Şimdi Ara

Hangi Antivirüs Yazılımını Kullanıyorsunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Hangi Antivirüs Yazılımını Kullanıyorsunuz ?

(En Son Oy Tarihi: 1.10.2017)
Giriş
  • avast kullandım herşeyde ötmeye başladı sildim
    nod32 kurdum 1 ay boyunca hiç ötmedi sildim
    kaspersky kurdum mutluyum istiyorsa hergün key leri blackliste alsın yinede devam
  • Avast(4.8 pro)-nod(v3)-norton(2005-2006-360-2008)-kaspersky (6-7-8-9)-Zone alarm-panda (win7 beta)-antivir (free) kullandım uzak durmanız gerekenler :

*nod
    *norton 2005-360
    *antivir
    *kaspersky(6-7)

Şuan kaspersky 9.0 kullanıyorum neden derseniz key problemini çözdüm nette kavkisk*y.com * yere (e) yazın keyleri bulursunuz.En beğendiğim chip.com.tr'dan kazandığım zone alarm olmuştu.Gerçekten süper koruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Avast(4.8 pro)-nod(v3)-norton(2005-2006-360-2008)-kaspersky (6-7-8-9)-Zone alarm-panda (win7 beta)-antivir (free) kullandım uzak durmanız gerekenler :

*nod
    *norton 2005-360
    *antivir
    *kaspersky(6-7)

Şuan kaspersky 9.0 kullanıyorum neden derseniz key problemini çözdüm nette kavkisk*y.com * yere (e) yazın keyleri bulursunuz.En beğendiğim chip.com.tr'dan kazandığım zone alarm olmuştu.Gerçekten süper koruyo

antivirden niye uzak duruyormuşuz
  • Koruma sağlamıyor çünki şirket bilgisyarına free versiyonunu yükledik 4 gün sonra format attık bilgisayara virüsten çöktü bilgisayar kaspersky 9.0 yükledik virüslü makineye 120 dosyada virüs buldu Önceki yazdığım yazı tamamilen gerçekleri yansıtır.Çünki piyasadaki çoğu antivirüs-internet securıty programlarını kullandım. Ayrıca bankaların serverlarına giriyolar hackerlar nasanın sistemlerine giriyolarki piyasada 50-60$'a satılan antivirüsler mi sana koruma sağlayacak ??? Bide şöyle bi teorim var eğer virüsler olmasaydı antivirüs de almaya gerek kalmıyacaktı.O zaman kim antivirüs alırdı ki ? Peki virüsleri kim yazıyor bu teoride ? Antivirüs yazan firmalar.Sonuçta herkes para kazanmak ister

• walla bilmiyorum ben kullanıyorum 1 senedir girmediğim site de kalmaz yabancı crack, serial sitesinden tut daha nerelere nerelere hiç tereddüt etmeden girerim yani her yere pc sapasağlam duruyor

3 aylık kampanya var bitince tekrar alabiliyorsunuz tavsiyemdir herkese.

Avira Antivir Premium

Avira Premium sizi virüsler, solucanlar, Truva atları, rootkitler, phishing saldırıları, adware, spyware, botlar ve tehlikeli yükleme dosyaları gibi tehditlere karşı güvenle korur.

En iyi tespit ve her gün birden fazla güncelleme ile en iyi güvenlik.

http://www.antivir.com.tr/khas/premium/

Avira Premium Security Suite

Yeni Avira Premium Security Suite, Internet tehlikelerine karşı kapsamlı bir şekilde, sizi korur.

Avira AntiVir Premium'un tüm özelliklerini içerir. Ek olarak, Firewall, AntiSpam, Yedekleme ve Ebeveyn Kontrol özelliklerine sahiptir.

http://www.antivir.com.tr/khas/security/

Benim tavsiyem üst düzey bir kullanıcı değilseniz ilk linkteki Avira Antivir premium yüklemenizdir. Firewall olan sürümü indirmeye gerek yok.

• nod32 kullanıyorum, arada bir sorun çıkarıyor güncelleme yapmıyor kendi kendine benb yapınca da kabul etmiyor falan filan.son günlerde pek memnun değilim.aviraya geçebilirim yakın zamanda.
  • @walcottt ordaki yazılar hiç bir şey ifade etmez önemli olan makineye virüs girmemesidir.İstersen kaspersky 6 filanda yükle en dandik anti virüslerdendir.Ben burda sadece başımdan geçenleri yazdım seçim senin ister kullan ister kullanma.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.