Şimdi Ara

Hangi Armor Bana Göre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size yardımcı olabilcek bi program bilmiyorum bilenler vardır.(Ç)ALINTIDIR yapan arkadaşın ellerine sağlık tıkır tıkır calısıyor ve size en iyi AP verebilcek armorları söylüyor...
    kullanımı oldukca basit önce silahlarınızı takılarınızı med,repair kit vs vs leri üstünüze alın sonra biraz matematik yardımıyla ne kadar ağırlıkta kıyafeet giyebilceğinizi hesaplayın(hesaplamadan da oluyo oto hesaplıyo ama armorları tek tek ağırlıklarını yazmak daha uzun sürüyor ) son olarak lvlınızı ayarlayın bunun içn lvl 20+ysanız 20 30+ sanız 30 u seçin ve hesaplanığınız kaldırabilceğiniz ağrlığı excess weight kısmına yazın artık işlem bitti tek yapmanız gereken GO yazısına basıp size söylediği kıyafetleri almak(param yetermi diye düşünüyosanız hepsinin toplam maliyetinide yazıyor )
    işte link;
    http://rapidshare.de/files/28313496/gunzarmor.rar.html

TEKRAR NOT: (Ç)ALINTIDIR

• indirmiyo

the requested site was not avaible or internet explorer cant find it vs vs, r-a-p_i-d diilmi bu? şifreyi yazınca bu hatayı verio :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draziw -- 6 Ağustos 2006; 11:08:25 >
  • alla alla bende oluyor ama bi daha upload edem :) http://rapidshare.de/files/28391525/gunzarmor.rar.html
    nie rap1de atıyosun derseniz ötekileri pek beceremiyorum rapid kolayıma geliyor
  • yok tamam sende sorun yok, benim internet explorer bozulmuş bişi indirmio, arkadaş msnden opera falan yolluycak o zaman indiririm...

link çalışıo arkadaşlar !!
  • hehhehe bende bi an panick oldum calısmıyor die ama calısıyooo
  • ya ben ne zaman buwww.****.de sitesine girsem açılmıyo sayfa görüntülenemiyor diyo başka sitelerde oluyo ama bi cvp lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.