Şimdi Ara

Hangi Anakartı Alacağız Şaştık Kaldık ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max.250 tl ye bir anakart seçimi yapacagım ancak hangi konuya hangi markaya baktıysam genelde sorunlu oldugunu görüyorum.Kimisi ısınması ile kimisi mavi ekranı ile kimisi ram seçmesi falan ile filan ile..Düşündügüm bir kaç model vardı şuan hala tereddütlerdeyimm..

İşlemci FX6300

Msı 990x-gd55
    Msı 990fx-gd65
    Gigabyte 990x-Ud3
    Gigabyte 990fx-ud3
    Asus m5a97 R2.0
    Asus M5a97 r2.0 evo

Kararı sizlere bırakıyorum..Kullanıcı yorumları önemli benim için.Teşekkürler Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3301 -- 23 Nisan 2013; 13:36:34 >

• Bütçene göre alınacak tek kart, %25 ind. ile MSI'ın GD55/65 modelleri olur

Diğer bir durum, overclock yapmam, C.FireX vb. işlerle de uğraşmam tak-çalıştır sistem kullanırım dersen de 970 çipsetli MSI yine işini görür 160 TL'ye (%25 ind. ile) bedava bir ürün...

Ama yok ben biraz sistemle de oynarım ufaktan o.c ya da ileri de çift vga takarım vs. ileriye dönük olsun dersen de söz ettiğim 990x MSI anakartlar işini görür, diğerleri benzer ya da düşük çipset olmasına rağmen pahalı kaçıyorlar, o yüzden çok para verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bütçene göre alınacak tek kart, %25 ind. ile MSI'ın GD55/65 modelleri olur

Diğer bir durum, overclock yapmam, C.FireX vb. işlerle de uğraşmam tak-çalıştır sistem kullanırım dersen de 970 çipsetli MSI yine işini görür 160 TL'ye (%25 ind. ile) bedava bir ürün...

Ama yok ben biraz sistemle de oynarım ufaktan o.c ya da ileri de çift vga takarım vs. ileriye dönük olsun dersen de söz ettiğim 990x MSI anakartlar işini görür, diğerleri benzer ya da düşük çipset olmasına rağmen pahalı kaçıyorlar, o yüzden çok para verme.

Aslında O.c Crossfire yapmam kesinlikle demem yanlış olur.İllaki ileriye yönelik olsun isterim.İleride 2.ci bir kart takarım tek kartın yetmedigi dönemlerde..Oc da fazla sınırı aşmadan düsünmüyor degilim..Bunları göz önünde bulundurarak iyi bir kalteli bir kart almak.Kalite olarak asus dan yanayım ancak malum fiyatlar da ortada.Teşekkürler ilginiz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.