Şimdi Ara

hangi bilgisayar firması sizi memnun etti? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla mavi bilgisayarı ilk defa duydum. kusura bakmayın. benim oyumu alacak bir bilgisayarcı cıkmadı daha:)
  • ben 4-5 senedir mavi'den alışveriş yapıyorum şimdiye kadarki sorunlarımın hepsini çözdüler. ancak daha ucuz yerler var.
    benim yönsis'le sorunum oldu ekran kartı sparişi vermiştim 50$'da kaparo vermiştim. 1,5 ay beklettiler en sonunda kart gelmeyecek dediler. tabii bi daha alışveriş yapmadım
  • arkadaşlar yazıcıoğlunda gitmediğim bilgisayarcı kalmadı ***** gold'tan tutun eksen'e kadar hepsini dolaşıp heriflerden fiyat ve bilgi aldım. Eğer yazıcıoğlundan alışveriş edecekseniz size önerebileceğim tek yer "akademi bilgisayar" adam şeker gibi konuya hakim diğer aptallara bir şey soruyorsun dur abi sorayım, dur abi bakayım diyor, bilgisayarcı dediğin ezbere bilir tüm fiyatları adam takır takır sorduğunu cevaplıyor. Birde bakırköy'de "andromeda" güvenilir bir yere benziyor ama satıştaki adam biraz acemi birisine benziyor. birde akademi bilgisayardan daha iyi bir fiyatta veren olmadı.
  • ben daha oy verilecek iyilikte bir hizmet goremedim...
  • arkadaşlar hepsiburada dan ekran kartı soğutucu aldık benim kredi kartı ile adamlar parayı çekiyor ürün falan yok ortada 3 gün içinde teslim edilir dediler 50 tane mail yolladık cevap gelmede telefon açtık mahattap olan yok 15 gün oldu halen bizim soğutucu gelecek 29.000.000 milyon verdik yazık değil mi bunlar insanı enayimi sanıyor yaaa para kolay mı kazanılıyor biz kazanalım HEPSİBURADA yesin varmı böyle bişey yaaa kesinlikle uzak durun ben yandım siz yanmayın
  • Çoğu alışverişimi dijital center - hepsiburada ve e-store dan yapıyorum ve hepsindende gayet memnunum...
  • dijitalcenter,hepsiburada,ikisindende alişveriş yaptım.fiyat ve ürün kalite avantajı ile dijital açık ara önde.ayrıca hepsiburada kendi kartına (ideal)kazıklı taksit yapıyor.nedenini sorduğumda banka poslarıyle böyle anlaşmışlarmış mış!!!
  • Her ne kadar sapphire 9800pro için olumsuz yorum yazmış olupta kendi sitelerinde sadece olumlu yorumlara yer vermelerinden dolayı benim yorumumu yayınlamasalar da oyumu mavi bilgisayardan yana kullanırdım. Herhangi bir sorun yaşadığında müşteriyi mağdur etmiyorlar. Gigatekten de memnunum( her ne kadar ne sattıkları hakkında bilgileri olmasa da onlarda sorunlarımı çözüme kavuşturmayı bildiler)
  • markom-dc-mavi donanım-eksen
    memnun olmadıklarım
    tabiki goldpc ve EXA
  • baba benım favorım mavibilgisayar fiyatları da çok çok iyi.. adamlar sorularıma hemen cvp veriyorlar bazı parçalardan indirim istedim onu bile yaptılar düşünsenize online alışverişte indirim bile yapabiliyorlar.. ondan şaşmam valla
  • abi bu firmaların hepsi kazıkçı bence bilinçli kullanıcı piyasayı araştırır hem kaliteli hem ekonomik hemde güvenilir bulduğu yerden alır ben hiç birinden alışveriş etmiyorum
  • Andromeda yazan yok mu ya...
  • Markom'u tek geçerim
  • ArEsNeT BiLgİ İşLeM İzMiR...
    www.aresbil.com
  • mavibilgisayar.
  • dijital center in paketlemesine hasta oldum açana kadar kas yaptım kutuyu [krl]
  • ben mascom dan cok memnunum.hıc sorunum olmadı daha.bıde bızım forumdan:D
  • karakule + 1
    budur...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by KARAKULE</i>
    <br />abi bu firmaların hepsi kazıkçı bence bilinçli kullanıcı piyasayı araştırır hem kaliteli hem ekonomik hemde güvenilir bulduğu yerden alır ben hiç birinden alışveriş etmiyorum
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1
    o yüzden AresNet Bilgiİşlem İzmiR
  • Eksen bilgisayar ve eksa süperr
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.