Şimdi Ara

Hangi Boks Standını almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Delta Ds 600 Boks Vurma Standı - 850 TL

http://www.hepsiburada.com/delta-ds-600-boks-vurma-standi-p-SPORDELTA396

2- Leyaton Boks Vurma Standı - 530 TL

http://www.hepsiburada.com/leyaton-boks-vurma-standi-1-75-boy-p-HBV0000014N41

Apartman dairesinde kullanacağım. Hangisi daha iyidir? Daha avantajlıdır? Daha az ses çıkartır? Daha sağlamdır? Birinin eni 30cm iken diğerinde 60cm yazmakta.. Boyları ikisinin de yüksek. Amacım spor yapmak.. Vücudu sıkılaştırmak.. Yağları eritmek.. Kum torbasının ayaklı olması gerekiyor. Duvarlara güvenmiyorum.

• Daha önce hiç almamıştım. Bana kalırsa ulaşabileceğin bir spor mağazası var ise gidip bunu onlara sormalısın.Yada spor salonuna üye isen oradakilere danışman senin için iyi olacaktır.
  • Cevap için teşekkürler.

Başka fikri olan var mı?
  • 850 liraya 8 ay salona gider 8 kat daha fazla sonuç alırsın.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Amacım zamandan da tasarruf etmek. Kış günü falan sıcacık evimden çıkıp salonda terleyip tekrar eve gelmeye üşeniyorum.. 850 TL de çok para.
    Evin duvarlarına güvenemediğimden çocukların üstüne kum torbasının düşme riskini göze alamıyorum. Bu nedenle ucuz torbalara da yönelemiyorum.. 400 TL'lik ayaklı torbaların da hacı yatmaz gibi olacağını düşünüyorum.
  • Bence sıcak evinde hiç yorma kendini. Aç bilgisayar oyununu bol bol hamur işi ye . Ne terleyeceksin durduk yere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Amaç gençleşmek, dinçleşmek, sıkılaşmak.. Terlemek bahanesi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.