Şimdi Ara

HANGI BASS ? Infinity REF 1260 MI ?Pioneer TS-W309D4 MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kicker CVR veya CVX al keyfine bak ... Punch p2 de olabilir 2 sigara parası fazla ver satarkende piyasanın 10 lira altını yazarsın elinden kaparlar bunları satamazsın yüzlerce ilanı var ....
  • sıze ozel mesaj attım cevabınızı beklıyorum bu arada bu ıkısınden bırısını almak zorundayım baska secımım yok cunkı bende zaten 309d4 var ve gayet ıyı ses verıyo ama ben acaba ınfınıty daha ıyı mı dıye supheye dustum sızın gıbı prof bırısıne sorma gereksınımınde buldum kendımı
  • Kardeş ben profosyonel degilim :) Ufak defek uğrasıyorum işte... ikisi arasındaysa PIONEER iyidir al kullan pişman etmez seni. Özel Msjına cvp verdim
  • tesekkurler bundan bır ay oncesıne kadar daha sub nedır onu bıle bılmıyorudm benım gozumde sızde bır progfesyonelsınız :)
  • yokbe kardesim 309 modeli alinirmi deyim yerindeyse teneke gibi calar ama infinity tonlu caliyor yumsak ile sert arasi farkli bir tonu vardir ben olsam infinity tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bende su an ıkı takım ınfınıty 6500 mıd var bıde 309d4 bass var ve baya bı vuruyo ıstersem bası ınfınıty le degıstırebılırım ama o 300 rms 309d4 ıse 400 rms sızce napım degıstırıyım mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pioneer in eski kalitesi yok seside 306c modeline kadar bir harikaydi ustune tanimamda ama sonraki modeller hem kalite hem ses olarak degisti infinity denemelisin bence rms olarak az dusuk ama kaliteden òdun vermez seside pioneerdan daha guzel kenwood baslarin sesi daha guzel haberin olsun bulanilirsen

• hertz kendini ispatlamis urundur kalite bakimindan infinity ise guzel ama tizlerinin cok keskin oldugunu duydum hertz al ugrasma

• Hmmm herz mi diyosun simdi

• evett tize duskunsen infinity al ben tize duskunum infinity alirim hertz alirsam tss20de almam gerekir kendim icin konusuyorum sen hertz al bak keyfine

• PEKI BI tıze duskunluk fln ne demek yanı tız olunca nolur ? olmasa nolur ?
  • googleden arat dostum yaticam gozden ameliyat oldum uzun anlatmasi simdi hadi hayirli olsun simdiden

• Arkadaşın tize düşkünlük dediği şey müzikteki tiz seslerin (ince seslerin) yüksek olmasını istemek demek
    İlk bağlandığı gibi hemen beklentiler yüksek olmamalı
    Sonuçta sıfır alınan cihazlar bir süre kullanıldıktan sonra karakterini yansıtmaya başlar
    Ayrıca kulak zamanla sese alışır, yani eskiden tizler az dediğiniz sistemin bir süre dinledikten sonra tizlerin az olmadığını düşünmenizi sağlaması gibi
  • tesekkurler anladım sızce soyle bısı yapsam nası olur pekı bır takım ınfınıty bır takımda hertz
  • benım su ankı sıstemımde arka kapılarımda ınfınty var onlerde orjınal hoperlerloru var sızce arkalara ınfınıty onlerdede hertz olsa nası bı ses olr ?
  • Eğer arkalarda 16cm ise arkalardaki infinityleri sök ön kapılara tak.Arka kapılara bişey takma.Bir anlamı yok.Ama illada alacağım dersem infinity al.Hertz'in hsk165 den aşağısına o paralar fazla bence.

Bass olarakta infinity ref. 1260.Ton dinlersin gürültü değil hiçbişey yoksa.
  • su an arabamda ıkı takım ınfınıty ref. var ve bass olarakda altta lınkını verdıgım baass var sızce bu bendekı bass yerıne ınfınıty mı alıyım yoksa bendekıyle devam mı edıyım cunkı 400 rms su an bendekı ınfınıty 1260 ıse 300 rms cok fark yapar mı sızce ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-ts-w309d4-1400-watt-sabwoofer-2011-model-kapida-ode-61371278/detay/
  • neden sordun tabikide pioneer :) rms değeri yüksek ve adı yeterlidir bence :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.