Şimdi Ara

Hangi antivürüsü önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hangi antivürüs programını önerirsiniz pcyi kastırmasın

internet security olarak hangi programı indireyim?

ve son olarak ccleaner iyi bir prigrammı

• Hiçbir antivirüsü önermiyorum. Madem PC'in yavaş Linux işletim sistemlerinden birini kurmalısın.
  • Merhaba, ben 4-5 yıldır Avira kullanıyorum. Herhangi bir virüs problemi yaşamadım. Hem ücretsiz hem de ikide bir devreye girip insanı sinir etmiyor, sistemi fazla yormuyor.

http://www.tafra.com/avira-free-antivirus-14311-tr.html adresinde detaylı bilgi bulabilirhttp://www.tafra.com/download/avira_en_av___ws2.exe adresinden de indirebilirsin.

• marion cobretti kullanıcısına yanıt
    Aynen bende Avira kullanıyorum.Hem bedava,hem kasmıyor,hemde güvenli.Adamın dibi
  • ben norton kullanıyorum
    3 senedir çok da memnunum
    hepsiburadada 55 tl 1 yıllık 3 bilgisayar için
    3 ortak alırsak adam başı 20 tl öderiz kargoyla birlikte
    ortak olmak isteyen varsa pm atsın
  • antivirüs programsız yaşamak artık hayal. ben sana norton 360 tavsiye ederim. 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. eskisi gibi kasma sistem yavaşlatma sorunlarını sıfıra idirmişler . ve arayüzü çok basit. içeriği zengin. fiyatı ucuz 3 kullanıcı 60 tl bul arkada al derim. http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=by40615&categoryId=60000207&sku=BY40615&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=Cj0KEQjwxZieBRDegZuj9rzLt_ABEiQASqRd-oCIh-gzKot_mZ0jVuIzF6ug1aw5LJlQsvL-tWWC9mwaAibN8P8HAQ

• hakan181818 H kullanıcısına yanıt
    ücretsiz olarak kullanıcam aviranınmı nortonunmu ücretsizi daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar Internet Security daha kapsamlı koruma sağlıyo sanırım 2014 sürümü olarak hangisi iyi pc kastırmaz hızlı pratik?
  • Bitdefender Internet Security 2014 kullanıyorum gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost0791 -- 17 Temmuz 2014; 2:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost0791

Bitdefender Internet Security 2014 kullanıyorum gayet memnunum.

norton 360 kurucam deneyeceğim saol nortondan memnun kalmasssan bunuda denerim
  • Bitdefender 2014'ün en çok puan alan antivirüsü seçildi.2015 internet security kullanıyorum.Sistemi kasmıyor ve kullanışlı.
  • interneti yavaşlattığını söyleyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodan

interneti yavaşlattığını söyleyenler var

Hayır bir yavaşlama söz konusu değil.Hatta vpn(zenmate) ile birlikte kullanıyorum hızda bir aksama yok.En azından olsa bile (olup olmadığını fark etmedim) şu anki hızından memnunum.
  • Ultranet Limitsiz internetiniz varsa TTNET bir adet Mcafee Antivirus Plus Programını bedava veriyor. Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Ultranet Limitsiz internetiniz varsa TTNET bir adet Mcafee Antivirus Plus Programını bedava veriyor. Bilginize...

TTnet mcafee nin parasını çıkartıyor zaten tarife ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Ultranet Limitsiz internetiniz varsa TTNET bir adet Mcafee Antivirus Plus Programını bedava veriyor. Bilginize...

Sonuçta o tarifedekilerin onu kullanmaya hakları var neden kullanmasınlar ki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Sonuçta o tarifedekilerin onu kullanmaya hakları var neden kullanmasınlar ki?

Tabi ki hakları.
  • DeepFreeze kullanın Ne bilgisayara virür girer ne çökme olur ne başka bişey.!
  • nortonun 30 günlük denemesinde bütün eklentileri aktif. aviranın kalitesine laf etmem ama nortonun virüs arşivi çok geniş nede olsa antivirüsün babalarından saylır.
  • benim gibi yap her ay yeni bir tanesinin deneme sürümünü yükle zaten 10-15 tane program var sonra da diğer yılın sürümü çıkıyor baştan yükle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.