< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi anakartı seçmeliyim

-
-
İşlemci biraz daha iyi biseylere yönelip anakarttan kissan daha iyi olur sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Troll konu.
-
Troll demisin neye gore troll sadece bi anakart onerisi sordum. Sana gore troll olabilir malesef 0 hucreli beyinlide sayiliyor biliyosun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonradan islemciyi yukselticem zaten elimde islemci var o yuzden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
X570 islemciler normal kullanici icin cokta onemli degil
Bence b550 al geç kötü bi anakartla ryzen 3600 u 2 sene dip overlock kullandim hiç bir şey olmadi oyuzden hangisi butcene uyuyorsa b550 al geç sonra 5800x3d alirsin zaten başkada alternatifin yok malesef o soket bitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
AM4 soket ömrü bitti yüksek bütçeli anakart almanıza gerek yok. Fiyat/performans oranı yüksek B550 anakartlara bakabilirsiniz. Anakart için ayırdığınız bütçeyi işlemciyi yükseltmek için kullanabilirsiniz.
-
Ryzen 3100 ile yola devam edilecek denseydi bu anakartlara gerek yok diyecektim fikrimce. Fakat işlemciyi değiştiricem demişsiniz.
En az 3600 - 5600 gibi bir işlemci alıncaksa b 550 işinizi görür fazlası ile. X570 ler gereksiz yere pahalı hep.
Gigabyte b 550 aorus elite modelini kullandım memnun kaldım. Üst seviye 5000 serisi işlemciler bile rahatlıkla kullanılır.
-
Bu anakart yeterli olur.
akakce.com
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550-a-pro-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,746099853.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X