Şimdi Ara

Hangi Bilgisayar Mühendisliği? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam siz hangi bölümdesiniz ve mutlu musunuz gyte de kampusu falan nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRuipaq

hocam siz hangi bölümdesiniz ve mutlu musunuz gyte de kampusu falan nasıldır

Ben Bilgisayar müh 3 sınıf okuyacağım bu yıl, bolumden memnunum kampüs hayatı gyte başlıklarında da ayrıntılı anlatılmıştır durgundur ama gün gectıkce daha sosyal bır hal alıyor fakat ben cok sey beklemediğim ıcın sıkıntı yok ogrencı kulüpleri yetıyor, yeri geliyor baska üniversitelerin etkinliğine gidiyoruz falan. Kampus sıkıcı olabilir çok hareketli olmayabilir ben egıtımı lab ortamı hocalarla kolay iletişim sağlayabilme avantajı olduğu için seçtim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki piyasada sağlam yerlere gelmiş mezun örnekleri var mı?
  • quote:

peki piyasada sağlam yerlere gelmiş mezun örnekleri var mı?

Cok az ogrencu oldugundan cok az mezun oluyor mezun olanlar gyte yı unutunca ve okul da tanıtım yapmayınca mezunlardan bı haber oluyoruz :-)
    Duydugum kadar ıs arayan yok genelde okurken ıs buluyorlar yada teklıf gelıyor, kendı sırketlerını kuranlarda var, savunma sanayisunde calısan bırınden duyduğun kadar Tübitak ta ıtu lulerın dısında gyte ve ytu lerın olduğunu soylemıtı. Tubitakla zaten hocalar baya ıclı dıslı hocalar baya saglam oldugundan guzel yerlere referans olabiliyor ıyı ogrencılere.
    Yenı yenı tanıtım ıcın bırseyler yapılıyor. Mezunlarla konuşmadıysan konusmalısın. Mezunların nereye gelebileceğini daha ıyı anlarsın bence

quote:

Üniversite Adayları Bilgi Edinme İstek Formu
    Bize numaranızı bırakın, sizi arayalım!

GYTE Bilgisayar Mühendisliği Bölümü olarak, bir bölümü tanımanın en iyi yolunun bölüm mezunları, öğrencileri ve öğretim üyeleriyle konuşmak olduğunu düşünüyoruz. Eğer 2014 LYS sınavı sonucunda bilgisayar mühendisliği seçimi yapmak ve bizimle bu konuda konuşmak isterseniz, bize iletişim bilgilerinizi bırakın, size uygun bir zamanda sizi arayalım. Sizi arayan kişiler, bölüm mezunları, aktif öğrenciler ya da bölüm öğretim üyeleri olacaktır. Sizi aramamızı istiyorsanız altta linki bulunan formu doldurmanız yeterli.
    Üniversite Adayları Bilgi Edinme İstek Formu
    http://www.gyte.edu.tr/icerik/120/2051/universite-adaylari-bilgi-edinme-istek-formu.aspx

• Ben bir tane mezunla konuştum. TÜBİTAK'ta çalışıyormuş dediğin gibi. Sabah 8 akşam 5 haftasonları tatil.
  • Bir de sen gebzede mi yaşıyorsun
  • Evet yardımınıza geldim şimdi gyte-kocaeli üniversite mi dersen benim kocaelide okuyan aynı evi paylaştığım arkadaşlarım var bilgisayar müh okuyor kendisi ilk önce onun söylediklerini söyleyeyim:
    gyte bizim okuldan daha kaliteli fakat daha sıkı o yüzden sen bence kocaeli bilgisayarı yaz o kadar kasmaya gerek yok.sonra istanbul bilgisayar ve kocaeli bilgisayarı kısaysladı kocaeli bilgisayarda atıyorum c# eğitimi verilmiyor direk ama nasıl öğreniyorsun şöyle proje veriyo adamlar en zorundan onla uğraşırken mecbur öğreniyorsun ama istanbulda adam sana klasik bilgileri veriyor gerisini sana bırakıyor kocaeli zorla öğretiyor vs...
    gebze de kalacaksanız eğer sosyal biriyseniz kesinlikle gebze de kalamazsınız tamam heryere yakın sayılır sanayinin kalbi ama gezilecek yer sayısı bir elin parmaklarını geçmez(eskihisar vs) ama okul sanırım çayırovada bu yüzden pendik,tuzla,kartal yakın sayılır bu yüzden ekstra avantajları var denilebilir.gebzenin bir çarşısı var oda sanırım her yerde öyle bir meydan olur.pek yaşanılası bir yer değil.kalıcaksanız darıca,tuzla da kalın gebzede değil istanbula ulaşımı konusunda şunlar söylenebilir gebze-harem minibüsleri var 2 saatte kadıköydesin.şifa mah-topkapı belediye aracı var direk topkapıdasın ama dediğim gibi kampüs ortamı vs sanırım yok gyte de dışardan öyle görünüyor kocaeli de türkiyenin en büyük kampüslerinden biri var gayet güzel biraz dağda ama olsun en temiz havayı sanayi şehrinde orda alırsın.sosyal olarak kocaeli üniversitesi daha iyi eğitimde bence gyte ile yarışamaz sana kalmış gerisi
    Not:kocaeli makineyi 2.sınıfta bırakmış bulunuyorum bilgisayar müh. yazıcam bu sene
    son yoruma baktım tübitak çok yakın gyte ye projeler çalışmalar için yardım almak herhalde daha kolay olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 7 Temmuz 2014; 17:56:54 >

• quote:

Bir de sen gebzede mi yaşıyorsun

Sehırdısından geldim kyk da kalıyordum

• Hocam ben sosyalliğe de çok önem veriyorum güzel bir eğitiminin olmasına da çok önem veriyorum. Sizce hangisi kocaeli mi gyte mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byns

Evet yardımınıza geldim şimdi gyte-kocaeli üniversite mi dersen benim kocaelide okuyan aynı evi paylaştığım arkadaşlarım var bilgisayar müh okuyor kendisi ilk önce onun söylediklerini söyleyeyim:
    gyte bizim okuldan daha kaliteli fakat daha sıkı o yüzden sen bence kocaeli bilgisayarı yaz o kadar kasmaya gerek yok.sonra istanbul bilgisayar ve kocaeli bilgisayarı kısaysladı kocaeli bilgisayarda atıyorum c# eğitimi verilmiyor direk ama nasıl öğreniyorsun şöyle proje veriyo adamlar en zorundan onla uğraşırken mecbur öğreniyorsun ama istanbulda adam sana klasik bilgileri veriyor gerisini sana bırakıyor kocaeli zorla öğretiyor vs...
    gebze de kalacaksanız eğer sosyal biriyseniz kesinlikle gebze de kalamazsınız tamam heryere yakın sayılır sanayinin kalbi ama gezilecek yer sayısı bir elin parmaklarını geçmez(eskihisar vs) ama okul sanırım çayırovada bu yüzden pendik,tuzla,kartal yakın sayılır bu yüzden ekstra avantajları var denilebilir.gebzenin bir çarşısı var oda sanırım her yerde öyle bir meydan olur.pek yaşanılası bir yer değil.kalıcaksanız darıca,tuzla da kalın gebzede değil istanbula ulaşımı konusunda şunlar söylenebilir gebze-harem minibüsleri var 2 saatte kadıköydesin.şifa mah-topkapı belediye aracı var direk topkapıdasın ama dediğim gibi kampüs ortamı vs sanırım yok gyte de dışardan öyle görünüyor kocaeli de türkiyenin en büyük kampüslerinden biri var gayet güzel biraz dağda ama olsun en temiz havayı sanayi şehrinde orda alırsın.sosyal olarak kocaeli üniversitesi daha iyi eğitimde bence gyte ile yarışamaz sana kalmış gerisi
    Not:kocaeli makineyi 2.sınıfta bırakmış bulunuyorum bilgisayar müh. yazıcam bu sene
    son yoruma baktım tübitak çok yakın gyte ye projeler çalışmalar için yardım almak herhalde daha kolay olur...

Hocam benim sıralamam 54 k, ilk sıraya gyte yi yazıcam. Gyte geçen sene 55k ile kapatmış ama bu sene başarı sırasının büyük ihtimalle yükseleceğini ve bu yüzden kazanma ihtimalimin düşük olduğu söylendi. Benim ikinci tercihim Kocaeli olacak, Kocaeli'yi kazanma ihtimalimin daha yüksek olduğu söylendi. Kocaeli üniversitesi içime sindi ama duyduğum kadarıyla yurt fiyatlarının çok yüksek olması keyfimi kaçırdı. 2 kişilik yurtta kalırsam ortalama ne kadar ücret öderim bir bilginiz var mı?

• GYTE

• quote:

Hocam ben sosyalliğe de çok önem veriyorum güzel bir eğitiminin olmasına da çok önem veriyorum. Sizce hangisi kocaeli mi gyte mi?

GYTE de her hafta odevler olsun projeler olsun oldukca fazladır, hatta yeri gelir proje yetiştirmeye calısmaktan finallere bile calısamayabilirsin, Kocaeli nde ayırdıgın sosyalligi GYTE de ayıramazsın daha az vaktin olur. Eger bu tempoya ayak uyduramayacaksan ve 4 yılda kesin bitirmek istiyorsan gyte yi tercih etme. Kocaelide kotu degildir egitim olarka ancak gyte kadar da iyi degildir o bir gercek. Buna kendin karar vermelsiin GYTE de çok yogun olursun illa sosyalligide vakit ayırırsın, ancak Kocaelinde daha rahat okursun. 2700 tane lisans ogrencisi var, hocalarla iletşiim ve erasmus avantajı fazla ama dezavantı kampusun hareketli olmaması, Kocaelinde onbinlerden bahsediyoruz o yuzden gyte nin bu dezavantajınıda goz onunde bulundurmalısın

ayrıca şu konulara da bakaiblrsiniz merak edenler, daha fazla ayrıntı içerir.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=63744637&p=1
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=51105201&p=1#62773305

• quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

quote:

Orijinalden alıntı: byns

Evet yardımınıza geldim şimdi gyte-kocaeli üniversite mi dersen benim kocaelide okuyan aynı evi paylaştığım arkadaşlarım var bilgisayar müh okuyor kendisi ilk önce onun söylediklerini söyleyeyim:

Hocam benim sıralamam 54 k, ilk sıraya gyte yi yazıcam. Gyte geçen sene 55k ile kapatmış ama bu sene başarı sırasının büyük ihtimalle yükseleceğini ve bu yüzden kazanma ihtimalimin düşük olduğu söylendi. Benim ikinci tercihim Kocaeli olacak, Kocaeli'yi kazanma ihtimalimin daha yüksek olduğu söylendi. Kocaeli üniversitesi içime sindi ama duyduğum kadarıyla yurt fiyatlarının çok yüksek olması keyfimi kaçırdı. 2 kişilik yurtta kalırsam ortalama ne kadar ücret öderim bir bilginiz var mı?

özel yurt fiyatları hakkında bilgim yok. ama kyk nın umuttepede yurdu var yavuz selim herkes ordan memnun odaların kişi sayısı sanırım verilen paraya göre değişiyor normalde odaları 4 kişi ama daha yüksek bi mebla verirsen 2 kişilik de var.fiyatı da uygun 135 tlmsi bişey.acele etme bi açıklansın bakarsın sonra.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.