Şimdi Ara

Hangi banka olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 18 yaşındayım kendime ait bir banka hesabı açmak istiyorum fakat bankalar hakkında çok bir bilgim yok, banka hesabı üzerinden yatırım yapmayı düşünüyorum hangi banka daha mantıklı olur sizce?

• Para transferleri havale EFT ücreti ödemek istemiyorsanız Enpara'yı önerebilirim. Finansbank'ın şubesiz bankacılık platformu. Para yatırma ve çekme işlemleriniz için Finansbank ATM'lerini ücretsiz kullanabilirsiniz. Havale EFT ücreti, kredi kartı aidatı, fatura ödemelerinden komisyon alınmıyor. Masrafsız bir banka. Eğer öğrenciyseniz Enpara'yı şiddetle tavsiye ederim. Benim de ilk banka hesabım Enpara'ydı halen kullanıyorum çok memnunum. Yatırım için şubesi olan farklı bir banka düşünebilirsiniz. Enpara'da döviz yatırabiliyorsunuz ama çekmede sıkıntı oluyor. Eğer döviz çekilebilen Finansbank ATM'si yoksa bölgenizde Finansbank şubesine gitmeniz gerekiyor. Yatırım için Enpara'yı tavsiye etmem. Devlet bankaları Ziraat, Vakıf veya özel bankalardan Garanti veya Yapıkredi önerebilirim. Ama öncelikle Enpara tavsiye ederim size çok memnun kalırsınız bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ilk defa banka kullanacaksan enpara oneririm.oda hemen kredi karti vermeyebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.