Şimdi Ara

hangi bilgisayar firması sizi memnun etti? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by selcukbay25</i>
    <br />Eksen bilgisayar ve eksa süperr
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ewt aynen oyle.
  • pek değil ama hepsi burada
    daha çok yönsis...
  • bencewww.gigatek.com.tr numero uno
  • dijitalcenter tek geçerim...
  • bence andromeda da olmalıydı o listede
  • yeni bir şey alma durumum olursa; eksperden alıyorum.
    kadıköyde, eksenin yan tarafında.
  • Tabii ki gold ama vatan bilgisayar' da iyidir.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by hackeraslan</i>
    <br />Tabii ki gold ama vatan bilgisayar' da iyidir.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

mesaj sayını arttırmak için bir acelen var gibi? anlamlı anlamsız birşeyler yazmışsın da.

sana birşey daha söyleyeyim; 8den beri netteyim ve benim yazdığım tüm topiclere sende bodoslama dalmışsın bir şeyler yazmak için, günde ortalama 12 post yazıyomuşsun; bunların 6-7 tanesini bir saat içinde yazdın. (vede "özellikle" benim "son" mesaj attığım topiclere)

bir şeyler peşindesin ama dur bakalım. umarım bu durum karşısında kendine biraz çeki düzen verirsin.

bu da dördüncüsü..

• ikinci el piyasasi desem
    tabi uranium haric
  • VATAN COMPUTER
  • www. gigatek.com Tek adresim uygun fiyat kalite ....
  • Gigatek Bilgisayar
    http://www.gigatek.com.tr/ herşey uygun nerdeyse fabrika fiyatı bu şartlarda ...
  • mavibilgisayar bana göre 1 numara
  • Yuh yani...2,5 senelik konuyu hortlatmışsın...Helal olsun, rekor kırdın galiba...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.