Şimdi Ara

Hangi arabayı almalıyım sizce ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rahat arabam olsun dersen Corolla 98 model araçlar idaeldir.Fiyatarı 13-16 bin tl arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

MAZDA 323 SEDAN al derim 97 Model Cillop gibi araba 9.00-11.00 arası bulursun
    şahine bineceğine buna bin hem az yaksın hemde Konforu tadarsın

Hocam 10.000 tl olsa daha iyi arabalar bakarımda kredi çekmeyi düşünüyorum yada birinden borç isteyeceğim öyle alacağım . Belki 2-3 sene sonra biraz daha birikim yapıp daha konforlu birşey alırım :)
  • Fiat Punto.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanertopkara

quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

MAZDA 323 SEDAN al derim 97 Model Cillop gibi araba 9.00-11.00 arası bulursun
    şahine bineceğine buna bin hem az yaksın hemde Konforu tadarsın

Hocam 10.000 tl olsa daha iyi arabalar bakarımda kredi çekmeyi düşünüyorum yada birinden borç isteyeceğim öyle alacağım . Belki 2-3 sene sonra biraz daha birikim yapıp daha konforlu birşey alırım :)

Hocam O zaman Mazda sedan 323 90-94 arası 8 e kadar bulursun aynı konfor var hem motorları sağlam olur doğanda motoru 200.00 de biterken bu araçta 450-500 bin arası gider hem sağlam araba bende bir ara alacaktım çok araştırdım bu arabaların yeri başkadır
    4 cam otomatik hidrolik ve ayarlanabilir direksiyon klimalı olanlar bile var ucuz arabanın masrafı çok olur binmişken japon arabasına bin derim

• Bi honda 600rr al keyfine bak . Olmadi cbr 250r al bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya beyaz şahin alınır ancak
  • Opel Vectra 91-99 modellere bak çok rahat arabadırlar.
  • Twingo derim ben
     Hangi arabayı almalıyım sizce ?

Ben bu ara kafayı taktım bu arabaya. 7-8 bin liraya alırsın temiz bişey. Klima , abs ,airbag var. Bazılarında sunroof ta var. Bence kuş serisinden daha iyidir .
  • Bence az yakan araba al konfor aramıyorsan rahat bulursun..
  • şu twingoyu her gördüğümde sinirim bozuluyor. bu kadar tipsiz araba olur mu ya?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.