Arkadaşlar AMD ATHLON XP 2500 cpu var bende. eski anakartımı yaktım. yenisi için sizden fikir istiyorum. Sizce hangi anakartı alsam.
-abit nf7 -abit an7 -msı k7n2 delta
Adana da bu anakartlar dışında başka kart bulamadığım için başka seçenek sunmadım.
bende istanbulda yım gigatek ten asus a8n sli aldım çok memnunum tavsiyeederim oc performansını deneme fırsatım olmadı daha ram olmadığı için
quote:
Orjinalden alıntı: sktem
bende istanbulda yım gigatek ten asus a8n sli aldım çok memnunum tavsiyeederim oc performansını deneme fırsatım olmadı daha ram olmadığı için
Arkadaşım sallama, dediğin kart athlon 64 için..İşlemci athlon XP..
Ben iki yıldır AN7 kullanıyorum çok da memnunum..on board SPDIF ve Firewire var çoğu anakrttta olmaz bu özellik..Ama fiyat dersen MSI da nf2 chipsetli fena sayılmayacak bir karttır..
bende de 2500 var .. imzam da yazan sistem ..
msı k7n2 delta derim... herseyiyle oldukca güzel tavsiye ederim... zaten AMD , MSI ile oldukca uyumlu çalışıyor
msı k7n2 delta gerisi yalan...
nforce 2 ultra klasmanında AN7 en üst seviye iki- üç karttan biridir. uygun fiyata bulursan hiç düşünme al
msi 2 defa kullandım sorunlu çıktı an7 kullandım çok güzeldi ama nf7-s modeliydi sanırım efsane olmuş bi model ama sonunda s var nf7-s abit al gerisi hikaye pişman olmazsın msi da sorun yaşayabilirsin
dostum an7 almak istiyosan kadıköy transdata bilgisayarda sıfırı var 59$+kdv ye hafta sonu aldık bir arkadaşımıza 2. elinede zaten 70-80 istiyolar hiç olmazsa kullanılmamış sıfır alırsın...
çok samimi bi arkadaşıma k7n2 delta almıştık ... o gün direk 200*11 de çalıştırdık ... cokta sorunsuz bi anakarttı.. gecen gün yine inceledik.. herşeyi ile gayet başarılı bi anakart diye düşünüyorum ...
an7 kullanıyorum ama nf7-s öneririm,60+kdv seviyesine bulursan nf7-s al,bulamazsanwww.mavibilgisayar.com 'da an7 57+kdv...en son MSI k7n2 düşün,o da 57+kdv seviyesinde,www.gigatek.com.tr abit diyorum çünkü 5.1 analog değil,dijital ses kartı var üzerinde.bu çok önemli..center,front ve rear için ayrı ses girişleri var,diğer anakartlar gibi mikrofon ve line-in'den bağlamıyorsun 5+1 hoparlörleri...+arkadaşın dediği gibi fireware ve spdif var...o/c yapacaksan zaten abit o/c anakartı...amd'de abitin ardından epox gelir,MSI değil...
msı k7n2 kullanan üç arkadaşımda sorunlar yasadı ve hepside ram sotunu yaşadı.... garantiye gönderdiler ama hala devam ediyor.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme