Şimdi Ara

Hangi Antivirüs programını indirmeliyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • emsisoft anti malware kullanabilirsin yanınada malwarebytesi kur herhangi bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcam46

emsisoft anti malware kullanabilirsin yanınada malwarebytesi kur herhangi bir sorun çıkmaz.

Malware yi denedim birçok normal programı bile virüs gibi gördü, kaspersky gibisi yok ama benim gibi cepten fakir olanlarda böyle internetten arıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bu goruntuyu buraya koyduktan sonra nazar degdi. Artik cikan key hemen patliyor. Dolayisiyla ben de 2014 un deneme surumuyle idare ediyorum suan.

Aslında bende 2013 versiyonunu kullanıyordum ve keylerde 365 günlük olarak mail adresime gönderiliyordu, gönderen sitenin son gönderim tarihi mart 2014 de site mahkeme kararıyla key paylaşımını kesti ve hiç kara listeye girmeyen keyim de kara listeye girince karpersky internet security 2013 ü kullanamaz oldum diğer markalarda da bundaki rahatlığı bulamadım. Şu anda Eset Smart security kullanıyorum 6 aylık keyim var ama ben sevemedim bu programı.

Kaspersky dan bir ışık görürsen haberdar edersen sevinirim, ayni şekilde önce ben haberdar olursam seni uyarcam.

• refikilhan kullanıcısına yanıt
    Tamam kardesim bu konuyu favorilere ekle haberlesiriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    bende malwarebytese çok güvenmiyorum ama emsisoftla çok uyumlu bir şekilde çalışıyorlar.Emsisoftu kurarsan kur bitdefender motorunu kullanıyor.Program yüklerken yanında gelen toolbarlarıda engelleyen bir işlevide var.Kısacası memnunum ama sen bilirsin
  • Benim size tavsiyem Webroot Secure Anywhere
    boyutu küçük ve bilgisayarı yormuyor ve daha 1 haftadır kullanmama rağmen çok beğendim.
    Aşağıda vermiş olduğum linkten sallamasyon bilgilerle yada kendi bilgilerinizle kayıt olun açılan sayfadan programı indirin ve size vermiş olduğu lisans ile kurulumu yapın 6 aylık kullanım süresi verecek. Denemenizi tavsiye ederim.

http://www.webroot.com/customerSupport/broncosTrial.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowermad

Benim size tavsiyem Webroot Secure Anywhere
    boyutu küçük ve bilgisayarı yormuyor ve daha 1 haftadır kullanmama rağmen çok beğendim.
    Aşağıda vermiş olduğum linkten sallamasyon bilgilerle yada kendi bilgilerinizle kayıt olun açılan sayfadan programı indirin ve size vermiş olduğu lisans ile kurulumu yapın 6 aylık kullanım süresi verecek. Denemenizi tavsiye ederim.

http://www.webroot.com/customerSupport/broncosTrial.php

Teşekkür ederim deneyeceğim.

• Hepsiburada da kampanya var 5 kullanıcılı ürünü 89TL arkadaşlarla birleşip alınca neredeyse bedavaya geliyor.Ücretsiz kullanıp baş ağrıtmaya değmez.

· Norton Internet Security + Norton Antivirus + Norton 360 ve Norton Mobil Security artık Norton Security adı altında tek üründe toplandı !!!

· Güvenlik yazılımı alırken en önemli soru olan antivirüs mü almalıyım , Internet Security mi almalıyım yoksa Mobile Security mi almalıyım düşünceleri artık yeni Norton Security ile sona eriyor, Norton Security ile Masaüstü/Dizüstü Bilgisayarlarınız, MAC, Android veya IOS tüm akıllı telefon ve tabletleriniz kısacası tüm cihazlarınız %100 Koruma Teminatı altında.

· Norton Security antivirüs ve casus yazılımlara karşı koruma, kötü amaçlı yazılım koruması, kimlik hırsızlığına karşı koruma sağlar. Makinenizi yavaşlatmaz. Zararlı dosyaları tespit eder.

· Norton Security ile kullanıcı adlarınızı ve parolalarınız güvendedir. Facebook'u ve şüpheli bağlantılara sahip diğer siteleri tarar. İki yönlü güvenlik duvarı ve e-posta spam engelleme sağlar.

· Norton Security size güvenle internetten alışveriş yapma imkanı sağlar, online bankacılık hizmetlerine güvenle erişmenize olanak tanır. İnternet üzerindeki güvenli olmayan web sitelerini, spamları ve istenmeyen call ve yazıları bloklar. Kişisel bilgilerinize olabilecek izinsiz erişimleri keser, endişe duymadan internette surf yapmaya, chat ve mailleşmelere olanak sağlar

· Norton Security Android veya iOS mobil aygıtınızı ve tabletinizi korur. Zararlı uygulamaları tarar ve kaldırır. Gizlilik riskleri bulunan, yüksek pil veya veri kullanan uygulamaları tarar. Kayıp veya çalınmış telefonunuzun/tabletinizin yerini belirler.Yani sadece yazılım güvenliği değil , kaybolmaya/çalınmaya karşı akıllı telefonunuzun veya tabletinizin konumunu uzaktan belirleyebilirsiniz ayrıca cihazınıza “scream(çığlık)” özelliği sayesinde kaybolduğunu anladığınız anda başka bir telefondan bir mesaj atarak bulunduğun ortamda telefonuna çığlık attırabilirsin ve anında yerini tespit edebilirsin.

• 6 aydır kaspersky pure kullanıyorum daha bir tane bile tehdit bulmadı, insan uyuz oluyor. Halbuki Norton böyle değildi çok sık tehdit yakalıyor daha kapıda bloke ediyordu. Nortonu 6 sene kullandım bir kere bile sorun yaşamadım. En yakın zamanda yine Nortona döneceğim galiba.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.