Şimdi Ara

Hangi antivirüsü kullanmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3 aydır webroot secure anywhere kullanıyordum ama lisans bitiyor başka önerebileceğiniz varmı fazla yormayan bide tecrübelerinize bakarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat_58_1995 -- 17 Mart 2015; 23:07:54 >

• Tr.norton.com/norton-security-downloads-trial
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat_58_1995

Arkadaşlar ben 3 aydır webroot secure anywhere kullanıyordum ama lisans bitiyor başka önerebileceğiniz varmı fazla yormayan bide tecrübelerinize bakarak..

tekrar sitesine girerek form doldurup altı aylık lisans alabilrsin webroot çok iyidir kasmaz ve mukemmel koruma sağlar ben diğer tüm antilerin çoğunu kullandım ve webroot gibi koruma sağlıyan kasmıyan tek bitanesine dahi rastlamadım
  • nerden baksan 10 yıldır eset kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat_58_1995

Arkadaşlar ben 3 aydır webroot secure anywhere kullanıyordum ama lisans bitiyor başka önerebileceğiniz varmı fazla yormayan bide tecrübelerinize bakarak..

Bitdefender al gerisi fasa fiso sistemi hiç kasmıyor güvenlik en üst safhada hiç bir virüsü kaçırmıyor usb flash belleği taktığında otomatik tarıyor otomatik pilot ayarı var herşeyi senin adına o yapıyor çift yönlü güvenlik duvarı var bu bitdefenderın patenti kendisine ait ve diğer bazı antivirüs firmalarınca da kullanılanıyor safepay özelliği internet bankacılığında çok yararlı ve güvenli bir uygulama arayüzü çok sade dene bak bana dua edeceksin ben kendime ait 3 bilgisayarda kullanıyorum en az 15 bilgisayara da yükledim sıfır sorun forumda şu bu özelliğini beğenmedim diyenlere de inanma şu an dünyanın 1 numarası ayrıca popüler birkaç internet sitesinde kampanya var 4,40TL,6,90TL,8,90TL ve 10,90TL.fiyatlarında satılıyor daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 22 Mart 2015; 15:09:24 >

• microsoft un defenderini kullanıyorum.....sıkıntı yok....pc yi kasmıyor.....ücretsiz.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: seraw

microsoft un defenderini kullanıyorum.....sıkıntı yok....pc yi kasmıyor.....ücretsiz.....

seraw şaka yapıyorsun herhalde ben zaten şu lafa sinir oluyorum "en iyi antivirüs kulanıcının kendisidir" ya bu kadar antivirüs firması geri zekalımı bu kadar yatırım yapacak bu kadar uğraş verecek bunlar boş laflar insan ne kadar bilinçli kullanıcı olursa olsun yinede bir dalgınlığına gelip virüs yiyebilir veya hiç mi usb flash bellek kullanmıyorsun oradan bulaşan çok virüs var ayrıca senin kullandığın microsoft defender hakkında internette bir haber okumuştum sistemi hiç korumadığı kullanıcıların kendilerinin korunduğunu zannettiğini bunları boşver ücretli bir yazılım al sitelerde de fiyatlar çok uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.