Şimdi Ara

Hangi Antivirüs Yazılımını Kullanıyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Antivirüs Yazılımını Kullanıyorsunuz ?

(En Son Oy Tarihi: 1.10.2017)
Giriş
  • şimdi avira eskiden nod32 ikisi de iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BattLestar21

ama ben 2 tane antivirüs kullanıyorum pcyide kasmıyor

1:nod32

2:kaspersky

bu arada(konuyla ilgili değil ama) EdaisY; geçen akşam açtığın konu silindimi acaba bulamadımda

Evet silinmiş haberim yok.
    Sanırım yine olay siyasi-dini tartışmaya dönmüş.
    Yönetime sordum cevap bekliyorum

Cevap geldi : konu içerisindeki siyasi mesajların çokluğu sebebiyle silinmiş..konu durduğu zaman aynısı tekrarlanacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 3 Ağustos 2009; 20:30:33 >

• Kaspersky Internet Security 2009 'un, yılın en iyi koruyucu programı seçildiğini hatırlataraktan, KIS09 kullanıyorum =))
  • tüh zaten gelen geçen işi siyasala bağlıyor bu aralar siyasal konu ve mesajların sayısı çok yükseldi geçenlerdede ahmet kaya ile ilgili bir konu vardı iki satır yazayım dedm bi baktım silinmiş
  • Avira Antivir tek geçerim.
  • Pek şaşırmadım.
    Ama benim konumun siyasetle alakası yoktu.
    Konumu sileceklerine siyasi mesajları silmeyi deneselerdi keşke...

quote:

Orijinalden alıntı: BattLestar21

tüh zaten gelen geçen işi siyasala bağlıyor bu aralar siyasal konu ve mesajların sayısı çok yükseldi geçenlerdede ahmet kaya ile ilgili bir konu vardı iki satır yazayım dedm bi baktım silinmiş

• Avira Antivir
  • Avira AntiVir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umur!

Avira Antivir. Çok sağlam bir database, tüm testlerde Nod32,Kaspersky ve diğer bir çok meşhur yazılımın önünde, bilgisayarı neredeyse hiç kasmıyor, virüs programımı cracklemek zorunda kalmıyorum çünkü kampanyaları takip ediyorum

@boozer siz en iyi anti-virüs programı nedir şeklinde bir anket yapmışsınız, burada ise arkadaş hangi anti virüsü kullandığımızı sormuş, ikisi farklı şeyler. bir konunun tekrar açılması benim için problem olmamasına rağmen sizden önce de o şekilde bir konu açıldığına emin olabilirsiniz ...

Zamanında kuruluydu benim bilgisayarımda güncelleme falan da yapıyodu. Ama sonralarda bilgisayarımda bazı sorunlar oldu. Her sitenin altında ayıp ayıp şeyler çıkmaya başladı. Ondan sonra bir avast kurdum Windows klasörünün %90 ını karantinaya attı sonra avast ve bunu silip kaspersky kurdum. Kalanın %50 sini de bu karantinaya gönderdi.

Ben şu an nod32 kullanıyorum gayet de memnunum. 1-2 haftada bir tarama yaparım gayet memnunum ilk başlarda başlangıç taramasında kasıyor ama sonrasında gayet seri bilgisayar.

• Nod32
  • kaspersky
  • don23
  • Tabiikide AVG
  • Elbette Avira AntiVir...
    Ücretsiz olması , kendini güncellemesi ve sistemi yormamasından dolayı benim için 1 numaradır.
  • Avira 1 Numara.Nedenim mkaandurgut'un sebepleri.Ek olarak kendisinin gıcık olduğum yönü var.Güncellemeden sonra ekrana bir resim geliyor ve oyundaysam oyundan atıyor
  • Norton 1 numara.Tabi düşük konfigrasyonlu sistemler için uygun değil fazla ram harcıyor.Ama extreme bir sistemde Norton'dan şaşmayın derim
  • Şuan NOD32 x64 kullanıyorum. Daha önceden Kaspersky ve AVG kullanmaktaydım.
  •  Hangi Antivirüs Yazılımını Kullanıyorsunuz ?

Avira Premium Security Suite

3 aylık kampanya var bitince yenisini alıyorum. Programın kendi firewall ı var. Tabi en önemli özelliği kampanyada olması.

Kaspersky imiş nod32 imiş fix miş key miş karalisteye alınmaymış cartmış curtmuş öyle bir derdim yok. 3 ayda bir keyimi alıp keyfime bakıyorum.
  • Fazla kasmayın, internet security falan.normal bir kullanıcı için TAMAMEN gereksiz. Hatta antivirüs programı bile gereksiz ama XP kullandığımdan antivirüs şart. NOD32 kullanıyorum. Çünkü benim hiçbir işime karışmıyor aptal aptal uyarı vermiyor. Sistem kaynaklarını çok iyi kullanıyor sistemi hiç yormuyor. update bölümü ise sorunsuz.

NOD32 2.72.39

NOD32 3 ve 4 ü tavsiye etmiyorum
  • kullanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.