER GİYDİRME DİYORLAR SANIRIM ?? BENDE FİBER GİYDİRME OLARAK MİDLERİ MONTELEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ YARIN ÖBÜRSÜGÜN ARABAYI SATARSAK FİBER SÖKÜLÜR AMA KAPIYA ZARAR VERİP MONTELEDİĞİNDE BU SÖKÜLSE BİLE ARACI BU ŞEKİİLDE SATAMIYOSUN BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA ÇOK MAKBULE GEÇER HAYIRLI RAMAZANLAR

• ARKADAŞLAR BENDE ONKYO TX-DS484 ANFİ VAR MEMNUNUMDA.ANCAK HEM PS3 HEM DVD HEMDE DİGİTÜRK AYNI ANDA OPTİK KABLODAN BAĞLANAMIYOR.
    DOLAYISIYLA 3-4 OPTİK GİRİŞLİ EN AZ BENİM ANFİ KADAR KUVVETLİ HANGİ ANFİYİ TAVSİYE EDERSİNİZ.
  • upup
  • Konu ölmesymiş iyiymiş,tam da yeni bir anfi alacaktım piyasada denon,marantz hakim gibi,bir de onkyo var,ama bizde para sınırlı bütçe 1500 lira civarı o paraya bunların içinde hangisi ne ile öne çıkar acaba?
  • yamaha amfi nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.