Şimdi Ara

Hangi anti virüs prog. kullanmalıyım ? ACİLL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce yeni bilgisayar aldım ve performansı şimdiden biraz düştü örneğin Witcher 3 oyununu ultrada çok az kasma yaşayarak oynuyordum şimdi ise yüksekte kasmalar oluyor. Sormak istediğim şu ki çok sık oyun indiriyorum korsan olsun orijinal olsun bu korsan oyunlardan virüs bulaşıp ta sistemi yavaşlatabilir mi defender kullanıyorum başka program edinmedim ona da yetersiz diyorlar sizce hangi programı kullanamalıyım ?

• yıllardır virüs kullanmıyorum kafam rahat :) ücretsiz bir tane kurun yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgot

yıllardır virüs kullanmıyorum kafam rahat :) ücretsiz bir tane kurun yeterli.

Eyvallah defender yeter sanırım ya :D
  • EkremBalı E kullanıcısına yanıt
    Defender'ın iyi bir yanı var o da bilgisayarı en çok yavaşlatan antivirüs olması.
  • Norton
  • Bitdefender çoh eyi

Cuma günü yoğunluktan dolayı almaya fırsat bulamadığım kağıda basılı kan tahlili raporumu eve gelince hastanenin online işlemlerinden almak isteyince Bitdefender "Pishing site" diyerek girmemi engelledi. Kaspersky yüklü olan dizüstünden girince sorun yoktu.

Bunun üzerine Bitdefender müşteri desteğe konuyu anlatan bir e-posta atıp linki tekrar inceleyip sonucunu bildirmelerini rica ettim.
    Bir kaç saat sonra gelen cevapta istedikleri ek bilgileri de gönderdim.
    Ertesi gün gelen cevapta nazik bir üslup ile sabrım için teşekkür ettiklerini ve tekrar inceleme yaparak linkteki blokajı kaldırdıklarını bildirdiler.

Tüketici olarak sorunlarımızın çözümünde pek göremediğimiz bu hızlı çözüm ve nezaketi takdir ettim.

• Bitdefender free versiyonunu kur. Defender ı iptal et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.