Şimdi Ara

Hangi arabayı almalıyım sizce ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz birikim yapıp bi araba almayı düşünüyorum öyle 30 - 40 milyarlık bişi almayı düşünmüyor 5-15 milyarlık bişi almayı düşünüyorum hangi arabayı alayım sizce ?

• Bence hiç birikim yapma,eline geçen parayı eğitime harca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hudaverdi34

Bence hiç birikim yapma,eline geçen parayı eğitime harca.
    Polo Olabilir yada megane corsa bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliperinesk

Polo Olabilir yada megane corsa bakabilirsin

Alıntıları Göster
    megane fluence,passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: StareStyl

megane fluence,passat

15000 tlye Passat mı var dostum? Bence o paraya alabileceğin en güzel araçlar Hyundai getz, Fiat stilo yada Ford fiesta olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Fenix -- 30 Aralık 2012; 4:21:24 >
  • Babamda 98 model Nissan Primera 2.0 SE var. 15 500 istiyor. Hosuna giderse boyle bir araba olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II

quote:

megane fluence,passat

15000 tlye Passat mı var dostum? Bence o paraya alabileceğin en güzel araçlar Hyundai getz, Fiat stilo yada Ford fiesta olur.

la kardeş kusura bakma dikkatli okumadım 30 40 milyar lık zannettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsterrr

quote:

Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II

quote:

megane fluence,passat

la kardeş kusura bakma dikkatli okumadım 30 40 milyar lık zannettim

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikoman1903

Alıntıları Göster
    clio iyidir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

clio iyidir :D

Alıntıları Göster
    Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum verdiğiniz fikirler güzel , fakat şöyle bi durumda var , kredi çekicem ayda 500 500 felan ödemeyi düşünüyorum daha ehliyeti alalı 7 ay oldu öyle usta şöförlüğüm yok acemiyim daha ufak bi araba alsam diyorum nasıl olur sizce , mesela şahin gibi , temiz bi tane buldum sahibinden 5.300 e bırakıyor adam almayı düşünüyorum :) . Askerliğimi yapmadım daha açıktan okuyorum diye tecil ettirdim. Okulu bitiirip öyle gitmeyi düşünüyorum askere . Askerden gelince o arabayı satar passat türü birşey alırım . Benim şuan ki amacım arabanın a'dan z'ye herşeyini öğrenmek tamammen usta bi şöför kıvamına gelince şöyle passat türü bi araba alırım . Şimdi büyük bi araba alsam kaza felan yaparım çok masraf çıkar . en azından şahinde kaza yapsam bile masrafı pek olmaz diye düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tanertopkara

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum verdiğiniz fikirler güzel , fakat şöyle bi durumda var , kredi çekicem ayda 500 500 felan ödemeyi düşünüyorum daha ehliyeti alalı 7 ay oldu öyle usta şöförlüğüm yok acemiyim daha ufak bi araba alsam diyorum nasıl olur sizce , mesela şahin gibi , temiz bi tane buldum sahibinden 5.300 e bırakıyor adam almayı düşünüyorum :) . Askerliğimi yapmadım daha açıktan okuyorum diye tecil ettirdim. Okulu bitiirip öyle gitmeyi düşünüyorum askere . Askerden gelince o arabayı satar passat türü birşey alırım . Benim şuan ki amacım arabanın a'dan z'ye herşeyini öğrenmek tamammen usta bi şöför kıvamına gelince şöyle passat türü bi araba alırım . Şimdi büyük bi araba alsam kaza felan yaparım çok masraf çıkar . en azından şahinde kaza yapsam bile masrafı pek olmaz diye düşünüyorum :)

Alıntıları Göster
    Şahin iyidir :)
    Hem arabaya güzel bakarsan aldığından daha öteye satma imkanın bile var yedek parça konusuna ucuzlukta her tür arabayla yarışır...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetinho06

Hem arabaya güzel bakarsan aldığından daha öteye satma imkanın bile var yedek parça konusuna ucuzlukta her tür arabayla yarışır...

Bende öyle düşünüyorum , temiz bi şahin bulup biraz masraf yapıcam , tesisat felan döşemeyi düşnüüyorum ,ama arabayı basık yapmam alırsam eğer , cd çalar koydurmayı düşünüyorum eğer koyulursa yada flash takılan teyipler oluyor , paspas felan koltuk kılıflarını felan değiştiririm , elektrikli cam olursa elektrikli cam taktırırm rahat bana 4-5 sene gider satmaya kalksam aldıgım fıyatın 2-3 milyar fazlasına satma şansım olabilir :)
  • quote:

quote:

Bende öyle düşünüyorum , temiz bi şahin bulup biraz masraf yapıcam , tesisat felan döşemeyi düşnüüyorum ,ama arabayı basık yapmam alırsam eğer , cd çalar koydurmayı düşünüyorum eğer koyulursa yada flash takılan teyipler oluyor , paspas felan koltuk kılıflarını felan değiştiririm , elektrikli cam olursa elektrikli cam taktırırm rahat bana 4-5 sene gider satmaya kalksam aldıgım fıyatın 2-3 milyar fazlasına satma şansım olabilir :)

Alıntıları Göster
    MAZDA 323 SEDAN al derim 97 Model Cillop gibi araba 9.00-11.00 arası bulursun
    şahine bineceğine buna bin hem az yaksın hemde Konforu tadarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel TR

MAZDA 323 SEDAN al derim 97 Model Cillop gibi araba 9.00-11.00 arası bulursun
    şahine bineceğine buna bin hem az yaksın hemde Konforu tadarsın

Alıntıları Göster
    mobilet tavsiye ederim
  • Otomobil bolumune yazsana daha iyi cevaplar alirsin
  • quote:

quote:

Dediklerini yapıp güzel bakarsan arabaya yaptığın masrafıda ekleyip rahatça satabilirsin.

• quote:

Egitime nasil harcayabilir ki? Dil kursu. Baska?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

quote:

Alıntıları Göster
    Ford Fiesta diyorum 2. el belki 20bin liraya bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 1 Ocak 2013; 14:18:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

quote:

Alıntıları Göster
    dizel palio
  • quote:

megane fluence,passat

adam dün fazla kaçırmış içkiyi iyimisin birader ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.